kometa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='anouk92']Znajda Collie wrócił do domu. Zaginął w sylwestra. Pani zobaczyła go w gazecie. Niestety sama chyba nie zrobiła za dużo żeby go odnaleźć:shake:[/quote] wczoraj ok.15 widziałam bardzo podobnego psa biegającego po ulicy przy Biedronce w Zielonce.... Quote
tifet Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Negri_2008'] Twoje zdjęcia są wybacz - słabej jakości i praktycznie w żaden sposób ich nie można wykorzystać; ani do ogłoszeń, ani przesłać potencjalnym zainteresowanym osobom. :eviltong: Proponuję więc - oprócz zdjęć zrobionych przez siebie wstawiaj zdjęcia, które robiłyśmy moim aparatem, [I]please[/I]. Może i katalogowe, ale jest ich więcej i są wyraźniejsze [I]:eviltong:[/I] :diabloti:[/quote] Nie rozumiem Ciebie przecież prawie wszystkie zdjęcia na forum są Twoje przypatrz się jeszcze raz normalne ze musiałam je przyciąć(gdy pies był gdzieś na zdjęciu i wokół dużo terenu- po pomniejszeniu byłby mało widoczny) i zmniejszyć bo nie zawala się fora dużymi rozdzielczościami aby usprawnić ich działanie... a niektórych psów otrzymałam po jednym zdjęciu lub wcale więc co mam wywalić swoje i mają być bez lub z jednym?? Zastanów się... krytykujesz w tej chwili w wiekszości swoje zdjęcia tylko pomniejszone i wykadrowane :evil_lol: Quote
kometa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 czy mozna liczyć na fotki labradorka i onków? (ogł na zaginionych) Quote
Negri_2008 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dingo, ten przepiękny wielki "mój" rudzielec ma ogłoszenia na: alegratka.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org kupiepsa.pl mójpupil.pl czworonogi.eu przygarnij.pl przygarnijzwierzaka.pl animalia.pl gumtree W-wa.pl pypile.pl zoonet.pl Quote
Negri_2008 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='Negri_2008']Dingo, ten przepiękny wielki "mój" rudzielec ma ogłoszenia na: alegratka.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org kupiepsa.pl mójpupil.pl czworonogi.eu przygarnij.pl przygarnijzwierzaka.pl animalia.pl gumtree W-wa.pl pypile.pl zoonet.pl[/quote] i na: 4lapy.pl ogloszenia24polska.pl ofertka.pl Quote
Negri_2008 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Trochę odświeżonych i trochę nowych ogłoszeń dla Waldka: alegratka.pl giełdaogłoszeń.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org kupiepsa.pl mójpupil.pl ogłoszenia24polska.pl ofertka.pl przygarnijzwierzaka.pl przygarnij.pl zoonet.pl bono-polska.pl ojej.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl dzwonić mi tu zaraz :mad: Quote
Zmysł Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Waldek chyba jest już wszędzie:multi::multi::multi: Quote
anouk92 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Negri_2008']Dzięki dwóm ciociom Julie i Selenga na konto azylu wpłynęło [B]46, 50 gr [/B]z fajnego bazarku. Baaardzo dziękujemy :loveu: Na co to wydamy??:evil_lol::evil_lol:[/quote] Na razie chyba do Tolowej skarpetki.;) Quote
Negri_2008 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='anouk92']Na razie chyba do Tolowej skarpetki.;)[/quote] jasne, już przelewem z konta na konto ;):evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dzięki dwóm ciociom Julie i Selenga na konto azylu wpłynęło [B]46, 50 gr [/B]z fajnego bazarku. Baaardzo dziękujemy :loveu: Na co to wydamy??:evil_lol::evil_lol: Quote
anouk92 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 No właśnie Negri miałaś jakieś telefony? Quote
Negri_2008 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Nikt nie dzwonił po Waldka :shake: W sprawie Dinga miałam jeden telefon, ale nie taki jak trzeba :-( Quote
Gosiapk Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 czy strona www przytuliska jest już gotowa? Quote
anouk92 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Gosiapk']czy strona www przytuliska jest już gotowa?[/quote] Niestety nie bo nie ma komu jej zrobić:shake: Quote
ageralion Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='anouk92']Na razie nikt się nie zgłosił:shake:[/quote] Hmm moze ja moge pomoc. Poprosze o wiecej informacji na priv :p Quote
