Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

damy , damy i w ogóle się poprawię i zaktualizuję wątek Frodzika ale tyle wszystkiego do zrobienia . Zdjęcia Wam muszę wkleić jakieś . Frodzik leczy nóżkę , moczymy w heksodermie ale już jest lepiej .
Dla tej maleńkiej pekineczki po operacji oczu - Żużu zniosłam ze strychu kosz wiklinowy , w którym spał Fafcio w pierwszych dniach pobytu u nas i Frodzio do niego wchodzi , z trudem się mieści :evil_lol: zwija się w kuleczkę , kochany nasz Frodzik , którego uwielbiamy i bardzo o niego dbamy :loveu:

Posted

Przepiękny chłopak... Ma takie mądre, ciepłe spojrzenie... Gdybym miała warunki lokalowe, zmaltretowałbym TZ-ta o niego... A tak: blok, 3 piętro bez windy, chory, stary bokser... Eeeeeeeeeech...
W przyszłym miesiącu postaram się przelać Wam co nieco pieniążków... Oczywiście jeśli są potrzebne.. Tylko proszę o info z nr konta..

No i pozwoliłam sobie na umieszczenie bannerka w moim podpisie ;)

Posted

Dziękujemy !

Dziękuję wszystkim , którzy tu zaglądają , szczególnie , że ja nic tu nie piszę i nie aktualizuję ale wiecie , Frodo tu u mnie jest bezpieczny i nie martwię się o niego a tyle innych biedaków , tu jakieś operacje , tu sunia traci dom tymczasowy , szczeniaczki z działek już mogą iść do domków , trzeba domki posprawdzać , itd...

Kto dał ogłoszenie do Metro ?
Było chyba 6 telefonów , w tym jeden o 5.30 z Bytomia , pan dzwonił "ja schodza z szychty , to dzwonia ..." :cool3:

Przed chwilą dzwoniła pani Ania , widziała Frodka w Metro , wiążę z tym telefonem duże nadzieje ale nie zapeszajmy ...:p

Posted

zaglądają bo kochają Frodo całymi swoimi małymi serduszkami :)

ja do końca nie wiem jak jest z tym Metrem - koleżanka Rufusowa na innym watku uswiadomila mnie ze zeby ogloszenie dac do papierowego metra to trzeba dac je na internetowe metro (czyli www.cafeanimal.pl) a oni moze sobie wybiorą a moze nie. Froda wybrali : ) co bardzo bardzo mnie cieszy.
a tutaj jest to ogloszenie Frodka
Frodo - Zwierzaki - cafeanimal.pl

kciuki trzymam. i prosze Frodka ucalowac w nos.

Posted

Dziękuję Ci jagódko ;)

Frodo jest całowany , tulony , miętoszony i czesany teraz często bo się leni , on się nawet odkurzaczem daje odkurzyć :cool3:

Został pobłogosławiony przez księdza ostatnio :cool3: , który był u nas "po kopertę " ;) . Reszta psów była w kuchni ale Frodo jako najgrzeczniejszy reprezentant naszych czworonogich domowników przyjął wodę świeconą na klatę :evil_lol: Ma teraz wielkie poważanie w towarzystwie !

Posted

Patia napisał(a):
Dziękuję Ci jagódko ;)

Frodo jest całowany , tulony , miętoszony i czesany teraz często bo się leni , on się nawet odkurzaczem daje odkurzyć :cool3:

Został pobłogosławiony przez księdza ostatnio :cool3: , który był u nas "po kopertę " ;) . Reszta psów była w kuchni ale Frodo jako najgrzeczniejszy reprezentant naszych czworonogich domowników przyjął wodę świeconą na klatę :evil_lol: Ma teraz wielkie poważanie w towarzystwie !

Święty pies! Już go na ołtarze wyniesiono:evil_lol:

Posted

blue.berry napisał(a):
to chyba warto byloby do ogloszen dodac - nie dość ze idealny to jeszcze "wyswiecony wodom swiecona przez prawdziwego ksindza" : ))

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Po cichutku trzymam kciuki za Frodzia całuśnika!:loveu: