LILUtosi Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 To jak zostaje??? Nie trzymaj nas w niepewności!! A będą obiecane foteczki??? Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No i jak z Frodo??? Zatwierdzasz jego wybór? Quote
Patia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dziewczyny ja bym każdego psiaka zostawiła wierzcie mi a szczególnie takiego biedaka jak Frodo tylko , że to siódmy pies u mnie , pozostawienie Froda skreśla mnie z listy domów tymczasowych :shake: już teraz musiałam odmówić bordozce siedzącej po kolana w blocie w budzie , bo tyle psów wykarmić dobrą karmą , zaszczepić , odrobaczyć , zabezpieczyć przeciw kleszczom ... same z resztą wiecie ile co kosztuje , część moich psów stale zazywa leki , na serce , padaczkę , Fafik bierze 6 ! Vetmedinów dziennie ! Early Cardiac dla takiego kolosa , który waży 70kg kosztuje majątek. Muszę myśleć rozsądnie ( choć to trudne ! ) Ciężko mi też wyprowadzać taką ilość psiaków na spacery . Zawsze biorąc psa na tymczas mam świadomość tego , że może być tak , że on nigdy domu nie znajdzie i Frodzia nie wyrzucę NIGDY ! Ale domu jednak mu jeszcze poszukam . Frodzio miał niedawno ogłoszenie w Dzienniku , było parę telefonów ale nic z tego . Fotki będą :p Quote
blue.berry Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Patia, ale jakiego typu domu teraz szukac dla Frodo? z duza iloscia zwierzakow? z ludzmi ktorzy sa stale w domu? pisac o lęku separacyjnym? czy wogole chcesz aby znow dawac ogloszenia Frodka? Quote
idusiek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 co tam u Frodzika? znalazł domek? szykuje się domek? zostaje tu gdzie jest ? Quote
Patia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jest nadal u nas ten wieczny tymczasowicz :p Czuje się dobrze , choć ostatnio ucho rozwalił bardzo , potrzebny był antybiotyk . Quote
idusiek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 a my w Ostrowi mamy kolejnego....:-( tak przerażony, ze z budy nie wychodził w piatek, a w sobote wyszedł na chwilę.... Quote
LILUtosi Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 idusiek napisał(a):a my w Ostrowi mamy kolejnego....:-( tak przerażony, ze z budy nie wychodził w piatek, a w sobote wyszedł na chwilę.... Kolejnego DDB?? Podaj linka, bo mam słabość do nich :evil_lol:. Quote
blue.berry Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Idusiek - mozesz napsiać cos wiecej o tym psie? to bordog czy pies w typie? Patrycja - wielkie dzieki za zdjecia Frodo - wiem ze nie jest Ci łatwo i Frodo sporo namieszał, ale ciesze się widzac go tak zadowolonego i pięknego. on mi się kojarzy z emirowski Majo do ktorego mam wielki sentyment, i moze dlatego do Frodo tez mam duzo uczuć. pozdrawiam Cię serdecznie Quote
idusiek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 takie to podobne do Frodzika.... z ogonem, bardzo przestraszone, wyszlo na chwilę z budy w soote ( a to zdjecie z piatku), niestety nie zauwazyłam co to za płec :oops: Quote
Patia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Faktycznie podobny ! Czy ma wątek czy coś więcej o nim wiadomo ? Quote
Patia Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 idusiek napisał(a):i jak sie miewa wieczny tymczasowicz?:) Dobrze się miewa .Dziękujemy ! Dziś miał usuwaną brodawkę z ucha , Frodo ma na całym ciele sporo brodawek , ta w uchu często ulegała uszkodzeniu i krwawiła mocno teraz już będzie spokój . Quote
idusiek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 hmm, moj tymczasowiczpudel też ma brodawki ,ale to podobno przypadłość na starość:roll: a wiele Frodo ma wiosen, bo nie pamietam? On nie stary jest przecież;) Quote
idusiek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='blue.berry']Idusiek - mozesz napsiać cos wiecej o tym psie? to bordog czy pies w typie? Patrycja - wielkie dzieki za zdjecia Frodo - wiem ze nie jest Ci łatwo i Frodo sporo namieszał, ale ciesze się widzac go tak zadowolonego i pięknego. on mi się kojarzy z emirowski Majo do ktorego mam wielki sentyment, i moze dlatego do Frodo tez mam duzo uczuć. pozdrawiam Cię serdecznie blue.berry, to on, młody, fajny i cholera w schronie..... Quote
Patia Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Frodek jest starszym psem . Idusiek , ten z fotek zamieszczonych przez Ciebie nadal w schronie ? Quote
idusiek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Patia napisał(a):Frodek jest starszym psem . Idusiek , ten z fotek zamieszczonych przez Ciebie nadal w schronie ? mhmmmmmm :-( Quote
idusiek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Patia to pierwsze jak do portalu randkowego - romantyczne :p Widzę, ze tymczasowicz ma sie dobrze?:cool3: Quote
Patia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Od wczoraj , od 23.30 Frodusia już nie ma z nami ... Miał nowotwór płuc :( Śpij kochany , rudy staruszku , byłeś wyjątkowy ! Mam nadzieję , że byłeś szczęśliwy u nas , bo my byliśmy szczęśliwi z Tobą ! Quote
zuzlikowa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Patia napisał(a):Od wczoraj , od 23.30 Frodusia już nie ma z nami ... Miał nowotwór płuc :( Śpij kochany , rudy staruszku , byłeś wyjątkowy ! Mam nadzieję , że byłeś szczęśliwy u nas , bo my byliśmy szczęśliwi z Tobą ! ... a ja ucieszyłam się na widok fotek...malutki:-(...(*) Quote
Recommended Posts