Patia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Frodo ma super dom !!! :loveu::multi::loveu::multi: Z ogłoszenia Blue Berry :loveu::multi::loveu::multi: DZIĘKUJĘ ! Mój ukochany ulubieniec :loveu: Bądź szczęśliwy rudziaszku ! Quote
haker11 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :loveu:Super bardzo się cieszę:loveu: Czyli już mogę pokasować ogłoszenia Frotka? Quote
idusiek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 o ludzie ! Super :multi: Patia, napisz koniecznie co to za dom i co i jak i w ogole :crazyeye: Quote
Patia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Już piszę , wczoraj padłam , trzy adopcje , Frodo i dwa szczeniaczki z działek :crazyeye: Właściciele Frodzia to pełni ciepła , wrażliwi , spokojni młodzi ludzie , tak do niego czule mówili , tak delikatnie a on taki własnie jest , z nim trzeba bardzo łagodnie postępować . Oni do siebie po prostu pasują . Frodo mieszka w domu z ogrodem niedaleko Krakowa , wokół są piekne tereny do spacerów , park krajobrazowy . Dostałam już pierwsze sms , że był już na spacerku i zjadł ładnie , obudził się o piatej ale po dużej dawce pieszczot znów zasnął . Jestem pewna , że Frodo będzie szczęśliwy :loveu: ( A domek powiem Wam tak piękny , że sama bym się dała adoptować :cool3:) Haker mozna kasować ogłoszenia , Twoja i Blue.Berry pomoc w ogłaszaniu jest na wagę złota ! Mam nadzieję , że i chudzielcowi Dago znajdziecie domek ! Quote
Iza i Avanti Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Hip, hip, huuuuuuuuuuuuuuuura! :multi: Powodzenia w nowym domku pieseczku! Quote
idusiek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :multi: HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURA !!!! :multi: Quote
Patia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mam już pierwsze fotki od Ani i Marcina , "Myśle że czuje sie u nas coraz pewniej, poznał każdy kąt i okolicę, na spacery chodzimy minimum 3 razy dziennnie, potem Frodo wie już że dostanie jedzonko, nie wspomnę już o obowiązkowych pieszczotach o których sam nam przypomina" Quote
idusiek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 o moj bozie......:loveu: a to posłanko to nie za małe ? :cool3: Quote
Benia-b Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 idusiek napisał(a):o moj bozie......:loveu: a to posłanko to nie za małe ? :cool3: Jak większe od pekinkowego koszyka-znaczy może być:evil_lol: Quote
Malibu Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Z bazarku dla Frodo i innych psów w potrzebie zebraliśmy 129,00 zł Quote
LILUtosi Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ludzie jak się cieszę. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Cały czas trzymałam kciuki za Frodzia. Co za ulga. :multi: Quote
kiiniaa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Rewelacja:lol::lol::multi: Nie spodziewałam się takich dobrych wieści!!! Gratuluję!!! Czyli mogę zmieniać tytuł?:razz: Quote
zuzlikowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
LILUtosi Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Proszę o pomoc. Zależy mi na dobrych domkach. http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-5-miesieczne-szczeniaki-onka-do-adopcji-133586/#post12001844 Quote
Ewusek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 co u Frodzia ??? a moze nowi własciciele zaloguja sie dogo i beda nas "zadreczac jego nowymi fotkami ?" PS. Patia, powiedz mi (na pw) jak zaadoptowalas swojego ONka, w jakim czasie on poczul sie bezpiecznie u Ciebie ? 3 tyg temu znalazlam przywiazana do drzewa dlugowlosa ONke... jest tak bezbronna, biedna, smutna.... a ja zazdrosna, bo ona zapatrzona w mojego Tza a nie we mnie... pierwszy pies, dla ktorego wazniejszy jest moj TZ niz ja... ja co karmie, pieszcze i wyprowadzam na spacery.... Jest mi troche przykro... co ja mowie... jest mi bardzo przykro :-( Quote
LILUtosi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ewusek, niestety nie masz na to za bardzo wpływu. Pies wybiera sobie przewodnika i juz. Z tego co zaobserwowałam suki najcześciej wybierają sobie faceta za przewodnika. Dlatego chciałam mieć samca. Los jednak wybrał za mnie i dostałam suczkę - ale ona nie miała wyboru bo miała tylko mnie. Ale ona też lubi męskie towarzystwo. Jednym z powodów dlaczego tak jest, to to że my kobiety z natury jesteśmy miekkie, i nawet jak bedziemy udawać że tak nie jest, to pies wie swoje. Quote
Ewusek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 to jest jedyna z 6 moich suk, ktora wybrała sobie mojego TZa :-) moze wie, ze tylko dzieki jego decyzji ona zostala ??? Gdyby sie nie zgodzil, to niewiedzialabym co z nia zrobic... Wlasciwie, to jest jedyny taki przypadek (psio-koci), ze pies wybiera nie mnie :-( Powinnam sie cieszyc a jestem troche zazdrosna :oops: Quote
LILUtosi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ewusek, znam to uczucie. U mnie psy i koty kochaja bardziej mnie ale to nie znaczy chyba ze jestem dla wszystkich przewodnikiem. Pomyśl sobie jak się czuje TZ kiedy "NIKT GO NIE KOCHA". Teraz ON jest dowartościowany, nie bądź egoistką :evil_lol:. Masz tyle innych pociech. Quote
Patia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Froduś wrócił do mnie z powodu bardzo silnego i niemozliwego do opanowania przez nowych włascicieli leku separacyjego , którego objawy u mnie łagodzi w 100 % obecność innych psów . Jest u mnie i jutro zrobie mu fotki , żebyście się nie martwili . Czuje się dobrze , nawet zaczął się bawić . Nie wiem czy dam radę znaleźć mu dom , on pewnie liczy na to , że nie , dobrze się u nas czuje :diabloti: Ewusku Mój onek został znaleziony na ulicy . Nie był smutny u mnie , raczej przerażony nowosciami typu lustro , telewizor , schody , trawa . Może twoja onka miała dobrego właściciela , mężczyznę i za nim tęskni ? Mój Maksio chyba za czym tęsknić nie miał , raczej nie mieszkał w domu , oczy miał zapylone czymś takim , ze lekarz powiedział , że pewnie pilnował czegoś jak skład budowlany , człowieka widział pewnie tylko w porze karmienia . Twój TZ pewnie zadowolony , ze ma adoratorkę :cool3: Zostawiacie onkę czy szukacie jej domu ? Z doświadczenia wiem , że takim molosofanom jak Wy czy my z mężem ciężko jest się "przestawić" na onka . Ile my się zawsze namartwimy czy Maksio ma wystarczająco dużo ruchu i zajęcia . Od dziś mam super wyrzutnię do piłek i podczas spaceru gdy faflaki powoli suną Maksio biega za piłką , co prawda Izis ma bardziej naturę onka niż bordozka ale nawet ona nie może mu czasem dotrzymać kroku. Quote
LILUtosi Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [SIZE=7]ŁÓDŹ ZAGINĄŁ PIES DOPIERO ADOPTOWANY! POMÓŻCIE SZUKAĆ!!! Sochaczew - Rozpaczliwie szukamy pomocy dla asta.ZNALEŻLIŚMY - MA DOM Quote
blue.berry Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Patrycja, a może Frodo po prostu sobie Ciebie ukochał i już. moze Wasz dom jest pierwszym miejscem gdzie spotkala go dobro i milosc i stwierdzil ze nie zamieni tego na nic innego na swiecie : ) to w sumie ciezka sytuacja ale chyba czasem to psy wybieraja człowieków a nie człowieki psy :) Quote
Patia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 blue.berry napisał(a):Patrycja, a może Frodo po prostu sobie Ciebie ukochał i już. moze Wasz dom jest pierwszym miejscem gdzie spotkala go dobro i milosc i stwierdzil ze nie zamieni tego na nic innego na swiecie : ) to w sumie ciezka sytuacja ale chyba czasem to psy wybieraja człowieków a nie człowieki psy :) Blue.berry , to samo powiedziała moja córka :p Quote
idusiek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ojoj ale sie narobilo ...i co teraz? Szukasz mu kolejnego domu czy zostaje czy jak ? oj oj oj ...:roll: Quote
Recommended Posts