Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja bym każdego psiaka zostawiła wierzcie mi a szczególnie takiego biedaka jak Frodo tylko , że to siódmy pies u mnie , pozostawienie Froda skreśla mnie z listy domów tymczasowych :shake: już teraz musiałam odmówić bordozce siedzącej po kolana w blocie w budzie , bo tyle psów wykarmić dobrą karmą , zaszczepić , odrobaczyć , zabezpieczyć przeciw kleszczom ... same z resztą wiecie ile co kosztuje , część moich psów stale zazywa leki , na serce , padaczkę , Fafik bierze 6 ! Vetmedinów dziennie ! Early Cardiac dla takiego kolosa , który waży 70kg kosztuje majątek. Muszę myśleć rozsądnie ( choć to trudne ! ) Ciężko mi też wyprowadzać taką ilość psiaków na spacery . Zawsze biorąc psa na tymczas mam świadomość tego , że może być tak , że on nigdy domu nie znajdzie i Frodzia nie wyrzucę NIGDY ! Ale domu jednak mu jeszcze poszukam .
Frodzio miał niedawno ogłoszenie w Dzienniku , było parę telefonów ale nic z tego .

Fotki będą :p

Posted

Patia, ale jakiego typu domu teraz szukac dla Frodo? z duza iloscia zwierzakow? z ludzmi ktorzy sa stale w domu? pisac o lęku separacyjnym?
czy wogole chcesz aby znow dawac ogloszenia Frodka?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

idusiek napisał(a):
a my w Ostrowi mamy kolejnego....:-( tak przerażony, ze z budy nie wychodził w piatek, a w sobote wyszedł na chwilę....

Kolejnego DDB?? Podaj linka, bo mam słabość do nich :evil_lol:.

Posted

Idusiek - mozesz napsiać cos wiecej o tym psie? to bordog czy pies w typie?

Patrycja - wielkie dzieki za zdjecia Frodo - wiem ze nie jest Ci łatwo i Frodo sporo namieszał, ale ciesze się widzac go tak zadowolonego i pięknego. on mi się kojarzy z emirowski Majo do ktorego mam wielki sentyment, i moze dlatego do Frodo tez mam duzo uczuć.

pozdrawiam Cię serdecznie

Posted

takie to podobne do Frodzika....

z ogonem, bardzo przestraszone, wyszlo na chwilę z budy w soote ( a to zdjecie z piatku), niestety nie zauwazyłam co to za płec :oops:

• 1 month later...
Posted

idusiek napisał(a):
i jak sie miewa wieczny tymczasowicz?:)

Dobrze się miewa .Dziękujemy ! Dziś miał usuwaną brodawkę z ucha , Frodo ma na całym ciele sporo brodawek , ta w uchu często ulegała uszkodzeniu i krwawiła mocno teraz już będzie spokój .

Posted

[quote name='blue.berry']Idusiek - mozesz napsiać cos wiecej o tym psie? to bordog czy pies w typie?

Patrycja - wielkie dzieki za zdjecia Frodo - wiem ze nie jest Ci łatwo i Frodo sporo namieszał, ale ciesze się widzac go tak zadowolonego i pięknego. on mi się kojarzy z emirowski Majo do ktorego mam wielki sentyment, i moze dlatego do Frodo tez mam duzo uczuć.

pozdrawiam Cię serdecznie

blue.berry, to on, młody, fajny i cholera w schronie.....

• 3 months later...
  • 1 year later...
Posted

Od wczoraj , od 23.30 Frodusia już nie ma z nami ... Miał nowotwór płuc :(
Śpij kochany , rudy staruszku , byłeś wyjątkowy !
Mam nadzieję , że byłeś szczęśliwy u nas , bo my byliśmy szczęśliwi z Tobą !

Posted

Patia napisał(a):
Od wczoraj , od 23.30 Frodusia już nie ma z nami ... Miał nowotwór płuc :(
Śpij kochany , rudy staruszku , byłeś wyjątkowy !
Mam nadzieję , że byłeś szczęśliwy u nas , bo my byliśmy szczęśliwi z Tobą !

... a ja ucieszyłam się na widok fotek...malutki:-(...(*)