Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='grrrond']Czy Waszym zdaniem opłaca mi sie prenumerować mojego psa jak mieszkam w Warszawie i mogę kupić w kiosku? Czy moj pies przychodzi tego samego dnia do domu, co do kiosku? Poradzcie mi bo sie zastanawiam :cool3:[/quote]
mi MP przychodzi z opóźnieniem - czasem nawet kilkudniowym:angryy:

Więc póki co się wstrzymaj, chyba że wypatrzysz jakiś fajny prezent
:cool3:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tam bym na twoim miejscu grrond prenumerowała. Raz, ze na każdej gazecie zyskujesz 85 groszy, dwa- dostajesz prezent, trzy- nie musisz zachodzic do kiosku nawet jak masz po drodze tylko wyciagasz ze skrzynki ;) Co do opoznienia to u mnie max. 3 dni czasami sie spoznia.

Posted

Czyli za wysyłki się nie płaci? Tylko tą cenę podaną i tyle?

Ja chyba zamawiam, bo widziałam tą książkę w księgarni i jest ciekawa ;) . Tylko nie chce mi się załatwiać spraw papierkowych :eviltong:

Posted

[quote name='MoniŚ']Czyli za wysyłki się nie płaci? Tylko tą cenę podaną i tyle?

Ja chyba zamawiam, bo widziałam tą książkę w księgarni i jest ciekawa ;) . Tylko nie chce mi się załatwiać spraw papierkowych :eviltong:[/quote]

O jakiej książce mówisz :?:?:

Posted

hehe nie zrobiłam zadan rachunkowych, ale jak 9 złotych ;)

poproszę Św Mikołaja może :roll:

a ostatnio przezylam szok jak widziałam te słynne kalendarze czesto reklamowane w Przyjacielu Psie po 35 zł. Wchodzę do Anna Zoo i patrze, że są to się rzucam i cena: 55 złotych. Chyba mała przesada z tą ceną...:shake:

Posted

[quote name='Psiara&Nusia']W PP są co roku śliczne kalendarze, zawsze aktualny ląduje na moim biurku między tysiącem innych psich rzeczy :lol:[/quote]
Moje lądują na szafce nocnej. W zeszłym roku miałam taki z MP w kształcie jamniora, a aktualnie stoi ten PPowski:razz: