Ziutka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Julie napisał(a): Macie możliwość ją złapać na dniach? Złapać się złapie - damy radę cioteczko Enio, co ? :cool3: Tylko hoteliku nie mamy :cool1: Julie napisał(a):Ja się dokładam. Bardzo dziękujemy :loveu:, każda wpłata będzie przydatna :roll: Quote
sleepingbyday Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 spróbujcie u pati, w sulejówku. ale nie wiem, czy ma moejsce? jak można ciachac diego, jak on taki chudy? zrozumiałam, ze odczekacie, aż sie odkuje. przeciez to obciązenie dla organzmu jednak.. ale co z domem :shake:? Quote
mru Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 bazarek na Diego.... http://www.dogomania.pl/forum/f99/wiecej-rzeczy-hand-made-kolczyki-zawieszki-takze-ksiazki-na-diego-do-4-12-a-125698/#post11313667 zaraz drugi :eviltong: Diego ciachamy za tydzień. ale co z domem :shake:? heh good question ;) Quote
Ziutka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Nie mogę sobie miejsca znaleźć :shake: martwię się o Daszę, martwię się, że jest na tym okropnym mrozie, że marznie...i w ogóle totalna porażka Qrde :-( :placz: Martwię się o Pana Szorstka...to samo co z Daszką :shake: Proszę!!! pomóżcie nam znaleźć jakiś hotelik...jeśli cioteczka Rybon nie zdecyduje się na Daszkę to trzeba ją jak najszybciej zabrać w bezpieczne miejsce, nie ma na co czekać. Quote
mru Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Pan Szorstek to ma to furto grube, ale co z tego? i na niego pora przyjdzie... te psy trzeba jakoś uratować :( ale o czym ja mówię! przecież jutro Diego traci DT :eviltong: oh geez... :shake: Quote
mru Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 i mam już drugi bazarek... z rzeczy od Pawła :) oto jego bazarki: więcej rzeczy hand-made! kolczyki zawieszki! A także książki. na Diego. do 4.12 http://www.dogomania.pl/forum/f99/zabawki-dla-psiakow-smycz-kaganiec-psie-ksiazki-na-diego-do-4-12-a-125706/#post11314221 http://www.dogomania.pl/forum/f99/psie-zawieszki-psie-kolczyki-hand-made-na-diego-do-6-12-a-125988/ zapraszamy! linki do bazarków także w pierwszym poście! Quote
evita. Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Cały czas martwię się czy Daszka nie jest w ciąży :shake: Dobrze by było gdyby przed zawiezieniem jej do hoteliku/na tymczas obejrzał ją wet. Rybon pisała, że w razie czego będzie mogła zrobić sterylkę aborcyjną. Quote
Miśka84 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ale się porobiło :shake::shake::shake: Quote
enia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 mru ,Szorstkiem sie też zajmiemy, ale niech Dasza wyjedzie.......:roll: dziś do suni dotrę późno , pewnie po 20-21 godz. chyba ,że któraś cioteczka jest w stanie podwieść jej jedzonko ( tylko duuuużo) Ziutka , trzeba spytać weta jak ją złapać i zapakować do auta ( jeśli będziemy miały dokąd) , może sedalin? bo ja zero doświadczenia z dużymi psami .......nawet nie wiem czy da obroże sobie założyć itp. tak jak Diego pakowal się do samochodu chętnie to ona z daleka oj z daleka........:shake: Quote
mru Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Diego niechętnie ;) hihi a z każdym następnym razem tylko gorzej :eviltong: miał taki plan, żeby nam z obroży wyjść... ale bez agresji :p ah no i tak, moim zdaniem też sunia najpierw Szorstek nie wygląda tak tragicznie jeszcze (jeszcze) :roll: na pewno nie tak, jak Diego :( Quote
enia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Diego był priorytetem bo był w najgorszym stanie, a mnie on chciał wskakiwać do samochodu;) radośnie czekał czy otworze drzwi żeby sie wpakować:lol:kochany taki.... a Daszka ucieka od samochodu, boi sie go.........:shake: mru dopisz w tytule naszą leosie co?bo ludziki jej nie widzą......... Quote
mru Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 jej wszystko zmieniłam, tylko nie tytuł! :oops: już jest :) dzięki za podpowiedź! Quote
mru Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 dostałam :) dzięki, zaraz spróbuję Quote
Miśka84 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Oby coś z tego wyszło :placz: Czyyyyyyyyyyymam kciuki :thumbs: Quote
Kamila_s Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 MRU...w tej chwili dalam szorstka na profil...trzymajcie kciuki!!!;) Quote
enia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Daszka, wytrzymaj dziewczyno cioteczki głowią sie jak to zorganizować wsio;) Quote
Kamila_s Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 cala przyjemnosc po mojej stronie:-) jezeli chcesz zebym cos dodala to prosze napisz mi...jezeli macie mozliwosc to wpisujecie swoje uwagi pod komentarzami!!:cool3:;) Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Miśka84 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Prawie cały dzień na dogo :roll::roll::roll: Cały czas zaglądam..... to się źle dla mnie skończy:shake: :roll: Quote
Ziutka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 enia napisał(a):Daszka, wytrzymaj dziewczyno cioteczki głowią sie jak to zorganizować wsio;) Uda się...musi się udać :cool3: oby tylko udało nam się ją złapać na smycz ;) damy radę ciotka :diabloti: Quote
Miśka84 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ziutka napisał(a):Uda się...musi się udać :cool3: oby tylko udało nam się ją złapać na smycz ;) damy radę ciotka :diabloti: A to kiedy "łapanka" się szykuje? Quote
Ziutka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Miśka84 napisał(a):A to kiedy "łapanka" się szykuje? Dzisiaj wieczorem :cool3: Quote
mru Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 uuuuuuu :p czyli coś tam macie :) jakieś pomysły! super :) my jedziemy po Diego dziś :( damn... Quote
grzenka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kamila_s napisał(a):MRU...w tej chwili dalam szorstka na profil...trzymajcie kciuki!!!;) Właśnie zobaczyłam szorstka na NK:-(, biedak :-( śliczny jest... Quote
Recommended Posts