kiiniaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Z Patią doszłyśmy do wniosku, że nie będziemy wieźć Froda przez całą Polskę. Odnośnie zadeklarowanej kwoty, jak najbardziej podtrzymuję (najpierw muszę się wykłócić z bankiem). Ja ze stowarzyszeniem też nie mam zbyt wiele wspólnego, z tego co mi wiadomo nie wpłynęły żadne pieniądze. Allegro było użyczone grzecznościowo i na tym pomoc stowarzyszenia się kończy (o tym na początku pisała Ewusek). Pod opieką mam wiele psów, więc nie jestem w stanie codziennie czegoś pisać szczególnie, że Frodo nie jest u mnie w domu czy nawet w mieście. Co do ogłoszeń zgadzam się z Haker11, że lepiej jeżeli „będzie miał rasę” Mogę go wystawić na allegro. Patia czy przy obecnym stanie rzeczy mogę podać telefon bezpośrednio do Ciebie? Quote
blue.berry Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 problem polega a tym ze Frodo nie ma rasy. nie jest nawet w typie konkretnej rasy. jest po prostu duzym rudym psem. pewnie haker ma racje, ale ja po prostu uwazam ze powinno sie mimo pisac przynajmniej pies w typie ddb a nie ddb. bo to po prostu nieprawda. Quote
Patia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Też tak myślę ,nie mozna pisać , ze to bordog , bo nim nie jest , mozna pisać mix DDB na przykład , faktycznie gdy w tytule aukcji jest wymieniona jakaś rasa oglądalność jest dużo większa . Tak myślę , że Frodo chyba miał być bokserem , stąd ten ucięty ogonek . Kiiniaa , numery tel do mnie 0 602 722 040 012 288 24 81 Allegro zrobię jeszcze dziś . Quote
kiiniaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Takie allegro miał, tekst trzeba zmodyfikować, ale możesz na nim bazować. Czy podesłać Ci zdjęcia ze schronu? Frodo to piękny pies w typie doga de Bordeaux. Jest spokojnym i zrównoważonym psem. Bardzo lubi towarzystwo człowieka, na inne psy nie zwraca uwagi. foto Na początku października pracownicy schroniska znaleźli go przywiązanego, plastikową linką, do drzewa. Mogę tylko podziękować jego poprzednim właścicielom za pozostawienie go w miejscu gdzie miał szansę zostać przez kogoś zauważonym… foto Frodo bardzo cierpi w schroniskowym boksie, doskwiera mu zimno i samotność. Nie skacze, nie szczeka po prostu patrzy, a jego oczy wyrażają ból i cierpienie, niemą prośbę o miejsce w ludzkim sercu… foto Quote
Patia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Tak , podeślij proszę . Jeszcze do Dziennika go wyslę , tylko nie wiem jaka tam jest kolejka :roll: Moze być spora Quote
blue.berry Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Patia a przyda Ci się plakat A4 dla Frodka? Quote
Patia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 blue.berry napisał(a):Patia a przyda Ci się plakat A4 dla Frodka? A jakże !:loveu: Quote
haker11 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='blue.berry']problem polega a tym ze Frodo nie ma rasy. nie jest nawet w typie konkretnej rasy. jest po prostu duzym rudym psem. pewnie haker ma racje, ale ja po prostu uwazam ze powinno sie mimo pisac przynajmniej pies w typie ddb a nie ddb. bo to po prostu nieprawda. blue.berry no już rozumiem o co chodzi-o tytuł wątku;) tak zgadzam się,że nie można pisać,że to ddb. Myślałam,że chodzi o moje ogłoszenia-a ja tam przecież pisalam,że to pies w typie ddb. Quote
blue.berry Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Patia']A jakże !:loveu: mówisz - masz : ) Quote
idusiek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 wow.... :-o ale ładny.... blue berry zrobisz taki dla Hammerka?:cool3: Plizzzz:loveu: Quote
blue.berry Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 no wlasnie Pati ta saa info dała na bordozym. problem w tym ze mi sie i otwiera strona na ktorej jest hostowany (trzeba chwile poczekac bo plakat wazy ponad 1 mega) i po sciagieciu na kompa tez nie mam problemow. wiec nie za bardzo wiem o co chodzi? jak nie dojde to w poniedzialek powiesze go na firmowym ftpie - wtedy nie powinno byc problemow. a spoboj z tego linka: ImageShack - Image Hosting :: plakatfrodotl6.jpg Quote
Patia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dalej nie mogę otworzyć , Blue.berry przyslij proszę mi na maila [email protected] , Dziękuję :loveu: Quote
