Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosia2 napisał(a):
(...) Wiem że wiele osób ma do mnie oto żal, ale nie mam innego wyboru... (...)

Tosieczek, zasuwasz jak przecinak więc daj spokój.
Nikt nie ma pretensji.:shake:
:lol: Brakuje nam tylko Ciebie i świeżych info. Bez nich wątek grzęźnie w tyle ale oczywiście rozumiem (cholercia, aż za bardzo rozumiem :evil_lol:).

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no brakuje Tosi i choc rozmawiam z nia na gg to zawsze milo jest sie zobaczyc i poczytac na wateczkach,ale rozumiem Tosie i podziwiam a ja moze jeszcze nieudolnie ale jakos staram sie tu pociagnac te sprawy:cool3: :oops:

Posted

Chłopak czuje sie świetnie ! Nauczył sie juz żyć ze swoim kalectwem, do tego przy dobrym jedzonku sierść mu wypiękniała, jest cudownym towarzyszem... Tylko domku brak..... Same zobaczcie...

Możemy liczyć na pomoc w ogłoszeniach dla Duszka? :oops:

Posted

Postaram się pomóc. Kotek jest śliczny mimo swojej ułomności i z pewnością znajdzie dobry dom.Jednak musi to być szczególny dom i szczególny właściciel. Napiszę PW.

Posted

Tosiu nie wiem czy otrzymałaś ode mnie WP? Ogłoszenia dane na miau, adopcjeorg, wysłane do miesięczników "KOT" i "Kocie sprawy" a także do pisma "Mój pies".;)
Jestem dobrej myśli. Sądzę, że znajdzie się ktoś, kto będzie chciał mieć w domu DOBREGO DUSZKA.

Poproszę o zdjęcia tej trójki.

Posted

jak juz pisałam,Tosia2 rzadko jest na dogo ostatnio,nie ma również non stop informacji o stanie zdrowia kotka,osoba ktora sie nim opiekuje ktora zna o nim wszystko musiala wyjechac,ale oczywiscie duszek sam nie zostal:)naprawde na razie tosia nie moze pisac a ja tez nic nie wiemk za bardzo pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Od dłuższego czasu proszę o informację na temat sytuacji Duszka. Jak się czuje? Czy znalazł dom? Czy ogłoszenia zrobione przeze mnie są jeszcze potrzebne?
Czy tak trudno napisać dwa zdania?