Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Chwila przerwy to napisze co na froncie slychac...Plytki w kuchni juz polozone (prawie), lazienka tez po malu sie robi. Ja oddalam meble lazienkowe bo jednak koncepcja mi sie zmienila i bede kombinowac samemu jak zrobic szafki. Plytki do lazienki kupione, wiec od poniedzialku pelna para mozna sie brac za lazienke.

Z mniej milych rzeczy, Aza dzisiaj zrobila sobie "cos". Mama przyszla do domu, okazalo sie, ze pies nie jest w stanie chodzic. Szybko wrocilam z pracy, faktycznie Aza nie wstaje, nie staje na tylna lape i widac ze bardzo ja boli. Ma spuchniete biodro. Prawdopodobnie weszla na wersalke jak byla sama i spadla. Potlukla sie mocno i taki efekt. Musze ja podnosic, bo tylka nie da rady sam udzwignac. Wetka macala i nie wyczula nic niepokojacego. Mam nadzieje, ze jutro bedzie choc troche lepiej, jesli nie cykniemy zdjecie, problem w tym ze niewiadomo co "cykac":roll: Suka przy macaniu nie chciala pokazac ktore miejsce ja boli.
Moja sierotka seniorka....zawsze cos sobie wymysli:shake:

Posted

trzymam kciuki żeby to było tylko stłuczenie i Aza szybko się wykurowała :-)

Super że w domu roboty idą pełną parą :-) Przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami :-)

Posted

Dziekuje :) Jak zobaczylam Aze lezaca smutna to chcialo mi sie ryczec. Teraz bidulka spi, pewnie i leki troszke dzialaja, odsypia to wszysko.

Kajusza po malu po malu ;) Zobaczymy na ile mi sil starczy, bo po tym tygodniu mam serdecznie dosc.

Posted

[quote name='Unbelievable']no to chyba jednak musisz balkon zabezpieczyć :diabloti:
sierotka mała :)[/QUOTE]

:lol::lol::lol: mowilam, ze mam psa pierdołe:evil_lol: (wypipkowalo bo nie uzylam polskich znakow i wyszlo jak wyszlo ;))

Posted

Duzo lepiej :) Jest ciagle na lekach p/bolowych, ale poprawa znaczna. Wstaje juz sama, chodzi jeszcze troche sztywno i biodro nadal spuchniete, ale mysle ze kilka dni i bedzie juz dobrze :) Szkoda tylko, ze nie mozemy w weekend poszalec na spacerach, bo w tygodniu to tylko osiedle i tuptanie na smyczy pozostaje.

Posted

[quote name='Agnes']Duzo lepiej :) Jest ciagle na lekach p/bolowych, ale poprawa znaczna. Wstaje juz sama, chodzi jeszcze troche sztywno i biodro nadal spuchniete, ale mysle ze kilka dni i bedzie juz dobrze :) Szkoda tylko, ze nie mozemy w weekend poszalec na spacerach, bo w tygodniu to tylko osiedle i tuptanie na smyczy pozostaje.[/QUOTE]

Ale nie nadwyrężaj jej, bo skoro jest na lekach to ona sama się może przestać oszczędzać ;)

Posted

Nie nie ten weekend i kolejne dni beda "lajtowe" spacery krotkie i na smyczy. Zdaje sobie sprawe, ze kazdy gwaltowny ruch moze pogorszyc sprawe. Niestety nadal nie wiem co sie stalo, czy zle stanela...czy moge tego uniknac:roll:

Posted

[quote name='Agnes']Dziekujemy :) Dzis troszke biegala, jest juz dobrze ufff i oby nie wrocilo!

[B]Podpisalam akt notarialny[/B]:multi::multi::multi:[/QUOTE]
Gada ze mną od 3h na gg ale taki detalik wyleciał jej z głowy! A w ucho byś chciała? :mad:

Posted

[quote name='Migori']Gada ze mną od 3h na gg ale taki detalik wyleciał jej z głowy! A w ucho byś chciała? :mad:[/QUOTE]

zapomnialam:evil_lol::evil_lol:

Posted

Obecnie to jest taki pierd....nik ze nie nadaje sie na pokazanie:evil_lol::evil_lol: praca wre, moj glazurnik nie robil nic przez 2 dni ostatnie, wiec wszedzie jest wszystko:evil_lol: zeby to pokazac to trzeba z 2 tyg poczekac min

Posted

Pogoda tak sliczna ze postanowilam wygrzebac aparat:evil_lol: Jeszcze troche i zapomne jak sie go obsluguje:eviltong:

Wzielam pilke na sznurku dzieki czemu zdjecia bardziej dynamiczne:p

[IMG]http://i1247.photobucket.com/albums/gg622/Prejska84/Zima2012/DSC_7409copy.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1247.photobucket.com/albums/gg622/Prejska84/Zima2012/DSC_7408copy-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1247.photobucket.com/albums/gg622/Prejska84/Zima2012/DSC_7390copy.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1247.photobucket.com/albums/gg622/Prejska84/Zima2012/DSC_7396copy.jpg[/IMG]