Benia-b Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dzis drugi dzień-ratownicy nie pokwapili się nawet odpowiedziec na maila-lepsza odpowiedź odmowna, niz żadna...W temacie na molosach, gdzie reklamują swoje usługi na mój post tez nie odpisali-czyli raczej nie ma na co liczyć. Quote
Patia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Trudno ... Może ktoś odpisze na watku transportowym . Quote
kiiniaa Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Ze schronu do Wawy jest 100km, i to już mam ugadane zostaje jeszcze 300 Quote
pati-c Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Cioteczki,jakby nic się nie znalazło,to mogę przewieźć psiaka,ale niestety za zwrot kosztów paliwa. Jakby co podaję mój nr tel.698 61 62 50 Quote
pati-c Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 B.chętnie pomogę :) Jest już ustalony jakiś termin wyjazdu? Quote
pati-c Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 O,posty przeskakują.. Jest ustalony termin wyjazdu? Quote
Benia-b Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nic się jak na razie nie znalazło...Bordoże forum pokryje koszty paliwa-więc jeśli możesz-bedziemy ogromnie wdzięczni:loveu: Quote
pati-c Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No to jutro jedziemy. Koszt całkowity podróży to 180zl. Quote
kiiniaa Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 + niestety nocka na gagarina 50 A moze ktoś go przenocuje?:cool3: Quote
Benia-b Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Kiiniaa-jako że gadasz naokretke i sygnału wolnego brak:mad:-musze tu napisac. Bardzo prosze, jak pies już bedzie dziś w Warszawie daj znac Uli/Malibu-podjedzie do Kliniki i zapłaci za nockę Frodo(a?) Pati-c- napisz proszę priva do Malibu ze swoim nr konta do wpłaty. Bardzo wielkie dzieki!!!:loveu: Quote
Benia-b Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Frodo za pól godzinki będzie w Klinice. Ula już tam była-r-ek za biwakowanie zapłacony;) Quote
pati-c Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Czy dobrze rozumiem,że mam psiaka jutro odebrać z lecznicy na Gagarina? Jeśli tak to super się składa,bo niedaleko mieszkają moi rodzice, którym muszę podrzucić na przechowanie mojego psa. Czy jak odbiorę Frodo ok.11"-11.30 będzie ok? I prosiłabym o jakieś namiary-adres i telefon do osoby,która przejmie w Krakowie "małego". Quote
Benia-b Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dokładnie-pies będzie na Gagarina. Pati-c -Frodo jedzie do Patii do hoteliku:evil_lol: Dwa posty wyżej napisała, że juz do Ciebie dzwoni-na pewno się odezwie z namiarami. Chyba że zamierza zadzwonic do jeszcze jednej Pati:evil_lol: Quote
pati-c Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Pati na dogo jak.. psów ;):evil_lol: No dobra,to ja czekam na jakieś info- najlepiej na pw lub sms,bo często mam u siebie problem z zasięgiem i ni czorta nie sposób się dogadać przez tel. Quote
Malibu Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Już jestem. Byłam , zapłaciłam za nocke Frodo e lecznicy na gagarina 50 zł. Jednoczesnie miło mi poinformować , i jestem zaskoczona , że takie rzeczy sie jeszcze zdarzaja w schronikach skąd zabrany jest Frodo pokryło jego koszty przyjazdu do lecznicy. Czekamy teraz na kolejne wiadomości od kiiniia( mam problem z zapamietaniem jak prawodłowo powinno byc napisane, ale wiadomo o kogo chodzi ) Quote
Patia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Pati , wysłałam Ci sms , mam nadzieję , że doszedł . Malibu , widziałaś Frodka , jak się czuje po poróży ? Quote
Malibu Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 pati-c napisał(a):Czy dobrze rozumiem,że mam psiaka jutro odebrać z lecznicy na Gagarina? Jeśli tak to super się składa,bo niedaleko mieszkają moi rodzice, którym muszę podrzucić na przechowanie mojego psa. Czy jak odbiorę Frodo ok.11"-11.30 będzie ok? I prosiłabym o jakieś namiary-adres i telefon do osoby,która przejmie w Krakowie "małego". Frodo juz w klinice i czeka na Ciebie jutro. Możesz odebrać go z kliniki 0 11-11.30. Bedzie ok. Quote
Patia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Malibu napisał(a): Jednoczesnie miło mi poinformować , i jestem zaskoczona , że takie rzeczy sie jeszcze zdarzaja w schronikach skąd zabrany jest Frodo pokryło jego koszty przyjazdu do lecznicy Dziękjemy ! :loveu: Kiiniaa , podam Ci moje dane na PW , zostaw w schronisku , żeby wiedzieli gdzie pies się znajduje i kto jest za niego odpowiedzialny . Quote
pati-c Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Patia-doszedł,odpisałam ;) No to jutro Frodo czeka dłuższa wycieczka.. Quote
haker11 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No to ja trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło bezproblemowo i żeby Frodek dobrze zniósł podróż. Quote
blue.berry Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja tez trzymam kciukasy za jutrzejsza podroz. Quote
kiiniaa Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Kiiniaa , podam Ci moje dane na PW , zostaw w schronisku , żeby wiedzieli gdzie pies się znajduje i kto jest za niego odpowiedzialny . Frodzika wzięłam na siebie -kwit już podpisany pies jest nasz. Właściciel schronu ma naprawdę fajne podejście, w tym tygodniu juz drugi raz przywiózł mi psinki i to z pozytywnym nastawieniem a nie na zasadzie "dlaczego ja?" Frodo wczoraj był zagubiony i przestraszony, taki duży a taki nieporadny... :-( wszystkich za serducho złapał. Mimo strachu był bardzo spokojny - to bardzo zrównoważony facet. Po krótkich namowach sam poszedł do kojca który dziewczyny z Gagarina wyszykowały bardzo elegancko;) Ułożył się na miękkim kocyku zwinął w kłębek i przymknął oczy, jakby mówił "o jak tu dobrze i ciepło..." aż mi się łezka w oku zakręciła...:loveu: Quote
idusiek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 taaak, czyli bedzie dobrze. cieszę się. P.S nie zapominajmy, że na jego miesce przyjedzie kolejny, prawda? Ale najwazniejsze, że Frodo cały i zdrowy, że bezpieczny i że wyratowany ;) Trzymam kciuki za jego dalsze losy. Quote
Malibu Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Rozmawiałam z Pati-C. Frodo czuje sie dobrze. Jest troszeczke niecierpliwy, wiercacy. Napewno chłopak chce już szybko wyjśc z samochodu. Są ok. 150 km. od Krakowa. Także już bliżej , jak dalej. Quote
Recommended Posts