Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:oops::oops::oops:...ja też się spóźniłam i to bardzo....Alu wybacz-wiesz,że życzę Ci zawsze wszystkiego co najlepsze.....jakoś mam teraz gorszy czas....nic mnie w sumie nie usprawiedliwia.Idę se pobeczeć w kąciku...:shake:

Posted

Czekolade widzialam wczoraj-z dziadem szedł. Specjalnie wolniutko jechałam,żeby sobie popatrzeć incognito. No,wyglądało to poprawnie.Piesek sobie ciągnął na smyczy, ale nie został wyszarpany,zachowanie właściciela w porządku.

Posted

[quote name='brazowa1']Czekolade widzialam wczoraj-z dziadem szedł. Specjalnie wolniutko jechałam,żeby sobie popatrzeć incognito. No,wyglądało to poprawnie.Piesek sobie ciągnął na smyczy, ale nie został wyszarpany,zachowanie właściciela w porządku.[/QUOTE]
No miodzio na serce :). Znaczy , że jest ok. Czekolad z dziadem dogadał się i o to chodzi :cool1:

Posted

[quote name='Celina12']:oops::oops::oops:...ja też się spóźniłam i to bardzo....Alu wybacz-wiesz,że życzę Ci zawsze wszystkiego co najlepsze.....jakoś mam teraz gorszy czas....nic mnie w sumie nie usprawiedliwia.Idę se pobeczeć w kąciku...:shake:[/QUOTE]
Ło matko nie becz i to w kąciku ;). Daj spokój wiem i tak Cię podziwiam, jesteś aktywna i tu i na fejsie i w domku jest co robić, wnusie,jamnisie, pierogi i inne :eviltong::diabloti: robótki R. Kofam Cię i nawet nie pomyślałam, że mam się obrażać. Ja nie z obrażalskich, a ponieważ sama potrafię swoim koleżankom składać życzenia z miesięcznym opóźnieniem, to zawsze salwę śmiechu wywołuję. Więc śmiej się bo śmiech i radość wszystko leczy i świat lepiej wygląda :):multi:, a złe ucieka ze strachu :eviltong::mad::evil_lol:

Posted

,,,czasem nie potrafię się zmusić do śmiechu....ale teraz Ci coś powiem-napisalniukujem jak mawiał mój Ukochany Sopeluś. Tomuś nie dość ,że móiw do mojej mamci a swojej Prababci-Jola...to jeszcze jak Go pytam jaka Ciocia Cię kocha-no ta Ciocia od Harutka..On mówi-Alutka...:diabloti:

Posted

[quote name='Celina12'],,,czasem nie potrafię się zmusić do śmiechu....ale teraz Ci coś powiem-napisalniukujem jak mawiał mój Ukochany Sopeluś. Tomuś nie dość ,że móiw do mojej mamci a swojej Prababci-Jola...to jeszcze jak Go pytam jaka Ciocia Cię kocha-no ta Ciocia od Harutka..On mówi-Alutka...:diabloti:[/QUOTE]
No widzisz, nie widzieliśmy się na żywo a oboje się kochamy. Ja za nim przepadam. Jest taki fajnisty, że schrupałabym małego "dziada". :eviltong::p

Posted

[quote name='Celina12']:oops::oops::oops:...ja też się spóźniłam i to bardzo....Alu wybacz-wiesz,że życzę Ci zawsze wszystkiego co najlepsze.....jakoś mam teraz gorszy czas....nic mnie w sumie nie usprawiedliwia.Idę se pobeczeć w kąciku...:shake:[/QUOTE]

Życzenia serdecznie i szczere nawet spóźnione lepsze niż nadęte w terminie. Zatem nie masz się czym umartwiać.