kometa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [B][SIZE=4]a co z labkiem i onkami z tatuazami ktore sa w schronie?czemu na watku nie ma o tym ani slowa??[/SIZE][/B] Quote
Gosiapk Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 przeczytaj powyżej, potrzeba informacji do stworzenia strony www azylu Quote
fligiel Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Tak w kwestii formalnej czy to jest ten azyl prowadzony przez Wołomińskie Stowarzyszenie Opieki nad Zwierzętami Patrol Interwencyjny? Quote
anouk92 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='fligiel']Tak w kwestii formalnej czy to jest ten azyl prowadzony przez Wołomińskie Stowarzyszenie Opieki nad Zwierzętami Patrol Interwencyjny?[/quote] Tak ten sam, chociaż ta nazwa to nawet nie wiem czy jest już zarejestrowana. Quote
Selenga Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='anouk92']Niestety nie bo nie ma komu jej zrobić:shake:[/quote] strona www azylu JEST już gotowa konieczne są jeszcze ustalenia techniczne typu rejestracja domeny, serwer do umieszczenia - to jest do decyzji p. Celiny no i oczywiście ktoś kto będzie o stronę dbał i ją prowadził ale te sprawy już nie o ode mnie zależą miałam trochę przerwy z powodów zdrowotnych i dlatego się tu nie odzywałam Quote
anouk92 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Selenga']strona www azylu JEST już gotowa konieczne są jeszcze ustalenia techniczne typu rejestracja domeny, serwer do umieszczenia - to jest do decyzji p. Celiny no i oczywiście ktoś kto będzie o stronę dbał i ją prowadził ale te sprawy już nie o ode mnie zależą miałam trochę przerwy z powodów zdrowotnych i dlatego się tu nie odzywałam[/quote] Selenga nie wiem czy ustalać coś z Celiną - ja raczej myślałam że będzie to strona prowadzona przez wolontariuszy. W azylu nie ma osoby któa magołaby ją prowadzić. Ja zarezerwowałam domenę azylklembow.pl ale muszę w domu sprawdzić na jakim serwerze. Czy są jakieś darmowe? Ja nie do końca się na tym znam:oops: i potrzebuje porady. Quote
Selenga Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Chciałam wszystko uzgodnić z p. Celiną bo jej obiecałam, że stronę zrobię. Poza tym dobrze by było podać na stronie choćby takie informacje jak nr konta azylu czy warunki adopcji, a to chyba trzeba z p. Celiną uzgodnić. Z tego co wiem, to oni mają jakąś starą stronę o szkoleniach czyli miejsce na serwerze mają już. Co prawda nie wiem czy nie na bezpłatnym, więc śmiecącym reklamami. W każdym razie ja mogę zaproponować miejsce na swoim serwerze - bezpłatnie i bez reklam :) Domeny nie dam teraz rady sfinansować, bo chwilowo nie pracuję a akurat muszę zapłacić za domenę dla schroniska w Piotrkowie, więc dobrze, że już ją zarezerwowałaś. Nie mam nic przeciwko temu żeby stronę prowadziły wolontariuszki :) Pewnie będzie wtedy porządnie aktualizowana. Jeśli p. Celina nie zgłosi sprzeciwu, to chętnie nauczę kogoś obsługi strony - to jest bardzo prosta sprawa :) Jest ktoś chętny? Quote
Kora Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Gosiapk']Owczarki czekają na domek[/quote] Byla informacja ze podobno trafily z Zabek , a tu sie okazuje ze zaginely w Wesolej i sa szukane :crazyeye: [FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#22364f][B]Daria Wojciechowska[/B] 19.02.2009r. w Wesołej wybiegły z posesji dwa owczarki niemieckie.Pies i suka.Mają tatuaże-pies A1639,suka A2336.Znalazcę proszę o kontakt. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#22364f][SIZE=1]kontakt: 604-491-681 [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Gosiapk Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Kora']Byla informacja ze podobno trafily z Zabek , a tu sie okazuje ze zaginely w Wesolej i sa szukane :crazyeye: [FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#22364f][B]Daria Wojciechowska[/B] 19.02.2009r. w Wesołej wybiegły z posesji dwa owczarki niemieckie.Pies i suka.Mają tatuaże-pies A1639,suka A2336.Znalazcę proszę o kontakt. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#22364f][SIZE=1]kontakt: 604-491-681 [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] to te same psy? Quote
Recommended Posts