Coffee&Nera Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Moim zdaniem ciekawe ale co chwila reklama? Az sie patrzec niechce i porownywac ile jest tekstu a ile obrazkow zachecajacych ;) Quote
Cekinka13* Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 W sumie to czasami na tych reklamach są jakieś fajne promocje, okazje...:razz: Quote
Bzikowa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kupiłam nowego MP. Szata graficzna nie jest taka straszna w sumie. 8 stron więcej? :lol: Dobre... Zrobili większe odstępy między wierszami, dali więcej reklam i tyle... :roll: Jest na dodatek artykuł pt 'psy na jesień i wiosnę' gdzie szkoleniowiec poleca westika dla starszej osoby :roll: Powodzenia... :roll: Quote
Inkaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Bzikowa'] Jest na dodatek artykuł pt 'psy na jesień i wiosnę' gdzie szkoleniowiec poleca westika dla starszej osoby[/QUOTE] Że co, przepraszam bardzo? Mam ochotę kupić ten numer i po przeczytaniu artykułu wysłać do szanownej redakcji MP odpowiedniego maila. Ale się wkurzyłam. Nie no, ja ich zabije jak przyjdzie jakaś moda na westy kanapowe dla starszych osób i różowych lalek barbi, dla których pies to tylko modny gadżet. :roll: Quote
Cekinka13* Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :-o Żaden terier nie nadaje się dla starszej osoby... :roll: Quote
DuDziaczek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 no wiecie moze to Wy sie nie znacie :evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Tu akurat dziewczynom przyznam racje - gdziezby terier psem dla staruszka - juz rozumiem terier starszy okolo 10 letni to moze byc ;) Quote
Rottie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Nera-']Tu akurat dziewczynom przyznam racje - gdziezby terier psem dla staruszka - juz rozumiem terier starszy okolo 10 letni to moze byc ;)[/quote] Mój sąsiad ma conajmniej 7 dych "na karku" i trzyma w domu jagdteriera :cool3: :evil_lol: Mimo wszystko osoby starsze nie powinny mieć terierów.. Zbyt "ogniste" i żywiołowe to psiaki dla nich. Quote
Tilia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 kupiłam zachęcona Waszymi opiniami- szata graficzna mi się podoba, lubię taki styl jasny i czysty z delikatnymi zdobnikami (dlatego koszmarnie razi mnie strona internetowa PP dająca po oczach, brr), ale odstępy między wierszami, zwłaszcza w spisie treści to wstyd po prostu! przypominają mi się szkolne metody pisania wypracowań- coby jak najmniej treści zmieścić, żeby wyglądało na więcej........ Quote
Cockermaniaczka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dokladnie,z tymi odstepami mogli sobie darowac:cool1: Ale ogolnie mi sie gazeta podoba.Tylko mam zastrzezenia co do psa dla dzieci:cool1:Najpierw pisza ze pies maly albo sredni a pozniej kilka stron dalej zmieniaja zdanie ze maly pies nie nadaje sie dla dzieci:cool1: Quote
Rottie Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']Dokladnie,z tymi odstepami mogli sobie darowac:cool1: Ale ogolnie mi sie gazeta podoba.Tylko mam zastrzezenia co do psa dla dzieci:cool1:Najpierw pisza ze pies maly albo sredni a pozniej kilka stron dalej zmieniaja zdanie ze maly pies nie nadaje sie dla dzieci:cool1:[/quote] To już nie pierwszy raz w MP. Często artykuły sobie zaprzeczają.. :shake: Quote
Daga&Maks Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 różne artykuły piszą różne osoby,które mają sprzeczne zdania i potem to wygląda jak wygląda :roll: Quote
Rottie Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Daga & Maks']różne artykuły piszą różne osoby,które mają sprzeczne zdania i potem to wygląda jak wygląda :roll:[/quote] Mogliby jednak przed wydaniem gazety do druku sprawdzić całość i coś w niej pozmieniać :cool1: Quote
Skibka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Czy może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje czerwcowe wydanie MP z tym segregatorem? Dzisiaj chodziłam od sklepu do sklepu i nigdzie go niema może jeszcze nie doszedł...:roll: Quote
Lunatico Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ooo, to jakoś tanio. Myślałam, ze z tym segregatorem to będzie trzeba gdzieś z 10 zł zapłacić. Uch, a ja też obeszłam wszystkie kioski na moim osiedlu i nie było... do piątku muszę teraz czekać :shake: Quote
Cyraneczka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Lunatico']Ooo, to jakoś tanio. Myślałam, ze z tym segregatorem to będzie trzeba gdzieś z 10 zł zapłacić. Uch, a ja też obeszłam wszystkie kioski na moim osiedlu i nie było... do piątku muszę teraz czekać :shake:[/quote] Bo to taki tekturowy segregator, a nie sztywny, jak w innych opracowaniach tego typu. Quote
Cockermaniaczka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 u mnie bez problemow kupilam;) ale segregator mi sie podoba,na takie wielkie nie mam miejsca a ten wszedzie schowam:lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A jak segregator wygląda? Bo z wielką chęcią kupie gazetke wlasnie dla segregatora ;) Czyzby to byl taki poprostu papierowy rozkladany ;) Quote
Cambel&Megi Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 To raczej skoroszyt z papierową okładką, nic ciekawego... Quote
Cockermaniaczka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ale jest maly i wszedzie go mozna zabrac w razie potrzeby;) Ja wole taki niz wielgachny segregator. Quote
Rottie Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Segregator: [URL]http://www.psy.pl/?O=6321[/URL] Też nie mogłam nigdzie dostać wczoraj MP, a teraz pozostało mi żmudne czekanie na piątek. Dzięki za podanie ceny gazety, ta kwestia też mnie interesowała ;) Quote
Aarionne Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']Ale jest maly i wszedzie go mozna zabrac w razie potrzeby;) Ja wole taki niz wielgachny segregator.[/quote] :evil_lol: Jestem ciekawa jakie mogą być potrzeby zabierania gdziekolwiek tego segregatora :evil_lol: Quote
Recommended Posts