yunona Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 i ja po maksie, wiem, że można codziennie ale do kiedy nie doczytałam. Doczytałam :) Quote
kaerjot Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 A wiecie, że można głosować i tradycyjnie i przez fb, każdym sposobem 5 razy dziennie, to wychodzi aż 15 głosów :) Quote
yunona Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Wiemy, dziękujemy za podpowiedź, właśnie to robimy :) , dlatego piszemy po maksie :cool1: Quote
anica Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Witam ciepło :) i też oczywiście..... spróbuję zagłosować!.... po maksie, oczywiście;) Quote
brazowa1 Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 hihihihi,przyszłam posprawdzać,czy zagłosowane. 5 razy klik przez FB, potem 5 razy klik "metoda tradycyjną" i tak do końca września "codziennie". A potem będzie wielkie świętowanie jak schroniskowy dwupak pokaże nam sie we wiatach autobusowych. Czyz można sobie wyobrazic piękniejszą reklamę schronsikowych kundli? inne organizacje wydaja dzieisątki tysięcy na zbiórkę swojego 1% i reklamy (fakt,wraca w dużo większej sumie),a my zareklamujemy nasze psy ,ale zapłacimy inna gotówką - czułym na psią krzywdę sercem. Quote
yunona Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ze statystyk to od nas na hasło od Ciebie systematycznie głosuje codziennie na maksa chyba 8 osób , to nieźle :) Quote
brazowa1 Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='yunona']Ze statystyk to od nas na hasło od Ciebie systematycznie głosuje codziennie na maksa chyba 8 osób , to nieźle :)[/QUOTE] Yunono,a skąd Ty to wiesz? zaimponowałaś mi:) Quote
Isadora7 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Klikłem dzisiaj jak Dorota była w robocie z dwóch kont i klikłem teraz, na maksa jak zwykle. Rambo klikacz Quote
anica Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ja też ,klikałam na maksa!... i też próbowaliśmy ... z głupa strzelić:oops: (któraś cioteczka nas podpuściła a z czystej przyzwoitości nie powiem która to:roll:) i klikać dalej:razz:... niestety wyświetla .... jakoś tak... z twojego konta, została już wysłana maksymalna ilość głosów!.... tak więc do jutra, musimy się wstrzymać ;) Jasia klikacz Quote
yunona Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='anica']Ja też ,klikałam na maksa!... i też próbowaliśmy ... z głupa strzelić:oops: (któraś cioteczka nas podpuściła a z czystej przyzwoitości nie powiem która to:roll:) i klikać dalej:razz:... niestety wyświetla .... jakoś tak... z twojego konta, została już wysłana maksymalna ilość głosów!.... tak więc do jutra, musimy się wstrzymać ;) Jasia klikacz[/QUOTE] Jasieńko kochana, niestety tylko raz dziennie , mnie się udało cudem, bo głosowałam ok. 2 w nocy i drugi raz przed wyjściem do pracy ok. 13 i o dziwo poszło. Ale teraz próbowałam trzeci raz i ani przez fejsa ani na inne konto mailowe nie dało już rady. Można wysłać dodatkowo za 2 zł z groszami sms i głos taki liczy się X5. Quote
yunona Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) [quote name='brazowa1']Yunono,a skąd Ty to wiesz? zaimponowałaś mi:) Bo mi powiedziały: Selin , jej córa Ania, Dorota, Anica, Gusiaczek, yun, jaanka, i jeszcze ktoś ode mnie z pracy. Jesteśmy wszystkie porządne to na pewno głosują. Na koniec to jeszcze zostawiam smsy. Na razie klikamy. :) Z ostatniej chwili- niebezpiecznie zbliża się do naszych sympatycznych psiaczków niejaki Bandzior (IV miejsce), tak że szanowne panie i panowie nie zapomnijcie codziennie pomęczyć się te 3 minuty :lol::evil_lol:. Kochane wiem, że do akcji wkroczyła również Jamnicza Rodzina, Kiś Selinowy, który z tej powiedzmy okazji ma założone konto na FB:diabloti:. Brązowa , ale namieszałaś..... :evil_lol: i dobrze , bo ostatnio jakoś nudno było ...:eviltong::megagrin::megagrin::megagrin::grins: Edited September 24, 2013 by yunona Quote
Isadora7 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Dziergam, dziergam z pracy z domu z sms Edited September 24, 2013 by Isadora7 Quote
brazowa1 Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 hahhaha,normalnie strach z Wami zaczynać:) jaaaa, Yun, myslałam, że Ty jakoś myk-myk, program do sprawdzania głosów masz i statystyki w ten sposób tworzysz . