Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupiłam nowego MP.
Szata graficzna nie jest taka straszna w sumie. 8 stron więcej? :lol: Dobre... Zrobili większe odstępy między wierszami, dali więcej reklam i tyle... :roll:

Jest na dodatek artykuł pt 'psy na jesień i wiosnę' gdzie szkoleniowiec poleca westika dla starszej osoby :roll: Powodzenia... :roll:

Posted

[quote name='Bzikowa']
Jest na dodatek artykuł pt 'psy na jesień i wiosnę' gdzie szkoleniowiec poleca westika dla starszej osoby[/QUOTE]

Że co, przepraszam bardzo?
Mam ochotę kupić ten numer i po przeczytaniu artykułu wysłać do szanownej redakcji MP odpowiedniego maila.
Ale się wkurzyłam. Nie no, ja ich zabije jak przyjdzie jakaś moda na westy kanapowe dla starszych osób i różowych lalek barbi, dla których pies to tylko modny gadżet. :roll:

Posted

[quote name='Nera-']Tu akurat dziewczynom przyznam racje - gdziezby terier psem dla staruszka - juz rozumiem terier starszy okolo 10 letni to moze byc ;)[/quote]
Mój sąsiad ma conajmniej 7 dych "na karku" i trzyma w domu jagdteriera :cool3: :evil_lol: Mimo wszystko osoby starsze nie powinny mieć terierów.. Zbyt "ogniste" i żywiołowe to psiaki dla nich.

Posted

kupiłam zachęcona Waszymi opiniami- szata graficzna mi się podoba, lubię taki styl jasny i czysty z delikatnymi zdobnikami (dlatego koszmarnie razi mnie strona internetowa PP dająca po oczach, brr), ale odstępy między wierszami, zwłaszcza w spisie treści to wstyd po prostu! przypominają mi się szkolne metody pisania wypracowań- coby jak najmniej treści zmieścić, żeby wyglądało na więcej........

Posted

Dokladnie,z tymi odstepami mogli sobie darowac:cool1:
Ale ogolnie mi sie gazeta podoba.Tylko mam zastrzezenia co do psa dla dzieci:cool1:Najpierw pisza ze pies maly albo sredni a pozniej kilka stron dalej zmieniaja zdanie ze maly pies nie nadaje sie dla dzieci:cool1:

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']Dokladnie,z tymi odstepami mogli sobie darowac:cool1:
Ale ogolnie mi sie gazeta podoba.Tylko mam zastrzezenia co do psa dla dzieci:cool1:Najpierw pisza ze pies maly albo sredni a pozniej kilka stron dalej zmieniaja zdanie ze maly pies nie nadaje sie dla dzieci:cool1:[/quote]
To już nie pierwszy raz w MP. Często artykuły sobie zaprzeczają.. :shake:

Posted

[quote name='Daga & Maks']różne artykuły piszą różne osoby,które mają sprzeczne zdania i potem to wygląda jak wygląda :roll:[/quote]
Mogliby jednak przed wydaniem gazety do druku sprawdzić całość i coś w niej pozmieniać :cool1:

• 3 weeks later...
Posted

Czy może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje czerwcowe wydanie MP z tym segregatorem?
Dzisiaj chodziłam od sklepu do sklepu i nigdzie go niema może jeszcze nie doszedł...:roll:

Posted

Ooo, to jakoś tanio. Myślałam, ze z tym segregatorem to będzie trzeba gdzieś z 10 zł zapłacić. Uch, a ja też obeszłam wszystkie kioski na moim osiedlu i nie było... do piątku muszę teraz czekać :shake:

Posted

[quote name='Lunatico']Ooo, to jakoś tanio. Myślałam, ze z tym segregatorem to będzie trzeba gdzieś z 10 zł zapłacić. Uch, a ja też obeszłam wszystkie kioski na moim osiedlu i nie było... do piątku muszę teraz czekać :shake:[/quote]

Bo to taki tekturowy segregator, a nie sztywny, jak w innych opracowaniach tego typu.

Posted

Segregator:
[URL]http://www.psy.pl/?O=6321[/URL]

Też nie mogłam nigdzie dostać wczoraj MP, a teraz pozostało mi żmudne czekanie na piątek. Dzięki za podanie ceny gazety, ta kwestia też mnie interesowała ;)

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']Ale jest maly i wszedzie go mozna zabrac w razie potrzeby;)
Ja wole taki niz wielgachny segregator.[/quote]

:evil_lol: Jestem ciekawa jakie mogą być potrzeby zabierania gdziekolwiek tego segregatora :evil_lol: