Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rose napisał(a):
cdn.
i właśnie następuje..
w poprzednim odcinku słyszeliśmy o dramatycznym wypadku telefonu Kary.. Kara załamana tak dużym wydatkiem, niestety rezygnuje ze zlotu i tym samym rezygnują wszyscy, bo nikt przecież nie odważy się pojechać bez swojego guru.. Koniec dogomaniackich spotkań..

Wszystko przez Kare:-(:placz:

Nie bój Ty się mój paziu :evil_lol: Sama dzisiaj dałaś mi kasę wiec mam za co :lol::lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Nie bój Ty się mój paziu :evil_lol: Sama dzisiaj dałaś mi kasę wiec mam za co :lol::lol:

To była składka od nas wszystkich:eviltong:

Posted

Obejrzałam ośrodki sa bardzo ciekwe... mi to jest obojętne gdzie będzie zlot wszędzie pojade... Wiec zapisuje sie sama bo wcześniej Izbela_124 mnie zapisawała, a teraz osobiscie to zrobie... Dozia_13-domek-pies... na chwile obecna to jade na100% nie wiem co do tego czasu bedzie z moja sunia.

Posted

Jeśli do tego czesu uspokoji swoj temperament to ja zabiore, a jesli nie to ona zostanie, ale jak cos to zamienia ja na drugiego mojego psiaka, dlatego nie wiem dokladnie co do psiaka ja raczej na 100 % pojade :)

Posted

Jezu!! Już tyle stron zapisaliście?!?! :-o Nieźle nieźle xD

więc ja od razu się zgłaszam :razz: M&T+domek+mój kudłacz :eviltong:

i zapewne będą ze mną moje dwa śpiochy [czyt. Pauliny, które przez pół zlotu nie wychodziły z domku xD] ale się jeszcze ich popytam ;)

Posted

M&T napisał(a):
i zapewne będą ze mną moje dwa śpiochy [czyt. Pauliny, które przez pół zlotu nie wychodziły z domku xD] ale się jeszcze ich popytam ;)

Jakie pół?? Pela przez 3/4 a Paulina hmm... chyba 4/6 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Jakie pół?? Pela przez 3/4 a Paulina hmm... chyba 4/6 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W sumie racja :evil_lol: Ciekawe, czy tym razem też planują tak spędzić zlot :evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
W sumie racja :evil_lol: Ciekawe, czy tym razem też planują tak spędzić zlot :evil_lol:

hmmm... Pewnie tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A wiadomo już, kiedy będzie zlot? Bo ja bym bardzo chciała, żeby nie obejmował 9-10 sierpnia, bo pragne pojawić się na wystawie w Sopocie :modla:

Posted

M&T napisał(a):
A wiadomo już, kiedy będzie zlot? Bo ja bym bardzo chciała, żeby nie obejmował 9-10 sierpnia, bo pragne pojawić się na wystawie w Sopocie :modla:

Najpierw kochanie trzeba znaleźć ośrodek ;)

Posted

Okamia napisał(a):
Najpierw kochanie trzeba znaleźć ośrodek ;)

Moze tym razem jakies gory :evil_lol:? Ja jezeli uda mi sie zwierza w miare do psow doprowadzic to z checia pojade- ile kosztowalo to w te wakacje :loveu:

Posted

Nera- napisał(a):
Moze tym razem jakies gory :evil_lol:? Ja jezeli uda mi sie zwierza w miare do psow doprowadzic to z checia pojade- ile kosztowalo to w te wakacje :loveu:

zeszły zlot kosztował ok 180 + opłata za psa i prąd itp.
Ale to nie znaczy że w tym będzie tak samo :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
zeszły zlot kosztował ok 180 + opłata za psa i prąd itp.
Ale to nie znaczy że w tym będzie tak samo :evil_lol:

No to trzeba bedzie odkladac pieniazki :razz::razz::razz:

A gdzie już byliscie? Bądźmy tym razem gdzie indziej ;)

Posted

Karilka napisał(a):
Żebyś sobie dała rade - to najwazniejsze;)

z nia daje sobie rade,ale bez sensu ja brac a puzniej trzymac ja w kagancu ciagle... chociasz pewnie by sie przyzwyczaila do tego wszystkiego :) jeszcze sie zobaczy przez rok sie powinna zmienic hehe

Posted

Karilka napisał(a):
Jeziorsko Kara obdzwoniłaś?

Znalazłam dwa namiary które wyglądały fajnie, no lecz w jednym z tyloma psami nie wolno, drugim młodzieży bez rodziców nie chcą:angryy:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Znalazłam dwa namiary które wyglądały fajnie, no lecz w jednym z tyloma psami nie wolno, drugim młodzieży bez rodziców nie chcą:angryy:

Jaka młodzieży :evil_lol: My już przecież stare dziadki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):

Bez rodziców? :roll: No wszyscy młodzi weśmy nasze mamy i tatusiów i pognajmy... :diabloti: A jakie to miejsca jesli mogę spytac?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...