Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anouk92']Znajda Collie wrócił do domu.
Zaginął w sylwestra. Pani zobaczyła go w gazecie.
Niestety sama chyba nie zrobiła za dużo żeby go odnaleźć:shake:[/quote]

wczoraj ok.15 widziałam bardzo podobnego psa biegającego po ulicy przy Biedronce w Zielonce....

Posted

[quote name='Negri_2008'] Twoje zdjęcia są wybacz - słabej jakości i praktycznie w żaden sposób ich nie można wykorzystać; ani do ogłoszeń, ani przesłać potencjalnym zainteresowanym osobom. :eviltong:

Proponuję więc - oprócz zdjęć zrobionych przez siebie wstawiaj zdjęcia, które robiłyśmy moim aparatem, [I]please[/I]. Może i katalogowe, ale jest ich więcej i są wyraźniejsze [I]:eviltong:[/I]
:diabloti:[/quote]

Nie rozumiem Ciebie przecież prawie wszystkie zdjęcia na forum są Twoje przypatrz się jeszcze raz normalne ze musiałam je przyciąć(gdy pies był gdzieś na zdjęciu i wokół dużo terenu- po pomniejszeniu byłby mało widoczny) i zmniejszyć bo nie zawala się fora dużymi rozdzielczościami aby usprawnić ich działanie... a niektórych psów otrzymałam po jednym zdjęciu lub wcale więc co mam wywalić swoje i mają być bez lub z jednym?? Zastanów się... krytykujesz w tej chwili w wiekszości swoje zdjęcia tylko pomniejszone i wykadrowane :evil_lol:

Posted

Dingo, ten przepiękny wielki "mój" rudzielec ma ogłoszenia na:

alegratka.pl
kupsprzedaj.pl
adopcje.org
kupiepsa.pl
mójpupil.pl
czworonogi.eu
przygarnij.pl
przygarnijzwierzaka.pl
animalia.pl
gumtree W-wa.pl
pypile.pl
zoonet.pl

Posted

[quote name='Negri_2008']Dingo, ten przepiękny wielki "mój" rudzielec ma ogłoszenia na:

alegratka.pl
kupsprzedaj.pl
adopcje.org
kupiepsa.pl
mójpupil.pl
czworonogi.eu
przygarnij.pl
przygarnijzwierzaka.pl
animalia.pl
gumtree W-wa.pl
pypile.pl
zoonet.pl[/quote]

i na:

4lapy.pl
ogloszenia24polska.pl
ofertka.pl

Posted

Trochę odświeżonych i trochę nowych ogłoszeń dla Waldka:

alegratka.pl
giełdaogłoszeń.pl
kupsprzedaj.pl
adopcje.org
kupiepsa.pl
mójpupil.pl
ogłoszenia24polska.pl
ofertka.pl
przygarnijzwierzaka.pl
przygarnij.pl
zoonet.pl
bono-polska.pl
ojej.pl
gumtree.pl
adopcjapsa.pl

dzwonić mi tu zaraz :mad:

Posted

[quote name='Negri_2008']Dzięki dwóm ciociom Julie i Selenga na konto azylu wpłynęło [B]46, 50 gr [/B]z fajnego bazarku.
Baaardzo dziękujemy :loveu:

Na co to wydamy??:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Na razie chyba do Tolowej skarpetki.;)

Posted

[quote name='fligiel']Tak w kwestii formalnej czy to jest ten azyl prowadzony przez Wołomińskie Stowarzyszenie Opieki nad Zwierzętami Patrol Interwencyjny?[/quote]

Tak ten sam, chociaż ta nazwa to nawet nie wiem czy jest już zarejestrowana.

Posted

[quote name='anouk92']Niestety nie bo nie ma komu jej zrobić:shake:[/quote]
strona www azylu JEST już gotowa
konieczne są jeszcze ustalenia techniczne typu rejestracja domeny, serwer do umieszczenia - to jest do decyzji p. Celiny
no i oczywiście ktoś kto będzie o stronę dbał i ją prowadził
ale te sprawy już nie o ode mnie zależą

miałam trochę przerwy z powodów zdrowotnych i dlatego się tu nie odzywałam

Posted

[quote name='Selenga']strona www azylu JEST już gotowa
konieczne są jeszcze ustalenia techniczne typu rejestracja domeny, serwer do umieszczenia - to jest do decyzji p. Celiny
no i oczywiście ktoś kto będzie o stronę dbał i ją prowadził
ale te sprawy już nie o ode mnie zależą

miałam trochę przerwy z powodów zdrowotnych i dlatego się tu nie odzywałam[/quote]

Selenga nie wiem czy ustalać coś z Celiną - ja raczej myślałam że będzie to strona prowadzona przez wolontariuszy.
W azylu nie ma osoby któa magołaby ją prowadzić.

Ja zarezerwowałam domenę azylklembow.pl ale muszę w domu sprawdzić na jakim serwerze.
Czy są jakieś darmowe? Ja nie do końca się na tym znam:oops: i potrzebuje porady.

Posted

Chciałam wszystko uzgodnić z p. Celiną bo jej obiecałam, że stronę zrobię. Poza tym dobrze by było podać na stronie choćby takie informacje jak nr konta azylu czy warunki adopcji, a to chyba trzeba z p. Celiną uzgodnić. Z tego co wiem, to oni mają jakąś starą stronę o szkoleniach czyli miejsce na serwerze mają już. Co prawda nie wiem czy nie na bezpłatnym, więc śmiecącym reklamami. W każdym razie ja mogę zaproponować miejsce na swoim serwerze - bezpłatnie i bez reklam :) Domeny nie dam teraz rady sfinansować, bo chwilowo nie pracuję a akurat muszę zapłacić za domenę dla schroniska w Piotrkowie, więc dobrze, że już ją zarezerwowałaś.
Nie mam nic przeciwko temu żeby stronę prowadziły wolontariuszki :) Pewnie będzie wtedy porządnie aktualizowana. Jeśli p. Celina nie zgłosi sprzeciwu, to chętnie nauczę kogoś obsługi strony - to jest bardzo prosta sprawa :)
Jest ktoś chętny?

Posted

[quote name='Gosiapk']Owczarki czekają na domek[/quote]
Byla informacja ze podobno trafily z Zabek , a tu sie okazuje ze zaginely w Wesolej i sa szukane :crazyeye:
[FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#22364f][B]Daria Wojciechowska[/B]
19.02.2009r. w Wesołej wybiegły z posesji dwa owczarki niemieckie.Pies i suka.Mają tatuaże-pies A1639,suka A2336.Znalazcę proszę o kontakt. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#22364f][SIZE=1]kontakt: 604-491-681
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Kora']Byla informacja ze podobno trafily z Zabek , a tu sie okazuje ze zaginely w Wesolej i sa szukane :crazyeye:
[FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#22364f][B]Daria Wojciechowska[/B]
19.02.2009r. w Wesołej wybiegły z posesji dwa owczarki niemieckie.Pies i suka.Mają tatuaże-pies A1639,suka A2336.Znalazcę proszę o kontakt. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#22364f][SIZE=1]kontakt: 604-491-681
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
to te same psy?