mala_czarna Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Soema']Jak mam kilka zdjęć innych psiaków, wstawić tu czy na drugi wątek?[/QUOTE] Może lepiej na zdjęciowy? Soema, a to tylko te dwa szczylki pojechały, czy jeszcze coś? Ten rudy chłopaczek jest wyjątkowo śliczny :) Quote
Soema Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='mala_czarna']Może lepiej na zdjęciowy? Soema, a to tylko te dwa szczylki pojechały, czy jeszcze coś? Ten rudy chłopaczek jest wyjątkowo śliczny :)[/QUOTE] Biorąc pod uwagę, że jechaliśmy w 5 osób, plus bagaże to tylko się zmieściły szczeniaki :grins: a i tak nie planowaliśmy nic....;) my z seminarium pojechaliśmy tylko trochę karmy zawieźć... Znaczy jeszcze w Niepołomcach o 3 w nocy znaleźliśmy kurę:splat: na środku drogi siedzącą, psy ją napadły, pewnie ją noc gdzieś zastała. Ale już ma się dobrze. Quote
bric-a-brac Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kurę "wydobrzyliście" na miejscu? :evil_lol: Quote
Soema Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='bric-a-brac']Kurę "wydobrzyliście" na miejscu? :evil_lol:[/QUOTE] Oj no... to pod samym Krakowem prawie...;) to była dłuuuga noc ;) Quote
malagos Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='bric-a-brac']Kurę "wydobrzyliście" na miejscu? :evil_lol:[/QUOTE] Z włoszczyzną, czy bez? :diabloti: no, to taki żarcik mały :p Quote
vega36 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='anouk92']Soema może wstaw na wątek ze zdjęciami, bo tu za chwilę zginą wśród komentarzy i postów.[/QUOTE] Gdzie jest drugi wątek Klembowa? Quote
gusia256 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185232-W%C4%85tek-aktualnie-przebywaj%C4%85cych-ps%C3%B3w-z-Klembowa-%28zdj%C4%99cia%29/page8"]Wątek zdjęciowy psów[/URL] EDIT: Był błąd w linku, więc poprawiam, gdyby ktoś dotarł do tej wypowiedzi ;) Edited January 24, 2012 by gusia256 błąd w linku Quote
Soema Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='malagos']Z włoszczyzną, czy bez? :diabloti: no, to taki żarcik mały :p[/QUOTE] Ej no... przerzucam się na drób :grins: facet przy nas 4 zwątpił, bo podejrzewał że weźmiemy psa... ale kury nikt nie planował ;) tamten wątek żyje? Quote
Zofia.Sasza Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Soema']Ej no... przerzucam się na drób :grins: facet przy nas 4 zwątpił, bo podejrzewał że weźmiemy psa... ale kury nikt nie planował ;) tamten wątek żyje?[/QUOTE] Ale Wy wiecie, że kura może żyć i 40 lat? ;) Quote
mala_czarna Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Soema']Ej no... przerzucam się na drób :grins: facet przy nas 4 zwątpił, bo podejrzewał że weźmiemy psa... ale kury nikt nie planował ;) tamten wątek żyje?[/QUOTE] Własnie coś mi się wydaje, że padł :( Może jak Aga lub Kago wejdą to coś zaradzą, bo wiem, że już wcześniej pojawiły się problemy ze "znikniętymi" zdjęciami. Quote
Kinia1984 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 bo to fotosik tak robi ze jak sie nie zaplaci raz a pozniej doplaci to nie mozna odzyskac zdjec... Quote
malvaaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) dzwoniła do mnie pani z pod Legionowa, jest chętna przygarnąć psiaka z Klembowa, najlepiej jakiegoś do 5miesięcy. Z tego względu że pani ma kota, który rządzi w domu i boi się brać psiaka starszego bo nie można przewidzieć jego reakcji na kotka a nie chciała by go oddawać jak już go zaadoptuje. Kotek też ze schroniska. Pani zgadza się na wizytę przed/po adopcyjną i jest jak najbardziej za kastracją lub sterylizacją. Obojętne czy to suczka czy piesek musi jej zapaść w sercu. Drugi warunek kolor, nie może być czarny :) podała mi emaila i mam jej wysłać zdjęcia. macie jakieś? jeśli nie to jutro przejadę się do Klembowa i porobię takim podrostkom. a i pani chciałabym żeby psiak wyrósł na średniego lub małego psa... domek z ogrodem, ale psiak by spędzał czas w domu... Edited January 24, 2012 by malvaaa Quote
AGA35 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [B][COLOR=black]Kochani , po raz kolejny prosiłyśmy o wydanie makaronu dla schroniska w Klembowie na podstawie faktury za która zapłaciłyśmy z konta fundacyjnego , pan odmówił - pieniądze przesłane zainkasował na konto długu schroniska !!!!!! Pan stwierdził że już ma dosyć tego tematu i na tym zakończyła sie nasz rozmowa[/COLOR][/B] Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 A tego nie powinna fundacja zgłosić na policję?To chyba jest przywłaszczenie albo kradzież czy mi się tylko wydaje? A tak wogóle ile było tych pieniędzy?Ma dość rozmów na ten temat-wie,że nie miał prawa tak robić...Zgłaszajcie póki sprawa jest świeża,bo potem będzie po ptakach.. E/W Quote
mala_czarna Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='AGA35'][B][COLOR=black]Kochani , po raz kolejny prosiłyśmy o wydanie makaronu dla schroniska w Klembowie na podstawie faktury za która zapłaciłyśmy z konta fundacyjnego , pan odmówił - pieniądze przesłane zainkasował na konto długu schroniska !!!!!! Pan stwierdził że już ma dosyć tego tematu i na tym zakończyła sie nasz rozmowa[/COLOR][/B][/QUOTE] No to pięknie :( Nie chcę użyć niecenzuralnych słów, chociaż mi się na usta cisną :( Tak na marginesie to myślę, że dalsza współpraca z nimi jest już raczej niemożliwa, a szkoda, bo np. to mięcho było po całkiem przyzwoitej cenie. Quote
obraczus87 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='gusia256'][URL="http://www.dogomania.pl/W%C3%84%C2%85tek%20aktualnie%20przebywaj%C3%84%C2%85cych%20ps%C3%83%C2%B3w%20z%20Klembowa%20%28zdj%C3%84%C2%99cia%29"]Wątek zdjęciowy psów[/URL][/QUOTE] Niestety ten link nie prowadzi na stronę z fotami. TEn jest poprawny: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185232-W%C4%85tek-aktualnie-przebywaj%C4%85cych-ps%C3%B3w-z-Klembowa-%28zdj%C4%99cia%29/page8"]KLIK[/URL] Na ostatnich dwóch stronach są w miarę aktualne fotki. Nie wiem czy wszystkie psiaki są jeszcze w schronie. Soema - piękne psiaki :) Jeśli chodzi o faceta od makaronu - to sprawa powinna jak najszybciej trafić na policję. Quote
Pola17 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 dzis glosowałm na krakvecie na was wygrywacie :))) Quote
Astaroth Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='AGA35'][B][COLOR=black]Kochani , po raz kolejny prosiłyśmy o wydanie makaronu dla schroniska w Klembowie na podstawie faktury za która zapłaciłyśmy z konta fundacyjnego , pan odmówił - pieniądze przesłane zainkasował na konto długu schroniska !!!!!! Pan stwierdził że już ma dosyć tego tematu i na tym zakończyła sie nasz rozmowa[/COLOR][/B][/QUOTE] napiszcie do tripti w tej sprawie ja ciągle nie mam informacji o które prosił właściciel masarni, nikt też nie odezwał się do Czarka z Vivy, a obiecał pomoc w załatwieniu karmy Quote
obraczus87 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [B]Bazarek ze słomą zakończony. Wczoraj do schroniska trafiło 150 kostek słomy![/B] Psiaki mają już ciepło! Dziękuję Malwinie na czuwanie nad przekazaniem słomy :) :loveu: Dziękuję wszystkim kupującym! Bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/221319-Kostki-s%C5%82omy%21-Rozliczamy%21-%29-CZEKAM-NA-POZOSTA%C5%81E-WP%C5%81ATY."]KLIK[/URL] Quote
bric-a-brac Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='AGA35'][B][COLOR=black]Kochani , po raz kolejny prosiłyśmy o wydanie makaronu dla schroniska w Klembowie na podstawie faktury za która zapłaciłyśmy z konta fundacyjnego , pan odmówił - pieniądze przesłane zainkasował na konto długu schroniska !!!!!! Pan stwierdził że już ma dosyć tego tematu i na tym zakończyła sie nasz rozmowa[/COLOR][/B][/QUOTE] Czy on nie wydał komuś kto osobiście przyjechał czy to tylko odmowa telefoniczna? Podejrzewam, że gdyby ktoś osobiście pojechał, mógłby poprosić w najbliższym komisariacie o asystę patrolu i gość by na pewno spotulniał. Jak to mięso ma być logistycznie wysłane? ktoś po to jedzie, oni własnym transportem przysyłają? Quote
Kinia1984 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 pojechała Pani Celina i nie wydał, jak dzwonimy to rzuca słuchawką i nie chce z nami rozmawiać. Dzwoniłam dziś na policję w Wegrowie i jak najbardziej mogą asystowac bo jest to przywłaszczenie, ale nie zmusza go do wydania. Zostaje jedynie droga sądowa... Kombinujemy duży samochód bo do osobowki nie wejdzie taka ilosc makaronu... Astaroth jesli chodzi o mięso to dziennie idzie 50 kg, najlepiej mięso wołowe , zmielone bo nie ma gdzie mielić...A jaką ilość bedziemy zamawiać to zależy ile pieniędzy bedzie , czy ten burak z Karesu odda pieniądze czy da makaron... Quote
malvaaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 co za facet, kurna! kasy na mięsko i makaron jest na tą chwilę[B] 848,43 zł [/B]po odjęciu tych 500zł, więc trochę tego będzie... ale nie zmienia to faktu że dobrze by było gdyby ten chłop oddał makaron albo kasę... Soema masz pełną skrzynkę... więc pisze tutaj :) masz może jakieś zdjęcia 'podrostków' z Klembowa albo szczeniaków? jeśli tak to ja bym poprosiła je na email albo na wątek :) kinia na kiedy ten samochód potrzebny? Quote
obraczus87 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kinguś, ja myslę, że jak pojedziecie do Niego w asyście policji to ten burak się wystraszy.... Quote
bric-a-brac Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 To następnym razem niech pojedzie p.Celina razem z policjantem. Ja wiem, że to go może nie zmusić, ale taki policjant, który potwierdzi zasadność wydania zgodnie z prawem działa na wyobraźnię. Tylko p.Celina musi mieć przy sobie f-rę na fundację, żeby nie było wątpliwości. Musi dziad wydać.... Quote
Recommended Posts