blue.berry Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 nie wiem ww temacie allegro - ja akurat allegro nie robie. ale jesli ma to w watku powinien byc link chyba? Quote
idusiek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 a ja tu sie martwię o allegro a Frodzik dzisiaj w metrze króluje :cool3::multi: Dajcie znac czy cos z tego wyszło ;) Quote
blue.berry Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 o jak świetnie - to po amstafce Nesce trafilo sie i Frodo z cafeanimal trafil do Metra. bardzo sie ciesze :) Quote
Patia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 damy , damy i w ogóle się poprawię i zaktualizuję wątek Frodzika ale tyle wszystkiego do zrobienia . Zdjęcia Wam muszę wkleić jakieś . Frodzik leczy nóżkę , moczymy w heksodermie ale już jest lepiej . Dla tej maleńkiej pekineczki po operacji oczu - Żużu zniosłam ze strychu kosz wiklinowy , w którym spał Fafcio w pierwszych dniach pobytu u nas i Frodzio do niego wchodzi , z trudem się mieści :evil_lol: zwija się w kuleczkę , kochany nasz Frodzik , którego uwielbiamy i bardzo o niego dbamy :loveu: Quote
blue.berry Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 to my bardzo poprosimy zdjecie Frodka w tym koszyku :) Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Przepiękny chłopak... Ma takie mądre, ciepłe spojrzenie... Gdybym miała warunki lokalowe, zmaltretowałbym TZ-ta o niego... A tak: blok, 3 piętro bez windy, chory, stary bokser... Eeeeeeeeeech... W przyszłym miesiącu postaram się przelać Wam co nieco pieniążków... Oczywiście jeśli są potrzebne.. Tylko proszę o info z nr konta.. No i pozwoliłam sobie na umieszczenie bannerka w moim podpisie ;) Quote
Patia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dziękujemy ! Dziękuję wszystkim , którzy tu zaglądają , szczególnie , że ja nic tu nie piszę i nie aktualizuję ale wiecie , Frodo tu u mnie jest bezpieczny i nie martwię się o niego a tyle innych biedaków , tu jakieś operacje , tu sunia traci dom tymczasowy , szczeniaczki z działek już mogą iść do domków , trzeba domki posprawdzać , itd... Kto dał ogłoszenie do Metro ? Było chyba 6 telefonów , w tym jeden o 5.30 z Bytomia , pan dzwonił "ja schodza z szychty , to dzwonia ..." :cool3: Przed chwilą dzwoniła pani Ania , widziała Frodka w Metro , wiążę z tym telefonem duże nadzieje ale nie zapeszajmy ...:p Quote
blue.berry Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 zaglądają bo kochają Frodo całymi swoimi małymi serduszkami :) ja do końca nie wiem jak jest z tym Metrem - koleżanka Rufusowa na innym watku uswiadomila mnie ze zeby ogloszenie dac do papierowego metra to trzeba dac je na internetowe metro (czyli www.cafeanimal.pl) a oni moze sobie wybiorą a moze nie. Froda wybrali : ) co bardzo bardzo mnie cieszy. a tutaj jest to ogloszenie Frodka Frodo - Zwierzaki - cafeanimal.pl kciuki trzymam. i prosze Frodka ucalowac w nos. Quote
Benia-b Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Frodek na pewno całowany na bieżąco :eviltong: Quote
Patia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dziękuję Ci jagódko ;) Frodo jest całowany , tulony , miętoszony i czesany teraz często bo się leni , on się nawet odkurzaczem daje odkurzyć :cool3: Został pobłogosławiony przez księdza ostatnio :cool3: , który był u nas "po kopertę " ;) . Reszta psów była w kuchni ale Frodo jako najgrzeczniejszy reprezentant naszych czworonogich domowników przyjął wodę świeconą na klatę :evil_lol: Ma teraz wielkie poważanie w towarzystwie ! Quote
Benia-b Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Patia napisał(a):Dziękuję Ci jagódko ;) Frodo jest całowany , tulony , miętoszony i czesany teraz często bo się leni , on się nawet odkurzaczem daje odkurzyć :cool3: Został pobłogosławiony przez księdza ostatnio :cool3: , który był u nas "po kopertę " ;) . Reszta psów była w kuchni ale Frodo jako najgrzeczniejszy reprezentant naszych czworonogich domowników przyjął wodę świeconą na klatę :evil_lol: Ma teraz wielkie poważanie w towarzystwie ! Święty pies! Już go na ołtarze wyniesiono:evil_lol: Quote
blue.berry Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 to chyba warto byloby do ogloszen dodac - nie dość ze idealny to jeszcze "wyswiecony wodom swiecona przez prawdziwego ksindza" : )) Quote
zuzlikowa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 blue.berry napisał(a):to chyba warto byloby do ogloszen dodac - nie dość ze idealny to jeszcze "wyswiecony wodom swiecona przez prawdziwego ksindza" : )) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Po cichutku trzymam kciuki za Frodzia całuśnika!:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Czy kciuki za Frodzia pomagają??? :cool3: Quote
idusiek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 no własnie, własnie, bo jakos cicho....:roll: Quote
Malibu Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jutro wysyłam portfelik wylicytowany przez.: Behemotka Niebieski portfelik nr.1 Atina etui na klucze ( rulonik z brązowa obwódka ) Dziekuje. Quote
Patia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Trzymajcie dalej , bo bardzo pomagają ! Jutro sie okaże ... :p Quote
haker11 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Patia napisał(a):Trzymajcie dalej , bo bardzo pomagają ! Jutro sie okaże ... :p Ja też,ja tez trzymam mocno z całych sił i za Frodo i za Askara:loveu: Quote
idusiek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Patia napisał(a):Trzymajcie dalej , bo bardzo pomagają ! Jutro sie okaże ... :p to trzymamy ! Quote
Patia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Fotki : U nas jest b.dużo sniegu Obiecany Frodo w koszyku , sam obrabiał :p Quote
Recommended Posts