Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
Doszly mnie słuchy, że coś się dzieje....a dzieje się coś? :cool3:

Się podziel słuchami z ciotkami, bo my nic nie wiemy:shake:-tyle, że Patia chora..

Posted

[quote name='Malibu']To chyba nie mozliwe zebyśmy sie nie znały, a mieszkały w tym samym budynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Własnie tutaj gdzie mieszkam jest plac zabaw i oczko wodne. Osiedle zamkniete. Własciwie jeden duzy budynek 3 pietrowy z poddaszami w kształcie litery U Ten otwary kawałek od literki to widok na las Kabacki.
Jeżeli piszemy o tym samym budynku , to muszisz mnie znać. Zawsze , od zawsze jedna sunia DDB kiedyś była Malibu teraz jest Hera, i kundelek Polski " Demolka ", biała z łata na oku ,długa i za gruba.

a ja dzisiaj widziałam jakiegos DDB przy metrze natolin - moze to Ty tam spacerowałas z TZ ? ;)

..............

no doszły mnie słuchy, bo sie pojawił ktos na dogo chetny na DDB i ponoc Frodo też widział, ale jak nikt nic nie wie, to pewnie było mineło ...:shake:

Posted

[quote name='idusiek']

no doszły mnie słuchy, bo sie pojawił ktos na dogo chetny na DDB i ponoc Frodo też widział, ale jak nikt nic nie wie, to pewnie było mineło ...:shake:

Idusiek
-a pojawił się tu namiar na tego chętnego?
Bo Frodo z ddb to tylko kolor ma:evil_lol:-ale mamy jeszcze jednego ddb do adopcji-takiego bardziej bordosiowatego;)-może byłby tym zainteresowany?

Posted

nie badz okrutna benia ..... on sliczny ino nie rasowy a mix DDB jest :evil_lol:

byl watek na dogo, napisalam, ludzie mieli sie odezwac na stronę adopcyjną DDB i wiem, ze Frodo widzieli. Nic poza tym mi nie wiadomo...

Posted

idusiek napisał(a):
nie badz okrutna benia ..... on sliczny ino nie rasowy a mix DDB jest :evil_lol:

byl watek na dogo, napisalam, ludzie mieli sie odezwac na stronę adopcyjną DDB i wiem, ze Frodo widzieli. Nic poza tym mi nie wiadomo...

Co TY-ja okrutna:crazyeye:
Frodo w typie typu rasy:evil_lol:-ale cudny, spokojny i zrównowazony jak prawdziwy ddb i rudy do tego:evil_lol:

...a możesz podac link do poszukiwacza? Wkleje mu pare fotek-może sie jeszcze odezwie....

Posted

watek założył ktos na przygarnę psa...to jego GG 5912402 , tzlko to mialam...

........

Oznajmiam uroczyscie, że Frodzika zaadoptowała wirtualnie klasa 5c z Kobyłki. Zaprosiłam ich na jego wątek ;)

Patia podaj mi nr konta na PW - będziemy Ci przesyłac pieniążki wpłacane na Frodzika :multi:

Posted

[quote name='idusiek']watek założył ktos na przygarnę psa...to jego GG 5912402 , tzlko to mialam...

........

Oznajmiam uroczyscie, że Frodzika zaadoptowała wirtualnie klasa 5c z Kobyłki. Zaprosiłam ich na jego wątek ;)

Patia podaj mi nr konta na PW - będziemy Ci przesyłac pieniążki wpłacane na Frodzika :multi:

To poszukam-dzieki!!

Super, że dzieciaki(w sumie juz młodzież:cool3:) będa pomagały Frodowi!!!:multi::multi:
Wielkie podziękowania dla wszystkich!!

Posted

idusiek napisał(a):
watek założył ktos na przygarnę psa...to jego GG 5912402 , tzlko to mialam...

........

O rany ! Kochani :loveu:

Chętnie zrobię i poslę im plakat do powieszenia w klasie , niech wszyscy wiedzą , ze opiekują się Frodkiem ! :multi:

SUPER ! Dziękujemy ! :loveu:

Posted

a ja dzisiaj widziałam jakiegos DDB przy metrze natolin - moze to Ty tam spacerowałas z TZ ?

To była niedziela , wiec to nie mogłam być ja.
Poje piechy są na działce z moja druga połowa.
Na ogół chodze z dwoma psicami. Jedna DDB Hera, druga kundelek Polski Demolka .( dwunastoletnia nisko skanalizowana ,deko utyta ,niewidoma i chora na cukrzycę sunia w " typie Reksia z dobranocki")

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

zaglada, zaglada i no nic sie nie dzieje :roll:

Czy frodo ma allegro? bo u nas nie ma ...:roll:
myslalam też, że dzieciaki się zalogują a ja im wyslę ten plakat co obiecała patia....;)