kiiniaa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Niestety nic się nie dzieje... Telefony są ale raczej nie konkretne, wręcz marne:shake: Było hasło wyjazdu do niemiec, ale też coś przycichło Jest miejsce w hotelu, ale 20,- za dobę, na dzień dzisiejszy mogę dać 100,- ale co dalej? Quote
idusiek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 o nie .... czyli z wyjazdu nici ? :-( Przecież on długo nie wyżyje w schronie ... Quote
haker11 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 W którym schronisku przebywa pies? Nie ma możliwości załatwienia mu pojedyńczego boksu? Gdyby znazlazł się taki boks,można by mu kupić dobrą karmę i szukać dalej domu. Rozumiem,że w tym hoteliku też mieszkał by w boksie? Quote
idusiek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 nie ma możliwosci, żeby przebywał sam, bo schronisko jest przepełnione po wakacjach...:shake: jedynym rozwiazaniem jest wsadzenie go do klatki, która słuzy kwarantannie i jest wielkości 1x1x1 m .... ale on się tam nie zmieści...:-( Quote
kiiniaa Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 W hoteliku miałby swój pokoik (z oknem i tapczanem;)) Quote
Nicol Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Do góry Froduś. pusto u Ciebie chłopaku kochany Quote
haker11 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Oj Frodek tak cisza... Na allegro ponad 2000 wyświetlń na alegratce ponad 600 wyświetleń Nikt nie dzwonił? A jak Frodo dogaduje się z innymi psami? Czy schronisko wydaje psy do hotelików? Quote
blue.berry Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 witam forum bordoze zastanawia sie nad wspolfinansowaniem ew hotelu lub platnego dt. potrzebujemy informacji czy ktos jest jeszcze kto by mogl wspoldzielic taka oplate, czy psiak ma szanse trafic pod opieke jakiejs fundacji czy stowarzyszenia? dodatkowo przydala by sie informacja czy jesli hotel lub dt bylby w innym miejscu polski to czy mozna liczyc na czyjas pomoc w przewozie psa? prosilabym tez o wieksza ilosc info - jak pies sie zachowuje, jaka jest jego reakcja na inne psy, czy ktos w schronie o wyprowadza? czy ma ksiazeczke zdrowia, szczepienia itd? Quote
idusiek Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 niech sie forum bordoze nie zastanawia...;) My pomożemy na pewno ale więcej napisać może kiniaaa ( dzisiaj wyprowadzała go na spacer, bo byla w schronisku, wiec jak wróci po długich podróżach to na pewno sie odezwie ) Quote
Malibu Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 skopiowane z bordozego forum: [quote] Biedny Frodo [IMG]http://picsrv**********/images/smiles/icon_sad.gif[/IMG] My już mamy tyle psów w hotelu i na tymczasach i takie długi tu w Krakowie , że rozpacz ogarnia . U nas hotel to 15 zł dziennie z wyżywieniem , przy duzym psie trzeba liczyć się z tym , ze posiedzi dłuzej. Duzych psów nikt nie chce a jak chce to często na łańcuch . W tej chwili mamy jednego onka w hotelu , który siedzi już pół roku , niedawno po 6 miesiącach wyadoptowałysmy młodego psa bez wad , chetnych nie było , bo był ogromny [IMG]http://picsrv**********/images/smiles/icon_sad.gif[/IMG] Mamy jeszcze dwa ogromne misie na tymczasach . A jaki jest Frodek w stosunku do ludzi ? Już doczytałam , że fajny Czy ma aktualne szczepienia ? Czy schronisko zgadza się wydawac psy do hoteli? [/quote] Napisałam do Ewusek czy jest zaineresowana propozycja Patrycji. czekamy na odpowiedź. Być moze Ewusek sama tutaj napisze. Narazie mnie nie bedzie przez kilka dni. Poprosze blu.berry żeby w tej sprawie informowała dogo na bieżaco. Quote
Patia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 W końcu odnalazłam watek Frodka :p Chętnie zajmę się nim w hotelu ale tak jak pisałam finansowa kiszka hamuje moje zapędy :-( Oto watek , który da Wam obraz naszej kiepskiej krakowskiej sytuacji : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakow-tym-razem-my-potrzebujemy-pomocy-gigantyczny-dlug-post-4-a-120565/[/URL] My ( Kraków) już na Frodka nie uskrobiemy , taka prawda . Bordoże forum nigdy nie zawiodło ale bordoża skarpeta zobaczy dno wkrótce , jesli nie znajdzie się ktoś kto wspomoże utrzymanie Frodzia . Quote
kiiniaa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Mam hotelik 50km. od Wawy i opłacić mogę wstępnie tylko 3 doby (60PLN), zainteresowanie jest ale żadnych konkretów:shake: Frodo marnieje w schronie... żle znosi zimno i osamotnienie... Boks dzieli z innym psem i jest o.k. na sąsiadów wrzeszczy:evil_lol: Ładnie chodzi na smyczy. Wieczorkiem będą zdjęcia to same ocenicie Quote
kiiniaa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Wścieklizna zaszczepiona. Jak będzie pewny hotel a najlepiej domek stały to będę kombinowała kastrację Quote
haker11 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Dzisiaj na gadu "dopadła"mnie jakaś pani zainteresowania Frodem,dałam jej Twój numer kiiniaa. Mam nadzieję że się odezwie...:roll: Quote
kiiniaa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 kiiniaa napisał(a):wścieklizna zaszczepiona. Jak będzie pewny hotel a najlepiej domek stały to będę kombinowała kastrację ............................ ;) Quote
Ewusek Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ja mam preferencyjne stawki na kastracje, pamietaj... Z bordozego f o r u m - jest wstepnie zaklepany hotelik jak nie znajdzie sie DT. Problelem sa pieniadze. Forum nie stac na 100% oplacanie kosztow psa. Napisalam prosbe do zarzadu stowarzyszenia o finansowanie 50% kosztow hotelowych. Przez dobry tydzien nikt mi nie odpisal, wiec wyslalam przypomnienie... Justyna zaczela sie wymigawac, ze mamy zobowiazania, ze tego tamtego, jakis biedny psiak teraz przyjechal (juz jest za TM) i zeby dziewczyny (beata i dorota) sie wypowiedzialy w tej sprawie... no i sie nie wypowiedzialy od kilku dni...dokladnie od poniedzialku, kirdy Justyna przyslala odpowiedz... Quote
kiiniaa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Poradzimy sobie bez pomocy stowarzyszenia:roll: zresztą wogóle jej nie oczekiwałam Hotel jest zaklepany sprawdzony i blisko, mam opłacone 3 doby tylko co dalej? Quote
Ewusek Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Kiniia, wejdz na f o r u m bordoże tam mozemy wszystko ustalic Quote
kiiniaa Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 O.k. Prześlij mi link Kurcze nie chcą mi sie zgrać zdjęcia:shake:Walczę dalej Quote
Ewusek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 wysylam ci na maila, bo tutaj wykropkuje... Quote
Recommended Posts