LILUtosi Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dziewczyny co z pieskiem?? Cisza tu taka. Podajcie konto to wpłace grosik na pieknisia. Gdybym nie miala mojej hałastry to bym go odrazu przygarneła. Quote
Benia-b Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Frodo jest nadal u Patii na DT...Domku jak na razie nie ma:shake: Dziekujemy za chęć wsparcia piesa:multi: Pieniądze można przesłac na konto Uli/Hery/Malibu z dopiskiem dla Frodo i nick.. Każda złotówka jest rozliczna u nas na bordożym forum. Nie moge podac linku-wyjda gwiazdki..ale przez googla nas znajdziesz. www.ddb********** 02 1500 1865 1018 6007 0922 0000 Kredyt Bank dane posiadacza: Urszula Górska ul. Stryjeńskich 17 m. 100 02-791 Warszawa Quote
idusiek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 hehehe, jeszcze rok temu ja też mieszkałam na stryjenskich :cool3: Quote
Malibu Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 idusiek napisał(a):hehehe, jeszcze rok temu ja też mieszkałam na stryjenskich :cool3: Pod jakim numerem mieszkałas? Moze pod 17. Quote
idusiek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 no własnie chyba tak ( nie cholery nie mogę sobie przypomniec, ale to było takei zamknięte osiedle ze stawem i placem zabaw w środku ) ;) Quote
AgaG Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 LILUtosi napisał(a):Dziewczyny co z pieskiem?? Cisza tu taka. Podajcie konto to wpłace grosik na pieknisia. Gdybym nie miala mojej hałastry to bym go odrazu przygarneła. Hi hi Hi wpłacając na długi w hotelu ostatnio pytałaś, czy Frodo jest u nas, .. :crazyeye::crazyeye::crazyeye:w sensie w hotelu gdzie mamy dlugi, a ja nie skojarzyłam imienia psa z tym wielkopsem :lol:, a on mieszka w domku u Kochanej Patii i zyje jak król. Patia mi dziś mówiła, ze to ideał psa, grzeczny śpioch, krol kanapy:loveu: w hotelu no niestety takich warunków by nie miał.. Quote
Malibu Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='idusiek']no własnie chyba tak ( nie cholery nie mogę sobie przypomniec, ale to było takei zamknięte osiedle ze stawem i placem zabaw w środku ) ;) To chyba nie mozliwe zebyśmy sie nie znały, a mieszkały w tym samym budynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Własnie tutaj gdzie mieszkam jest plac zabaw i oczko wodne. Osiedle zamkniete. Własciwie jeden duzy budynek 3 pietrowy z poddaszami w kształcie litery U Ten otwary kawałek od literki to widok na las Kabacki. Jeżeli piszemy o tym samym budynku , to muszisz mnie znać. Zawsze , od zawsze jedna sunia DDB kiedyś była Malibu teraz jest Hera, i kundelek Polski " Demolka ", biała z łata na oku ,długa i za gruba. Quote
idusiek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Malibu']To chyba nie mozliwe zebyśmy sie nie znały, a mieszkały w tym samym budynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Własnie tutaj gdzie mieszkam jest plac zabaw i oczko wodne. Osiedle zamkniete. Własciwie jeden duzy budynek 3 pietrowy z poddaszami w kształcie litery U Ten otwary kawałek od literki to widok na las Kabacki. Jeżeli piszemy o tym samym budynku , to muszisz mnie znać. Zawsze , od zawsze jedna sunia DDB kiedyś była Malibu teraz jest Hera, i kundelek Polski " Demolka ", biała z łata na oku ,długa i za gruba. ja mieszkalam tam przez rok i wtedy nie byłam jeszcze dogomaniaczką ;) Chętnie bym wpadła w odwiedziny, tylko kodu juz nie pamietam :oops: a mieszkałam własnie na końcu tego U , okna mialam widok na las :loveu: i non stop na ludzi chodzących na spacery z piesami po polu :cool3: Quote
Patia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Frodo nadal u mnie , oddaje się swojej ulubionej czynności czyli leniuchowaniu :loveu: Jest to pod każdym wzgledem pies idealny , który nie ma najmniejszych wad ! Do Arwetu , gdzie leczymy nasze zwierzaki , pani , której piesek umarł nagle przyniosła całą butlę Arthoflexu , która jej została , lekarze przekazali butlę dla Froda ! Dziękujemy bardzo ! :loveu: Malibu przeznaczyła na bazarek dla Froda i innych zwierzaków calą masę portfeli i etui na klucze ! :multi::loveu::multi: dziś zrobię bazarek . Quote
Ewusek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ale on piekny.... nie ma zainteresowanych adopcja ??? Quote
Recommended Posts