Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane cioteczki musimy jednak odczekać z tą podróżą odczekać do piątek/sobota.W moim samochodzie nawaliła poważna część,sama jestem załamana,bo i nie mam czym jeździć,a i ogromny koszt.Jednak nie martwcie się,wczoraj ustaliłyśmy z koleżankami TOZ,że jeśli RODZINKA,ta Pinia adoptująca będzie mogła sama przyjechać do Gorzowa to pokryjemy im podróż.Zgodzili się:multi:tyle,że musimy to odłożyć do piątku lub soboty.Wiecie każdy pracuje i to jest odległość.Pinio jest jednak bezpieczny i naszczęście ma cieplutko,najlepszą karmę a i asystentki,które pogłaskają,bo i o to się sam upomina chłopak.

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elmira']Tutaj chyba jest jedyna słuszna kara dla tego pijaka, degenerata...zrobic mu to samo, co on temu psu! Tylko nie odkopywać, po prostu zostawić.[/quote]

zgadzam sie w 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no ale teraz cieszymy sie ze pinio znalazl nowy duzo lepszy domek!!!!!
h u r a !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ach te spostrzegawcze cioteczki,nic jak muszę i ja się wypowiedzieć by Was uspokoić.Rozmawiałam właśnie z P.Beatką,nową Panią Piniusia i niestety JUTRO przyjeżdża zabrać.Złamała Panią grypka ,a przejechać Bytom-Gorzow i z powrotem to jest odległość.Jutro to już 100%.Fifitko wczoraj wracając ze spacerku widziałam jak potrafi się cieszyć na widok mojej córki(pracuje w tej klinice),a byłyśmy tam w ramach odwiedzin a jednak Ją poznał.Tak więc jest wszystkim wdzięczny i umie to okazać:multi::multi:

Posted

[quote name='Wioletat']Zgodzili się:multi:tyle,że musimy to odłożyć do piątku lub soboty.[/quote]
No tak Wioletat pisała faktycznie o piatku lub sobocie, ale my ciotki niecierpliwe dusze przyjełyśmy wariant bardziej optymistyczny.

A Pinio jest słodziak :lol:

Posted

tak reraz będzie mieszkał w Bytomiu.Ja sama siedzę i czekam na jutrzejszy dzień,oby nic na drodze nie stanęło.Dzisiaj w Gorzowie był chaos,szklanka na drodze,wypadki,poprostu koszmar,oby jutro droga i pogoda była dobra ,by ta Pani mogła dotrzeć po naszego Piniusia.

Posted

[quote name='Wioletat']tak reraz będzie mieszkał w Bytomiu.Ja sama siedzę i czekam na jutrzejszy dzień,oby nic na drodze nie stanęło.Dzisiaj w Gorzowie był chaos,szklanka na drodze,wypadki,poprostu koszmar,oby jutro droga i pogoda była dobra ,by ta Pani mogła dotrzeć po naszego Piniusia.[/quote]

To może go spotkam w wakacje gdzieś na spacerku z nową rodzinką, bywam tam często wtedy bo jeżdze do schronu Bytomskiego na wolontariat:cool3:
Trzymamy kciuki za bezpieczną droge nowej pani Pinia :loveu: