Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis drugi dzień-ratownicy nie pokwapili się nawet odpowiedziec na maila-lepsza odpowiedź odmowna, niz żadna...W temacie na molosach, gdzie reklamują swoje usługi na mój post tez nie odpisali-czyli raczej nie ma na co liczyć.

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiiniaa-jako że gadasz naokretke i sygnału wolnego brak:mad:-musze tu napisac.
Bardzo prosze, jak pies już bedzie dziś w Warszawie daj znac Uli/Malibu-podjedzie do Kliniki i zapłaci za nockę Frodo(a?)

Pati-c
- napisz proszę priva do Malibu ze swoim nr konta do wpłaty.
Bardzo wielkie dzieki!!!:loveu:

Posted

Czy dobrze rozumiem,że mam psiaka jutro odebrać z lecznicy na Gagarina? Jeśli tak to super się składa,bo niedaleko mieszkają moi rodzice, którym muszę podrzucić na przechowanie mojego psa.
Czy jak odbiorę Frodo ok.11"-11.30 będzie ok?
I prosiłabym o jakieś namiary-adres i telefon do osoby,która przejmie w Krakowie "małego".

Posted

Dokładnie-pies będzie na Gagarina.
Pati-c -Frodo jedzie do Patii do hoteliku:evil_lol:

Dwa posty wyżej napisała, że juz do Ciebie dzwoni-na pewno się odezwie z namiarami.
Chyba że zamierza zadzwonic do jeszcze jednej Pati:evil_lol:

Posted

Pati na dogo jak.. psów ;):evil_lol:

No dobra,to ja czekam na jakieś info- najlepiej na pw lub sms,bo często mam u siebie problem z zasięgiem i ni czorta nie sposób się dogadać przez tel.

Posted

Już jestem. Byłam , zapłaciłam za nocke Frodo e lecznicy na gagarina 50 zł.
Jednoczesnie miło mi poinformować , i jestem zaskoczona , że takie rzeczy sie jeszcze zdarzaja w schronikach skąd zabrany jest Frodo pokryło jego koszty przyjazdu do lecznicy.
Czekamy teraz na kolejne wiadomości od kiiniia( mam problem z zapamietaniem jak prawodłowo powinno byc napisane, ale wiadomo o kogo chodzi )

Posted

pati-c napisał(a):
Czy dobrze rozumiem,że mam psiaka jutro odebrać z lecznicy na Gagarina? Jeśli tak to super się składa,bo niedaleko mieszkają moi rodzice, którym muszę podrzucić na przechowanie mojego psa.
Czy jak odbiorę Frodo ok.11"-11.30 będzie ok?
I prosiłabym o jakieś namiary-adres i telefon do osoby,która przejmie w Krakowie "małego".

Frodo juz w klinice i czeka na Ciebie jutro. Możesz odebrać go z kliniki 0 11-11.30. Bedzie ok.

Posted

Malibu napisał(a):

Jednoczesnie miło mi poinformować , i jestem zaskoczona , że takie rzeczy sie jeszcze zdarzaja w schronikach skąd zabrany jest Frodo pokryło jego koszty przyjazdu do lecznicy

Dziękjemy ! :loveu:

Kiiniaa , podam Ci moje dane na PW , zostaw w schronisku , żeby wiedzieli gdzie pies się znajduje i kto jest za niego odpowiedzialny .

Posted

Kiiniaa , podam Ci moje dane na PW , zostaw w schronisku , żeby wiedzieli gdzie pies się znajduje i kto jest za niego odpowiedzialny .

Frodzika wzięłam na siebie -kwit już podpisany pies jest nasz. Właściciel schronu ma naprawdę fajne podejście, w tym tygodniu juz drugi raz przywiózł mi psinki i to z pozytywnym nastawieniem a nie na zasadzie "dlaczego ja?"
Frodo wczoraj był zagubiony i przestraszony, taki duży a taki nieporadny... :-( wszystkich za serducho złapał. Mimo strachu był bardzo spokojny - to bardzo zrównoważony facet. Po krótkich namowach sam poszedł do kojca który dziewczyny z Gagarina wyszykowały bardzo elegancko;) Ułożył się na miękkim kocyku zwinął w kłębek i przymknął oczy, jakby mówił "o jak tu dobrze i ciepło..." aż mi się łezka w oku zakręciła...:loveu:

Posted

taaak, czyli bedzie dobrze. cieszę się.

P.S nie zapominajmy, że na jego miesce przyjedzie kolejny, prawda? Ale najwazniejsze, że Frodo cały i zdrowy, że bezpieczny i że wyratowany ;)
Trzymam kciuki za jego dalsze losy.

Posted

Rozmawiałam z Pati-C.
Frodo czuje sie dobrze. Jest troszeczke niecierpliwy, wiercacy.
Napewno chłopak chce już szybko wyjśc z samochodu.
Są ok. 150 km. od Krakowa. Także już bliżej , jak dalej.