AGA35 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 oki pojadę z mona0205 tylko poproszę jakieś "wytyczne " na PW;-) Quote
malagos Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='karolina_g_k']A ja czekam na Kaprysa ;)[/QUOTE] O, to będziesz damą z kaprysem :), lepsze to niz z fochem :) Quote
malibo57 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='AGA35']oki pojadę z mona0205 tylko poproszę jakieś "wytyczne " na PW;-)[/QUOTE] Bardzo dziękuję, Agnieszko. Już leci PW z namiarami i opisem dojazdu. Beka, dziękuję ślicznie za wsparcie:) Quote
karolina.jackowska Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Hej dziewczyny! Bardzo chętnie podejmę się wolontariatu w schronie w Klembowie 1-2 dni w tyg. Proszę kogoś kompetentnego o kontakt na PRV ;) Pozdrawiam!! Quote
AGA35 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 kochane trzymajcie kciuki jaszcze bardziej ( proponuję jedną rękę za czarka :-) , drugą za kapryska :-) ) jutro po 18 jedziemy na wizytę przed adopcyjną dla kapryska !!!! Quote
mshume Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 To trzymam kciuki :)[quote name='AGA35']kochane trzymajcie kciuki jaszcze bardziej ( proponuję jedną rękę za czarka :-) , drugą za kapryska :-) ) jutro po 18 jedziemy na wizytę przed adopcyjną dla kapryska !!!![/QUOTE] Quote
Kago Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [B]Tora[/B] ma domek w Radzyminie, zamieszkała z Onkiem i jego panią z rekomendacji naszej pani Doktor Wet - trzymajcie kciuki za szczęliwy cd:) Quote
karolina_g_k Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No to ja tez trzymam! Chociaz troche by było szkoda... Bo bardzo na niego czekamy ;) Quote
malibo57 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 AGA35, Mona0205 - bardzo, bardzo gorąco dziękuję Wam za wizytę dla Witusia, za poświęcony czas i energię, za podnoszenie standardów:Rose: :buzi: Wituś stał się teraz i Waszym "przyszywanym synkiem". Może czasem do niego zajrzycie? :grins: Quote
3 x Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja nieśmiało po prośbie, może ktoś zechce dołaczyć do wsparcia ubogiej rodziny z Tarnowa chcemy zapełnić im stół na Wielkanoc [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205325-Koszyczek-Wielkanocny-dla-ubogiej-rodziny-prosimy-o-wsparcie"]Nie pozwólmy by stół Wielkanocny świecił pustka :([/URL] Quote
malagos Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='karolina_g_k']No to ja tez trzymam! Chociaz troche by było szkoda... Bo bardzo na niego czekamy ;)[/QUOTE] Karol, Ty już sobie szukaj innego psiaka, Kaprysek jest taki sliczny, ze zaraz sobie znajdzie dom i ludzia! :) Quote
mshume Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Szukamy DT dla 2 mini mini szczeniaczków, zabranych na awaryjny DT w Wwie. Psiaki to piesek i sunia i docelowo będą ważyć ok. 2 kilo.[quote name='malagos']Karol, Ty już sobie szukaj innego psiaka, Kaprysek jest taki sliczny, ze zaraz sobie znajdzie dom i ludzia! :)[/QUOTE] Quote
AGA35 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 jeszcze nie zajmujcie miejsca kapryskowi , a jak wizyta wypadnie negatywnie?:evil_lol: Quote
malagos Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tak tylko sobie gdybamy, Karolina i tak chyba nie czyta tak często dogo :) Quote
Malwla Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Czy możecie napisać coś o przebywających tam rottkach - podobno jest tam jakas sunia i pies i chyba na stałe są jacyś 2 rottkowi rezydenci z tego, co wyczytałam na stronie www Quote
mshume Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Zajrzyjcie do mini mini szczeniorków, domki bardzo potrzebne :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/205924-Mini-mini-2-szczeniaczki-ratlerek-chihuahua-szukaj%C4%85-domku-DT-lub-DS?p=16681489#post16681489[/url] Quote
obraczus87 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='AGA35']jeszcze nie zajmujcie miejsca kapryskowi , a jak wizyta wypadnie negatywnie?:evil_lol:[/QUOTE] Jak wypadla wizyta???? Quote
karolina_g_k Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Karolina rzeczywiscie ostatnio w innym swiecie zyje więc tylko podczytuje watki ;) Moj DT, jakby co, czeka nadal na Kaprysa ;) Quote
Equus Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='Kago'][B]Equus[/B] sprawdzimy w takim razie jak się sprawy mają i będziemy w kontakcie w ciągu 3-4 dni, wielkie dzięki :)[/QUOTE] Dziewczyny, udało Wam się może obejrzeć bliżej Emila pod katem czy nie ma jakichś problemów zdrowotnych, grzybic-wyłysień, zajrzeć w uszka itp.? Bo chciałabym napisać do tego hotelu i założyć psu wątek i do tego mi potrzebne te info. Rozmawiałam z Abrakadabrą i wiem, ze Emil jest większy niż myślałam - Abra mówi że docelowo 15-20kg... a ja rozmawiałam o hotelowaniu takiego mniejszego-średniego psiaka do 10kg więc muszę podpytać czy w takim razie oferta hotelu jest aktualna. Będę wdzięczna za wszystkie info :) Quote
AGA35 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='karolina_g_k']Karolina rzeczywiscie ostatnio w innym swiecie zyje więc tylko podczytuje watki ;) Moj DT, jakby co, czeka nadal na Kaprysa ;)[/QUOTE] a wiec kaprysek zamieszka od czwartku w Warszawie ;-) bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i zaangażowanie . Quote
Vasco Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Super wieści :) Niech adopcje w końcu nabiorą tempa :) Quote
AGA35 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='Equus']Dziewczyny, udało Wam się może obejrzeć bliżej Emila pod katem czy nie ma jakichś problemów zdrowotnych, grzybic-wyłysień, zajrzeć w uszka itp.? Bo chciałabym napisać do tego hotelu i założyć psu wątek i do tego mi potrzebne te info. Rozmawiałam z Abrakadabrą i wiem, ze Emil jest większy niż myślałam - Abra mówi że docelowo 15-20kg... a ja rozmawiałam o hotelowaniu takiego mniejszego-średniego psiaka do 10kg więc muszę podpytać czy w takim razie oferta hotelu jest aktualna. Będę wdzięczna za wszystkie info :)[/QUOTE] W czwartek wyjedzie z kliniki kaprysek , na jego miejsce chcemy " wsadzić " emila na gruntowny przegląd Quote
mshume Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Super, będzie miał dom z niego pociechę :)[quote name='AGA35']a wiec kaprysek zamieszka od czwartku w Warszawie ;-) bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i zaangażowanie .[/QUOTE] Quote
Equus Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='AGA35']W czwartek wyjedzie z kliniki kaprysek , na jego miejsce chcemy " wsadzić " emila na gruntowny przegląd[/QUOTE] O świetnie! A on faktycznie raczej taki duży? Znaczy średni w kierunku dużego a nie w kierunku mini? Bo muszę zapytać hotel czy taki większy też wchodzi w grę... Quote
Recommended Posts