Jump to content
Dogomania

Kielce - psi karzełek, 7mies. skazany za wygląd -miał kochający domek, biega za TM

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmlasowice']kochana psinka. To jeszcze dziecko o szkoda ,że tak daleko od śląska. Już bym go zabrała. Magda :mmlasowice @ gmail.com[/quote]
Na DT czy do DS? Śląsk wcale nie jest tak daleko, a jeśli jeszcze udałoby się zorganizować pomoc transportową...

Posted

[quote name='sleepingbyday']o żesz, to stańczyk będzie w wawie, zatem go poznam. dziewczyny (i chłopaki), robimy psią bibkę, nie ma zmiłuj....[/quote]

taaaak! proszę proszę proszę! zróbmy :D:D:D:D
[CENTER]:fadein::fadein::fadein:
[/CENTER]

Posted

[quote name='iwonamaj']Kiedy Andzia ma ma rozmawiać z tymi ludżmi???[/quote]

Już rozmawiałam - uzgodniłam, ze zabieram malucha w niedzielę rano - ok. 10 - potem jakoś doczekam do 14-15 kiedy Maja go ode mnie przejmie:p

dziś o Stasia miałam 2 sms - jeden bardziej "pytający" a drugi...same oceńcie:angryy:
"Kiedy można odebrać psa tego brzydkiego"

nawet nie odpisałam bo jeszcze bym za bardzo musiała zbluzgać

Posted

[quote name='andzia69']a drugi...same oceńcie:angryy:

nawet nie odpisałam bo jeszcze bym za bardzo musiała zbluzgać[/quote]

Andziu, ja kiedys mialam szczeniaka nei za bardzo. Meil wielkie uszy i pokraczny był.
I zadzwonił facet i w pierwszych slowach:
czy ten okropny sczeniak z wielkimi uszami to jeszcze jest?
I od słowo do słowa, okazało sie, że to wspaniali ludzie, z takim trochę "moim" poczuciem humoru. :diabloti:

Posted

[quote name='andzia69']:angryy:

nawet nie odpisałam bo jeszcze bym za bardzo musiała zbluzgać[/quote]

nie oceniajcie na podstawie SMSa,to mógł być skrót myślowy, bo same tak go określałyście,że brzydal.A domek może się okazać dobry,pozory czasem mylą.:evil_lol:

Posted

[quote name='mar.gajko'](...) I od słowo do słowa, okazało sie, że to wspaniali ludzie, z takim trochę "moim" poczuciem humoru. :diabloti:[/quote]
Otóż to. Miałam podobne odczucie.

Posted

Odpisz mu niech zadzwoni do Ciebie.Czasami po głosie i po rozmowie możemy ocenić jaką wartość przedstawia człowiek.Oczywiście nieraz jest to mylące,ale spróbować warto...

Posted

no właśnie :eviltong: głównie chodzi o to, że to był sms chyba ;)
wiadsomo, że tonu się smsem nie odczyta
jak ktoś chce to dzwoni :p to są zbyt poważne sprawy
a andzia i ten ktoś nie są kolegami, żeby takie rzeczy pisać ;)

chodzi o dopasowanie formy do treści :) a ta była złaaaaa :diabloti:

Posted

[quote name='andzia69']to co? mam temu komuś odpisać????? z reguły nie robię adopcji na sms....:shake:[/quote]
Jeśli mu zależy, a tak może być, to daj mu szansę. Oczywiście, niech zadzwoni!

Posted

koniecznie napisz, że nie załatwaisz adopcji przez smsa, poporś o telefon...
o co wam chodzi, miał poprawnie politycznie napisac, że chodzi o pieknego inaczej:evil_lol:?
ale swoją drogą tylko sms, żadna rozmowa, słowem pewność, że się psa dostanie.. nie podoba mi się. no chyba, że to dobrzy ludzie, tylko nieznający tematu adopcyjnego....

Posted

myslę, że mały może dostać wiele ofert adopcji

tylko trzeba dobrze wybrać :) no i najlepiej najpierw przebadać...
żeby wiedzieć co mówić :roll:

Posted

[quote name='mar.gajko']Andziu, ja kiedys mialam szczeniaka nei za bardzo. Meil wielkie uszy i pokraczny był.
I zadzwonił facet i w pierwszych slowach:
czy ten okropny sczeniak z wielkimi uszami to jeszcze jest?
I od słowo do słowa, okazało sie, że to wspaniali ludzie, z takim trochę "moim" poczuciem humoru. :diabloti:[/quote]

Mieliście rację:p....napisałam...pani zadzwoniła;) zapytała czy sama napisałam taki śliczny tekst, po którym się popłakała!!!! no ja jej oczywiście powiedziałam, ze nie mam takiego talentu literackiego:oops:

a wiec tak - państwo z Wąbrzeźna, mają kilka psiaków, ale mają domek z ogródkiem i powiedzieli, że taka kruszynka się wszędzie zmieści:lol: powiedziałam, ze mały jedzie do W-wy i będą mieli w razie co blizej po psiaka niż do Kielc - mam im podać kontakt do dt

no a ta druga pani - co pytała o wielkosć czeka jeszcze na inne zdjęcia - no te to jej mogę dopiero w niedzielę zrobić

Posted

[quote name='majqa']Jejku, gitesss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:[/quote]

Majga - to przez ciebie! znaczy się przez ten cudowny tekst jest szansa dla Stasia:multi::multi::multi:

Posted

super :)
to trzeba przebierać w domkach i sprawdzać
a małego badać i w ogóle super :D

tekst boski - wiadomo :D czego innego mogliśmy się spodziewać :eviltong:

kolejny raz widać jak ważny jest tekst na allegro !