Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i kolejna dawka zdjec:) w koncu mnie pogonia za te ilosci fotek, ale;)

Aza koniecznie chciala zabrac to cos z nami na spacer:)

105_0502.jpg

niezbyt mily obronca posiadlosci (Aza udawala grozna jak pies byl za ogrodzeniem:))

105_0505.jpg

mogla nie zamykac tego oczka...

105_0507.jpg

kolega?

105_0510.jpg

sunka probowala zachecac do zabawy, ale piesek tylko z zebami do niej lecial:(

105_0519.jpg

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dolki tez kopiemy:)

105_0522.jpg

a tutaj mlody dobcio, ale strasznie sie bal Azy:(

105_0514.jpg

tu juz bidulka zmeczona:)

105_0523.jpg

ale na bieganie po polach zawsze sie znajda sily:)

105_0525.jpg

fajnie, ze zdjecia sie podobaja:) Azie ciezko sie robi zdjecia, chyba ze sie zmeczy:)

Posted

ciesze sie:) niestety narazie koniec fotek:( moze niedlugo uda mi poskanowac zdjecia, ktore robilam lustrzanka (nie cyfrowa) to oczywiscie tutaj dodam:)

Posted

zaba, a mikus bawi sie jeszcze z psami?

czas na kolejna dawke zdjec;) dzisiaj na spacer wzielam aparat, bylo sporo piechow to i zdjec troszke jest;)

najpierw sie bawilismy ze Stitchem - naszym sasiadem i kumplem;)

105_0529.jpg

potem przychodzili koledzy i kolezanki:) tutaj jakas sunia (strasznie gruba:()

105_0545.jpg

a tu bobtail

105_0546.jpg

i znowu Aza uganijaca sie za Stitchem:)

105_0555.jpg

mlody kolega z Palucha

105_0561.jpg

105_0562.jpg

Posted

Hej nie Mikuś już nie bardzo chce się bawić z psami :) on ma swój świat :lol:

Hm... a na tym zdjęciu napewno jest PON a nie bobtail?

Fajne zdjątka i Aza miała nie złą frajde :)

Posted

a jak wyglada bobtail?? pytalam czy to PON napewno (co prawda nie wlascicielki, ale jakiejs kobity:)) i pow ze tak...mi sie tez wydaje ze to PON, ale az tak na psach sie nie znam;)

Aza byla przeszczesliwa, teraz juz wiem, ze codziennie o 18 jest tyle piechow na polach i codziennie z nia chodze:) To jest wtedy czas dla niej, nie ucze nic - bo i tak by nie sluchala:) - ona ciagle gania z psiakami:)

Posted

Agnes, fajne zdjątka. Tak mi się wydaje, że Ty chodzisz na spacerki za taką górkę między Natolinem a Kabatami???

A ten piesek za płotem to pilnuje takiego samotnego różowego domku???

Dobrze kombinuję?

Posted

adda, dokladnie tak!:) to sa te pola;) a Ty tez z tych okolic? Fajnie by bylo spotkac dogomaniaka na "swoim" terenie:) Na pola chodzimy dwa razy dziennie, ale ok 13 bardziej na tresure niz zabawe z innymi psami:)

Posted

Agnes ale mam oko. Pamiętałam tego psa z domku.

Byłam z tych okolic jeszcze 2 miesiące temu. I chodziłam na spacery do lasu Kabackiego, a wracając zahaczałam o to pole i górkę. Teraz wyemigrowałam do domu do Izabelina (pieski są tutaj szczęśliwe).

A ten gordon to Timur?

Posted
Pamiętałam tego psa z domku

hm...co masz na mysli, bo troszke sie pogubilam;)

Szkoda, ze juz tutaj nie mieszkasz - a piechole napewno sa bardziej szczesliwe w domu z ogrodem (bo taki pewnie maja:), biorac pod uwage wielkosc Twoich pieskow ;)

A ten gordon to Timur?

hm...Timur tzn? Gordon to imie psa - o to mi chodzilo;) nie wiem o co Tobie z Timurem;)

Posted

Chyba używałam jakiś skrotów myślowych.

Po tym piesku z różowego domku zlokalizowałam miejsce, które jest na zdjęciach, no i kawałek górki też poznałam.

Natomiast niedaleko mnie (na Ursynowie) mieszka taki gordon seter co ma na imię Timur. I właściciel Timura mówił mi kiedyś, że chodzi z nim za górkę. To pomyślałam, że to on.

Posted

oki, to w takim razie bedzie botail, bo to jest maszyna a nie pies;) upewnie sie jeszcze na spacerze i potem poprawie tutaj:)

adda, a jest rasa gordon seter?:) Dziewczyna wola na niego Gordon, wiec wnioskuje ze to jego imie;) wyglada jak seter irlandzki, ale jest czarny podpalany

Posted

To z Timurem chodzi zazwyczaj cała rodzina: tato, mama i córka.

A jak jeszcze tam mieszkałam to na spacerach spotykałam wielkiego bobtaila, chłopaka. To może być on. Zapomniałam jak ma na imię.

Posted

co do setera to najczesciej widuje go z dziewczynka - mala blondynka z okularach - dlugie wlosy, czasem z kims innym...co do bobtaila - ten nazywa sie cos na 'B' i lubia zaganiac psy (jak na psa pasterskiego przystalo:)) i podszczypuje w tylek;) dzieki temu Aza w ogole nie chce sie do niego zblizyc:) To w takim razie to bobtail? bo jak tak, to zmienie opis zdjecia:)