Asiaczek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Agnes'][SIZE=1][COLOR=silver]odebralam mieszkanie....[/COLOR][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Jejeje, gratulacje! Pzdr. Quote
Agnes Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Chwila przerwy to napisze co na froncie slychac...Plytki w kuchni juz polozone (prawie), lazienka tez po malu sie robi. Ja oddalam meble lazienkowe bo jednak koncepcja mi sie zmienila i bede kombinowac samemu jak zrobic szafki. Plytki do lazienki kupione, wiec od poniedzialku pelna para mozna sie brac za lazienke. Z mniej milych rzeczy, Aza dzisiaj zrobila sobie "cos". Mama przyszla do domu, okazalo sie, ze pies nie jest w stanie chodzic. Szybko wrocilam z pracy, faktycznie Aza nie wstaje, nie staje na tylna lape i widac ze bardzo ja boli. Ma spuchniete biodro. Prawdopodobnie weszla na wersalke jak byla sama i spadla. Potlukla sie mocno i taki efekt. Musze ja podnosic, bo tylka nie da rady sam udzwignac. Wetka macala i nie wyczula nic niepokojacego. Mam nadzieje, ze jutro bedzie choc troche lepiej, jesli nie cykniemy zdjecie, problem w tym ze niewiadomo co "cykac":roll: Suka przy macaniu nie chciala pokazac ktore miejsce ja boli. Moja sierotka seniorka....zawsze cos sobie wymysli:shake: Quote
Justa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ojojku to trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego i informuj nas koniecznie !!! Quote
Asia&Kleo Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Oby następnego dnia chociaż trochę opuchlizna zeszła... Będziemy trzymać kciuki :) Quote
Kajusza Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 trzymam kciuki żeby to było tylko stłuczenie i Aza szybko się wykurowała :-) Super że w domu roboty idą pełną parą :-) Przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami :-) Quote
Agnes Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Dziekuje :) Jak zobaczylam Aze lezaca smutna to chcialo mi sie ryczec. Teraz bidulka spi, pewnie i leki troszke dzialaja, odsypia to wszysko. Kajusza po malu po malu ;) Zobaczymy na ile mi sil starczy, bo po tym tygodniu mam serdecznie dosc. Quote
*Monia* Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Wygłaszcz Azulę jak się obudzi, trzymamy kciuki żeby do jutra żaden ślad biedulce nie został :glaszcze: Quote
Unbelievable Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 no to chyba jednak musisz balkon zabezpieczyć :diabloti: sierotka mała :) Quote
Agnes Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='Unbelievable']no to chyba jednak musisz balkon zabezpieczyć :diabloti: sierotka mała :)[/QUOTE] :lol::lol::lol: mowilam, ze mam psa pierdołe:evil_lol: (wypipkowalo bo nie uzylam polskich znakow i wyszlo jak wyszlo ;)) Quote
Agnes Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Duzo lepiej :) Jest ciagle na lekach p/bolowych, ale poprawa znaczna. Wstaje juz sama, chodzi jeszcze troche sztywno i biodro nadal spuchniete, ale mysle ze kilka dni i bedzie juz dobrze :) Szkoda tylko, ze nie mozemy w weekend poszalec na spacerach, bo w tygodniu to tylko osiedle i tuptanie na smyczy pozostaje. Quote
Justa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Agnes']Duzo lepiej :) Jest ciagle na lekach p/bolowych, ale poprawa znaczna. Wstaje juz sama, chodzi jeszcze troche sztywno i biodro nadal spuchniete, ale mysle ze kilka dni i bedzie juz dobrze :) Szkoda tylko, ze nie mozemy w weekend poszalec na spacerach, bo w tygodniu to tylko osiedle i tuptanie na smyczy pozostaje.[/QUOTE] Ale nie nadwyrężaj jej, bo skoro jest na lekach to ona sama się może przestać oszczędzać ;) Quote
Asia&Kleo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Uff, to dobrze, że Azowa już się lepiej czuje :) A na szalone spacery będzie jeszcze czas ;) Quote
Agnes Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Nie nie ten weekend i kolejne dni beda "lajtowe" spacery krotkie i na smyczy. Zdaje sobie sprawe, ze kazdy gwaltowny ruch moze pogorszyc sprawe. Niestety nadal nie wiem co sie stalo, czy zle stanela...czy moge tego uniknac:roll: Quote
anetta Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Auć. Pozostaje trzymać kciuki żeby szybko wróciła do formy. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Mam nadzieję, że dzisiaj jest juz lepiej:) pzdr. Quote
Agnes Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Mysle ze tak :) Ciezko poki co to stwierdzic, bo caly czas chodzi na smyczy, w weekend sprawdze. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Tak czy siak - zdrówka dla psicy:) pzdr. Quote
Agnes Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Dziekujemy :) Dzis troszke biegala, jest juz dobrze ufff i oby nie wrocilo! Podpisalam akt notarialny:multi::multi::multi: Quote
Migori Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Agnes']Dziekujemy :) Dzis troszke biegala, jest juz dobrze ufff i oby nie wrocilo! [B]Podpisalam akt notarialny[/B]:multi::multi::multi:[/QUOTE] Gada ze mną od 3h na gg ale taki detalik wyleciał jej z głowy! A w ucho byś chciała? :mad: Quote
Agnes Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='Migori']Gada ze mną od 3h na gg ale taki detalik wyleciał jej z głowy! A w ucho byś chciała? :mad:[/QUOTE] zapomnialam:evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A kiedy mozemy spodziewać się fotek nowego gniazdka? Pewnie już lepiej wygląda od ostatniego razu :razz: Quote
Agnes Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Obecnie to jest taki pierd....nik ze nie nadaje sie na pokazanie:evil_lol::evil_lol: praca wre, moj glazurnik nie robil nic przez 2 dni ostatnie, wiec wszedzie jest wszystko:evil_lol: zeby to pokazac to trzeba z 2 tyg poczekac min Quote
Agnes Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Pogoda tak sliczna ze postanowilam wygrzebac aparat:evil_lol: Jeszcze troche i zapomne jak sie go obsluguje:eviltong: Wzielam pilke na sznurku dzieki czemu zdjecia bardziej dynamiczne:p [IMG]http://i1247.photobucket.com/albums/gg622/Prejska84/Zima2012/DSC_7409copy.jpg[/IMG] [IMG]http://i1247.photobucket.com/albums/gg622/Prejska84/Zima2012/DSC_7408copy-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i1247.photobucket.com/albums/gg622/Prejska84/Zima2012/DSC_7390copy.jpg[/IMG] [IMG]http://i1247.photobucket.com/albums/gg622/Prejska84/Zima2012/DSC_7396copy.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts