obraczus87 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='chita']Marta to spytaj w sobote skad do tej pory brali drewno i za ile;)[/QUOTE] :stupid::stupid: widzisz, na mózg mi juz padło.... sama na to nie wpadłam :evil_lol: Quote
beka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 sprawdzcie tu: [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzedam-sprzedam-inne-GAL-ZIE-ODDAM-WARSZAWA-W0QQAdIdZ350937282[/URL] Quote
mshume Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 hmm, jako osoba, która miała trochę tymczasów z Klembowa, mam o tobie podobne zdanie :p[quote name='Szura']Hyhyhy, ja i Abrakadabra w jednym aucie. :evil_lol: Jedyny użytkownik tego forum, który wylądował u mnie w ignorowanych. ;) Ale psom nie robi różnicy, kto się nimi zajmuje, więc namawiać warto. :)[/QUOTE] Quote
Szura Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Co ma Twoje zdanie o mnie do tego, czy miałaś czy nie tymczasy z Klembowa? Nie rozumiem, o co Ci chodzi. ;) Quote
mshume Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wyjeżdzasz z tekstami o Abrakadabrze, a ja cię uważam za osobę mocno konfliktową, znam od lat dziewczyny, które działają w tym przytulisku, pomagam im i chcę,żeby były tego faktu świadome :) Quote
Bonsai Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Oj dajcie spokój z tymi konfliktami. ;) Na forum łatwiej o konflikt niż w rzeczywistości. Więc zapominamy o wszelkich sprzeczkach i współpracujemy. :) Quote
Szura Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Bonsai, nie ma konfliktu. Dam się poznać na żywo i wtedy inni wyrobią sobie o mnie własną opinię, proste. :) Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 dzwonił do mnie facet w sprawie biszkopta (labka), po warunku kastracji pan stwierdził że to nie możliwe bo ma suczkę labradorkę! na mój komentarz nowych przepisów, nowej ustawy o zakazie sprzedawaniu psów bez rodowodu stwierdził że i tak nikt go nie 'przyłapie'!!! z chęcią bym się dowiedziała gdzie mieszka i za jakiś czas odwiedziła i sprawdziła!!! idiota Quote
dorobella Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wczoraj usłyszałam, ze jest starsze państwo chętne na mikrusa- ale pies ma być szczeniakiem, ludzie są po 60, jak nie po 70. Starego psa nie chcą, ma być młody. Co się z nim stanie po ich śmierci- nie interesuje ich. Quote
obraczus87 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='dorobella']Wczoraj usłyszałam, ze jest starsze państwo chętne na mikrusa- ale pies ma być szczeniakiem, ludzie są po 60, jak nie po 70. Starego psa nie chcą, ma być młody. Co się z nim stanie po ich śmierci- nie interesuje ich.[/QUOTE] Do mnie dzwonił przedwczoraj Pan, który ma problemy z poruszaniem się, jest w mocno popdesżłym wieku.. a dzwonił ws. szczeniaczka ;) Quote
mshume Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 standarowe, emeryci biorą szczeniaki a potem te wracają skąd zostały zabrane. Widziałam często takie sceny na Paluchu :( Quote
obraczus87 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='mshume']standarowe, emeryci biorą szczeniaki a potem te wracają skąd zostały zabrane. Widziałam często takie sceny na Paluchu :([/QUOTE] Dokładnie... ciężko im wytłumaczyć, że powinni wziąć psiaka dorosłego, najlepiej kilkuletniego. Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 myślę że jakby Państwo zobaczyli ile jest roboty przy szczeniaku to by szybko zmienili zdanie... szkoda że nie dali się przekonać... Quote
dorobella Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chcą pieski młode i koniecznie zdrowe. Quote
Justyna Klimek Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Melduję, że karma dla Klembowa zbiera się w Tarnowie Podgórnym pod Poznaniem (Centrum Ogrodnicze Jucca). Pani Maria (właścicielka obiektu) otrzymała nr telefonu do Malwiny i skontaktuje się, jak uzbiera się tyle, że warto będzie jechać. :) Druga sprawa na cieplejsze dni: możemy pomyśleć nad MOPSiKową akcją w Klembowie, czyli całodniową akcją sterylizacyjną na miejscu. Czy jest tam czyste, jasne pomieszczenie z dostępem do ciepłej wody? Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ten facet, co go nie przyłapiemy, to na czarne kwiatki wrzucony? dziewczyny, cholera, żebym wiedziała - miałam kilka palet w pracy, kierowcy wzięli na działki. ech sprawdze jutro, czy coś zostało, ajesli tak, to czy się wydrze, ale czy ktoś po te palety mógłby podjechać? niestety odboiór, jak co, to w tygodniu. ale na szczęście też w środku wawy. Quote
dorobella Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nie wiem jak to wygląda od strony prawnej, ale u nas szkoły zbierają makaron, kasze, karmę, koce, miski itp. rzeczy na rzecz azylu prowadzonego przez stowarzyszenie. Może takie akcje można przeprowadzić w szkołach. Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 a co tam się podaje na czarnych kwiatkach żeby było wiadomo o kogo chodzi? ja nawet nie wiem skąd on jest bo od razu jak usłyszałam ''czy ten labrador jest za darmo'' powiedziałam o dwóch warunkach adopcyjnych: wizycie i kastracji. nie pomyślałam, mogłam się zapytać skąd jest.. kurcze.. a telefonu chyba nie można tak upubliczniać? Quote
Soema Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wczoraj byliśmy w Klembowie, po wielu perypetiach się udało dojechać, niestety innym samochodem, dlatego z K. zabraliśmy tylko 3 psiaki :( szczeniaków nie mogliśmy zabrać... szkoda trochę. Za dwa tygodnie znowu jedziemy. Mam OGROMNĄ prośbę... jeden psiak się nie zmieścił... nie jedzie ktoś Wam znany w str Kielc/Krakowa w najbliższym czasie?:(( Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 a zajrzyj, zoabczysz. nr telefonu zidentyfikuj i podaj, ale nie cały, a sama go zapisz. jak wiesz, skąd dzwonił, to też. Quote
Kinia1984 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 my mamy czarna serie...spalił nam się psiowóz parę godzin temu...w środku Warszawy, jechałyśmy z Agą35 po psiaka...chwilowo jesteśmy bez samochodu..takiego którym wszystko woziłyśmy bo był pakowny....no mówię Wam jakiś czarny czwartek...na szczęście udało nam się na parę dni ulokować 11 szczeniaków po lecznicach... Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='sleepingbyday']a zajrzyj, zoabczysz. nr telefonu zidentyfikuj i podaj, ale nie cały, a sama go zapisz. jak wiesz, skąd dzwonił, to też.[/QUOTE] zajrzę, zobaczę Quote
Recommended Posts