[quote name='Celina12'],,,czasem nie potrafię się zmusić do śmiechu....ale teraz Ci coś powiem-napisalniukujem jak mawiał mój Ukochany Sopeluś. Tomuś nie dość ,że móiw do mojej mamci a swojej Prababci-Jola...to jeszcze jak Go pytam jaka Ciocia Cię kocha-no ta Ciocia od Harutka..On mówi-Alutka...:diabloti:[/QUOTE]

Słodziak, Alutka wie kogo kochać :)

[quote name='brazowa1']Czekolade widzialam wczoraj-z dziadem szedł. Specjalnie wolniutko jechałam,żeby sobie popatrzeć incognito. No,wyglądało to poprawnie.Piesek sobie ciągnął na smyczy, ale nie został wyszarpany,zachowanie właściciela w porządku.[/QUOTE]

my mamy teraz takiego czekoladka do adopcji:
[url]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1401[/url]

[IMG]http://jamniki.eadopcje.org/galeria/1401/4.jpg[/IMG]

Posted

... no i jak tu nie kadzić:niewiem:... zwyczajnie, najwspanialsza Alunia, Dorotka, Celinka na Dogo:eviltong:!... Dobrze, że jesteście:loveu:
Aaaaa ten czekoladek... do zakochania!!!! żeby to była, czekoladka......:roll:

Posted

[quote name='anica']... no i jak tu nie kadzić:niewiem:... zwyczajnie, najwspanialsza Alunia, Dorotka, Celinka na Dogo:eviltong:!... Dobrze, że jesteście:loveu:
Aaaaa ten czekoladek... do zakochania!!!! żeby to była, czekoladka......:roll:[/QUOTE]
Dlaczego czekoladka? Przecież parka też jest fajna tak jak u mnie, czy jak Rambo w haremie u Doroty. Psiak wysterylizowany, dzieci nie będzie a sądzę , że Twoją sunię na pewno pokocha :). Ja nie widzę przeszkód ( no może odległość troszkę) , zastanów się :p
warto !!!!

Posted

No właśnie to zdjęcie na stronie Fundacji mnie urzekło...Cudo....,żebym tylko mogła.....ale wiekowonie za bardzo pasuje do moich deklaracji co do pomocy-zawsze mówiłam,że powyżej 4 lat....

Posted

.. ehhhh , żeby już u mnie wszystko się poukładało, to może...mogłabym pomyśleć:puppydog:... jakiś chaos wkradł się w nasze życie w tym roku...

Posted

o kurka, tak jak nie podziwiam zazwyczaj jamników (no dawać, zabijcie mnie teraz hehehe - ja mam traume z dzieciństwa bo mnie jamnik sąsiadó gryzł po kostkach) to czekoladowy pan jest cudnyyyyy!!

Posted

... trzeba przyznać, że chłopak jest... jakiś wyjątkowy! ...też jakoś tak ciągle wracam do niego.. przyglądam się:roll:
domki będą się biły o niego!

Posted

[quote name='Isadora7']To zdjęcie jest też boskie

[IMG]http://jamniki.eadopcje.org/galeria/1401/1.jpg[/IMG][/QUOTE]
Booooski:loveu:... i tak go kofffam, pomimo że wczoraj jednak przegrałam bitwę o czekolada :-(... jak powiedziałam TZ że " mógłby zająć się dwoma psami ,przez te parę dni jak, będę w szpitalu " ... roześmiałam się w głos, jak usłyszałam... " a kto będzie w domu sprzątał?":D:D:D

Posted

[quote name='anica']Booooski:loveu:... i tak go kofffam, pomimo że wczoraj jednak przegrałam bitwę o czekolada :-(... jak powiedziałam TZ że " mógłby zająć się dwoma psami ,przez te parę dni jak, będę w szpitalu " ... roześmiałam się w głos, jak usłyszałam... " a kto będzie w domu sprzątał?":D:D:D[/QUOTE]
TZ żartował :), on się o Ciebie martwi, zresztą my także. Nie wiem co Ci jest ale wierzę , że wszystko będzie w najlepszym porządku i uda się. Nas jamników byle co nie zwali :eviltong::p