Wioletat Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Kochane cioteczki musimy jednak odczekać z tą podróżą odczekać do piątek/sobota.W moim samochodzie nawaliła poważna część,sama jestem załamana,bo i nie mam czym jeździć,a i ogromny koszt.Jednak nie martwcie się,wczoraj ustaliłyśmy z koleżankami TOZ,że jeśli RODZINKA,ta Pinia adoptująca będzie mogła sama przyjechać do Gorzowa to pokryjemy im podróż.Zgodzili się:multi:tyle,że musimy to odłożyć do piątku lub soboty.Wiecie każdy pracuje i to jest odległość.Pinio jest jednak bezpieczny i naszczęście ma cieplutko,najlepszą karmę a i asystentki,które pogłaskają,bo i o to się sam upomina chłopak. Quote
Nika_88 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wspaniale że rodzinka przyjedzie w tej sytuacji po Pinia osobiście, tyle czekał to 2-3 dni nie zrobią mu raczej dużej różnicy :cool3: Quote
Negri_2008 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Piątek to już pojutrze. Wytrzymamy :thumbs: Quote
kikajerry Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='elmira']Tutaj chyba jest jedyna słuszna kara dla tego pijaka, degenerata...zrobic mu to samo, co on temu psu! Tylko nie odkopywać, po prostu zostawić.[/quote] zgadzam sie w 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale teraz cieszymy sie ze pinio znalazl nowy duzo lepszy domek!!!!! h u r a !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Morgan:-) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Nika_88']A wiecie co... Już jet Piątek:cool3:[/quote] No też właśnie zaznaczyć chciałam, że piątek się już zaczął :cool3::cool3::cool3: Quote
Negri_2008 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Pinio dziś pojedzie do domu :multi: tylko żeby się już nic w planach nie zmieniło :shocked!: Quote
Wioletat Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ach te spostrzegawcze cioteczki,nic jak muszę i ja się wypowiedzieć by Was uspokoić.Rozmawiałam właśnie z P.Beatką,nową Panią Piniusia i niestety JUTRO przyjeżdża zabrać.Złamała Panią grypka ,a przejechać Bytom-Gorzow i z powrotem to jest odległość.Jutro to już 100%.Fifitko wczoraj wracając ze spacerku widziałam jak potrafi się cieszyć na widok mojej córki(pracuje w tej klinice),a byłyśmy tam w ramach odwiedzin a jednak Ją poznał.Tak więc jest wszystkim wdzięczny i umie to okazać:multi::multi: Quote
żabusia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 To czemu wątek ma tytuł "szukamy domu" skoro już znaleźliśmy? Quote
Negri_2008 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Wioletat']Zgodzili się:multi:tyle,że musimy to odłożyć do piątku lub soboty.[/quote] No tak Wioletat pisała faktycznie o piatku lub sobocie, ale my ciotki niecierpliwe dusze przyjełyśmy wariant bardziej optymistyczny. A Pinio jest słodziak :lol: Quote
Nika_88 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A tam no to jeszcze do jutra poczekamy :eviltong: Ważne że szykuje się dobry domek. Czy dobrze rozumiem że Fifito teraz w Bytomiu będzie mieszkał? Quote
Wioletat Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 tak reraz będzie mieszkał w Bytomiu.Ja sama siedzę i czekam na jutrzejszy dzień,oby nic na drodze nie stanęło.Dzisiaj w Gorzowie był chaos,szklanka na drodze,wypadki,poprostu koszmar,oby jutro droga i pogoda była dobra ,by ta Pani mogła dotrzeć po naszego Piniusia. Quote
Kaj(t)ek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Rany Boskie... Niech nowy dom i człowiek pozwolą mu zapomnieć tamto cierpienie. Jakie kroki podjęto wobec tych bestii - oprawców? Quote
Nika_88 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='Wioletat']tak reraz będzie mieszkał w Bytomiu.Ja sama siedzę i czekam na jutrzejszy dzień,oby nic na drodze nie stanęło.Dzisiaj w Gorzowie był chaos,szklanka na drodze,wypadki,poprostu koszmar,oby jutro droga i pogoda była dobra ,by ta Pani mogła dotrzeć po naszego Piniusia.[/quote] To może go spotkam w wakacje gdzieś na spacerku z nową rodzinką, bywam tam często wtedy bo jeżdze do schronu Bytomskiego na wolontariat:cool3: Trzymamy kciuki za bezpieczną droge nowej pani Pinia :loveu: Quote
zuzlikowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :shake::shake::shake: To czekanie jest...sztreszujące! Trzeba czekać to czekamy!:loveu::loveu::loveu: Quote
Negri_2008 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Zaglądam tu pewna, że jest potwierdzenie że Pinio pojechał a tu cisza. Ale moze to dobry znak. Nie pękamy tylko czekamy ;) Quote
luu Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Chyba trudne warunki drogowe opóźniają podróż? , ... bo innych informacji na razie nie ma. Quote
Recommended Posts