Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no no...co jak co, ale pazurki przycinamy :lol:

niestety po wczorahszym spacerku, Aza ma przecieta poduszke, dzisiaj na szkoleniu sobie doprawila i ogolnie jestesmy kaleki:( narazie koniec ze spacerami - tylko siusiu i kupka i do domu - zeby jej sie zagoilo, bo tak to ciagle bedzie sie paprac...trzymcie kciuki, zeby sie lapisko szybko wyleczylo

• 3 weeks later...
Posted

nie wiem czy ktos tu jeszcze zaglada, ale dodam dzisiejsze fotki:) slonce bylo cudne, ja mialam aparacik, wiec... :lol:

dzisiaj poszlysmy na inne pole - na naszej "wsi" troszke ich jest:)

108_0891.jpg

pies tropiacy??

108_0886.jpg

pieknosci me :D

108_0884.jpg

ojjj ciezko sie robi Azie zdjecia:)

108_0876.jpg

tam gdzie "woda" tam i Aza 8)

108_0875.jpg

Posted
tam gdzie "woda" tam i Aza

Image

Cha cha cha!!!

Chciałaś chyba napisać, gdzie błotko, tam Aza :)

Piękne zdjęcia!!

P.S. Witam po powrocie

Jutro jesteśmy cały dzionek w domu - odsypiamy, mamy 400 zdjęć i mnóstwo chęci na zobaczenie Was ;) To jak?

Posted

tajdzi wrocilas!!:) nareszcie!!:) tylko ja teraz choruje:( wiec nie mozemy do Was przyjechac...dodam niedlugo kilka zdjatek ktore zrobilam dzisiaj w domku:)

Posted

Zaczynam nabierac wprawy w robieniu zdjec Azy - jej wszedzie jest pelno i ciezko sie robi fotasy, ale w domciu jest spokojniejsza, wiec...teraz zdjecia domowe:)

Aza lubi towarzyszyc przy kazdej czynnosci, przy scieleniu lozka rowniez :lol:

109_0901.jpg

109_0904.jpg

a teraz zabawa guma

109_0906.jpg

109_0908.jpg

iiiii lapki do gory! :wink:

109_0909.jpg

uszko sie zawinelo :D

109_0913.jpg

Posted
muszę tu częściej zaglądać

koniecznie!!:)

oj zaba, wyrosla Azula wyrosla i mam nadzieje ze juz nie rosnie:) teraz jeszcze czekamy na ta pierwsza cieczke 8)

Posted

dziekujemy bardzo za dotychczasowe odwiedzenie tego topicu i zapraszamy ponownie;)

Brat dzisiaj zrobil 3 zdjecia Azie na balkonie. "Oddalismy" suni jeden fotel na balkonie, a ona i tak musi tez siedziec na tym drugim - zdjecia sa na "zakazanym" fotelu;) Nie pozwalamy jej wchodzic na kanapy itp w domu (i tego przestrzega), ale na balkonie przymykamy oko;) Przeciez ksiezniczka nie bedzie sie kladla na podlodze, a ona chyba za taka sie uwaza;)

Dscf2923.jpg

tak sobie Slonce przysypialo:)

Dscf2922.jpg

a tutaj patrzyla na ludzi spacerujacych po podworku:)

Dscf2920.jpg

Ja chyba sie uzaleznilam od tego psa;) Jak wracam np po calym dniu zajec do domu i Azy akurat nie ma (bo wyszla na spacer, bo rodzice sa z nia na dzialce) to nie moge sie doczekac spotkania z nia :lol: dziiwne ale prawdziwe:)

Posted
nie moge sie doczekac spotkania z nia dziiwne ale prawdziwe:)
To się nazywa prawdziwa przyjaźń, kochanie, szanowanie.

:buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: dla Was :)

A tego nochala za podsypianie na "zakazanym" fotelu proszę ode mnie uszczypnąć. Potem jak nic wlezie do mnie na balkon i "zakazana maciejkę" mi wykopie :wink:

Posted
ALE KANIA!!!usmazylas sobie na maselku grzybka?:))))pychotka:)))mlask:)))

Pewnie, ale nie tylko ja dałam rodzicom i teścią jak miałam tyle

113.jpg

a to wszytko i jeszcze 2 następne koszyki, rosło nie daleko naszego domu, na nasze trasie treningowo - spacerowej do lasu, więc szukaś nie musiałam, same mnie znalazły :wink:

Posted
ale dylemat nie wiadomo co podziwiac pieknego haszczaczka czy wielkie kanie :D

Wszystko :)

Ja to mam dobrze z tymi grzybami :D

Kanie prawie za płotem, lasy pełne kozaków, maślaków, borowików i maślaki mam też na ogrodzie - już trzeci wysyp :D

Posted
:o :o :o kurna sh_maniak :o :o :o a Ty w polsce mieszkasz? u nas nie ma taaakich kań (kani, kaniów :lol: )

Pewnie, że w Polsce 8) tylko w burzu :lol:

Nie żartuję cywiliacja tez do nas na wieś dotarła, na sporą wieś ok 3000 ludzi ( mamy wszystko co do zycia potrzebne kanie giganty i inne grzyby, a tak powżanie to tu jest wszystko pełno sklepów, kilka knajpek, kręgielnia, pizzeria, lodziarnia, nawet bank i dyskoteka, cpn, sporo firm tylko hipermarketu nie ma :( :wink: )