bellatriks Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='grrrond']Czy Waszym zdaniem opłaca mi sie prenumerować mojego psa jak mieszkam w Warszawie i mogę kupić w kiosku? Czy moj pies przychodzi tego samego dnia do domu, co do kiosku? Poradzcie mi bo sie zastanawiam :cool3:[/quote] mi MP przychodzi z opóźnieniem - czasem nawet kilkudniowym:angryy: Więc póki co się wstrzymaj, chyba że wypatrzysz jakiś fajny prezent :cool3: Quote
grrrond Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :cool3: A racja poczekam aż mi psa dorzucą.... :roll: kurcze klika dni to chyba bym nie wytrzymała jak ja codziennie mijam kiosk w drodze do liceum... Quote
Sonix Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ja tam bym na twoim miejscu grrond prenumerowała. Raz, ze na każdej gazecie zyskujesz 85 groszy, dwa- dostajesz prezent, trzy- nie musisz zachodzic do kiosku nawet jak masz po drodze tylko wyciagasz ze skrzynki ;) Co do opoznienia to u mnie max. 3 dni czasami sie spoznia. Quote
Arlene Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ja też się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty. Widzę, że większość ją poleca :) Quote
MoniŚ Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Czyli za wysyłki się nie płaci? Tylko tą cenę podaną i tyle? Ja chyba zamawiam, bo widziałam tą książkę w księgarni i jest ciekawa ;) . Tylko nie chce mi się załatwiać spraw papierkowych :eviltong: Quote
tamiczek Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='MoniŚ']Czyli za wysyłki się nie płaci? Tylko tą cenę podaną i tyle? Ja chyba zamawiam, bo widziałam tą książkę w księgarni i jest ciekawa ;) . Tylko nie chce mi się załatwiać spraw papierkowych :eviltong:[/quote] O jakiej książce mówisz :?:?: Quote
grrrond Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Słuchajcie w którym miesiacu jest wybierane zdjecie roku w MP? Bo nie pamietam czy to ma byc juz teraz w numerze na listopad czy na grudzien? Quote
Sonix Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Chyba w grudniu, pamiętam z tamtego roku jak wygrał grzywacz chinski ;) Quote
invictus hilaritas Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 na rocznej prenumeracie oszczesdzasz 9 zl :) zawsze to cos :) Quote
grrrond Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 hehe nie zrobiłam zadan rachunkowych, ale jak 9 złotych ;) poproszę Św Mikołaja może :roll: a ostatnio przezylam szok jak widziałam te słynne kalendarze czesto reklamowane w Przyjacielu Psie po 35 zł. Wchodzę do Anna Zoo i patrze, że są to się rzucam i cena: 55 złotych. Chyba mała przesada z tą ceną...:shake: Quote
invictus hilaritas Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 z tego c mi wiadomo to kalendarze jakies maja byc w Mp badz PP w grudniu :) Quote
Cyraneczka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 I jeden i drugi daje w grudniu kalendarzyki ale w PP są ładniejsze ;-) i sie nie dopłaca za nie przy zakupie gazety ;-) Quote
Arlene Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 W PP są co roku śliczne kalendarze, zawsze aktualny ląduje na moim biurku między tysiącem innych psich rzeczy :lol: Quote
bellatriks Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='Psiara&Nusia']W PP są co roku śliczne kalendarze, zawsze aktualny ląduje na moim biurku między tysiącem innych psich rzeczy :lol:[/quote] Moje lądują na szafce nocnej. W zeszłym roku miałam taki z MP w kształcie jamniora, a aktualnie stoi ten PPowski:razz: Quote
Agnieszka K. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Tradycyjnie już, wklejam jako pierwsza:multi: okładeczkę nowego numeru:evil_lol: : [IMG]http://www.psy.pl/okladka.php[/IMG] Quote
Koma Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Również mam :multi: a w następnym numerze ma byc dodatek- kalendarz na Nowy rok ze szczeniaczkami :loveu: Quote
invictus hilaritas Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 i ja tez nie mam :( to takie niesprawiedliwe :( Quote
Recommended Posts