AGA35 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 do adopcji , w weekend jade obfocić psiaki , takżę foty będa Quote
Hekate1 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Witam, mam prośbę do wolontariuszy z tego schroniska czy możecie sprawdzić czy nie ma u was suni ONka 3-4 letniej? zgubiła się około 2 tygodnie temu w Radzyminie podczas burzy. Ma na imię Era, miała skórzaną obrożę, zrobioną z rzemyka. Sunia podobno jest łagodna do ludzi. Pomagam jej szukać właścicielom - proszę o kontakt do mnie pilnie jeśli sunia jest u was 606815553 Monika Quote
al-ka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Spróbuj może zasięgnąć języka u żródeł: http://www.stowarzyszenieopiekinadzwierzetami.pl/index.php?id=111 Quote
Ilka21 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 W Klembowie przebywają dwa przeurocze cocker spaniele. Suka Saba jest prawdziwą damą, pięknie dała się strzyc, uwielbia przytulanie, nie ma odruchów gryzienia czy kłapania dała odebrać sobie smakołyk, mimo że pierwszy raz widziała mnie na oczy. Drugi to jej kolega Bakuś. Bakuś jest rownie przytulaśny ale bardziej ruchliwy -nie miał czasu na stryżenie:) równiez zero agresji przy oddawaniu smakołyka. Oba psy uwielbiają kontakt z człowiekiem, przyzwyczajone do smyczy, mieszkały razem i dom straciły również razem.Suka ma ok.3-4 lat a pies ok.1,5-2lata. Po prawej suczka po lewej piesek. Za jakiś czas na strzyżeniu będzie foxterierek więc jakby był ktoś chętny i znalazł by się domek to może zostać zrobiony na tip top :) Quote
emilia2280 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dziéki beka :p Psiaki bédá sterylizowane? nie znam warunków Klembowa. aa, wrzuccie je na wátek spanielowy: http://www.dogomania.pl/threads/76073-Spaniele-do-adopcji Quote
Asia & Ginger Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Wrzucę śliczniochy na fora spanielowe. Fajnie jakby znalazły wspólny domek, widać, że się bardzo lubią. Quote
AGA35 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 dzięki emilia2280 już wstawiłam. Suczka nie wiem czy jest sterylizowana ale jak coś to pewnie będzie a pies nie kastrowany. Quote
mshume Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ktoś tam ostatnio był? Są małe psiaki (wielkosciowo)? Quote
Ilka21 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ja byłam, jest bardzo dużo różnych psów, małych, dużych, szczeniaków itd do wyboru do koloru... być może jutro będę bo dziś mi się nie udało Quote
mshume Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Napisz lub porób zdjęcia, tam pewnie nadal zero adopcji :( Quote
Ilka21 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ze zjeciami to nie wiem czy dam radę bo bedę jak będzie ciemno więc tam na placu ciężko będzie cokolwiek obfocić czy zobaczyć ale wejdę do budynków zobaczyć co tam jest bo psiaki na podwórku widziałam. Jest dużo psów średniej wielkości Quote
Brawurka84 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ojej,dopiero trafiłam na ten wątek..widziałam fotki w necie...dziwnie to wszystko wygląda... Czemu tam zero adopcji?bo mało kto wie o tym azylu czy to jednak prawda,że o zwierzęta się tam nie dba? czy oni wydają psiaki na dom tymczasowy?znajoma szuka psiaka,tzn.zastanawia się,zaproponowałam jej bycie domem tymczasowym dla jakiejś bidki-już obojętnie czy szczeniak czy dorosły piesek i jestem w kropce-bo miałam jechać z darami do azylu pod psim aniołem,z racji tego,że z nimi co jakiś czas współpracuję jako dom tymczasowy...ale weszłam na ten wątek..i to co zobaczyłam w internecie odnośnie tego schroniska to tylko łza się kręci w oku....i widzę,że jest w większej potrzebie To jest normalnie działające schronisko?każdy kto przyjedzie może tam wejść? Quote
anouk92 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Brawurka84 napisał(a):ojej,dopiero trafiłam na ten wątek..widziałam fotki w necie...dziwnie to wszystko wygląda... Czemu tam zero adopcji?bo mało kto wie o tym azylu czy to jednak prawda,że o zwierzęta się tam nie dba? czy oni wydają psiaki na dom tymczasowy?znajoma szuka psiaka,tzn.zastanawia się,zaproponowałam jej bycie domem tymczasowym dla jakiejś bidki-już obojętnie czy szczeniak czy dorosły piesek i jestem w kropce-bo miałam jechać z darami do azylu pod psim aniołem,z racji tego,że z nimi co jakiś czas współpracuję jako dom tymczasowy...ale weszłam na ten wątek..i to co zobaczyłam w internecie odnośnie tego schroniska to tylko łza się kręci w oku....i widzę,że jest w większej potrzebie To jest normalnie działające schronisko?każdy kto przyjedzie może tam wejść?\ Brawurka fajnie że się zainteresowałaś bo rąk do pomocy niestety brakuje. Nie ma adopcji dlatego że mało kto wie o tym miejscu. Wolontariusze bez problemu wchodzą do schronu, schron chce współpracować. Jak najbardziej można zabierać psy na tymczas y- to ich jedyna nadzieja. Skontaktuj się z Agą 35 on opowie Ci więcej, Z tego co wiem to w weekend się tam wybiera wieć możesz z nią jechać i sama się przekonać jak jest. Quote
Ilka21 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Brawurka84 napisał(a):ojej,dopiero trafiłam na ten wątek..widziałam fotki w necie...dziwnie to wszystko wygląda... Czemu tam zero adopcji?bo mało kto wie o tym azylu czy to jednak prawda,że o zwierzęta się tam nie dba? czy oni wydają psiaki na dom tymczasowy?znajoma szuka psiaka,tzn.zastanawia się,zaproponowałam jej bycie domem tymczasowym dla jakiejś bidki-już obojętnie czy szczeniak czy dorosły piesek i jestem w kropce-bo miałam jechać z darami do azylu pod psim aniołem,z racji tego,że z nimi co jakiś czas współpracuję jako dom tymczasowy...ale weszłam na ten wątek..i to co zobaczyłam w internecie odnośnie tego schroniska to tylko łza się kręci w oku....i widzę,że jest w większej potrzebie To jest normalnie działające schronisko?każdy kto przyjedzie może tam wejść? Klembów jest w bardzo dużej potrzebie przydadzą się koce, karma itp.itd. A może koleżanka chciałaby wziąć któregoś spanielka albo oba na DT? Quote
Abrakadabra Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Aga, a kiedy się wyierasz? W sobotę czy w niedzielę? Quote
Brawurka84 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 w ten weekend udało mi się podjechać tylko do azylu pod psim aniołem-skąd zabrałam półrocznego szczeniaka do domu :-) ale jutro już jedzie do domku stałego-do mojej koleżanki.w każdym razie chociaż ta akcja ze szczęśliwym zakończeniem a ktoś z Was był teraz w Klembowie?ciężko mi sobie wyobrazić jak teraz wygląda to schronisko ech Quote
Kinia1984 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ja byłam niedawno...wyglada jak wyglądało...duzo psów mało kasy, brak kasy z umów z gminami , z pustego i Salomon nie naleje... Quote
emilia2280 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Spaniele nadal w schronie? Jakby ktos zaoferowal DT mozemy je wysterylizowac na Fundacjé Kastor. Moze ktos im wátek zalozy osobny? Quote
AGA35 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 są ;-( nie ma DT ;-( A niestety nie stać nas żeby zabrać parkę do hoteliku płatnego :-( Quote
Kinia1984 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 bylysmy dziś z Aga35 w Klembowie...mamy 350 zdjęć...tam wszystkiego brakuje, karmy, słomy.... Quote
Kinia1984 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 tak na wątku zdjęciowym, jak tylko Aga obrobi je wszystkie... założyłam wątek jednemu z psiaków który potrzebuje pomocy http://www.dogomania.pl/threads/218150-Niewidomy-szkielecik-Buli-nie-prze%C5%BCyje-zimy... Quote
Recommended Posts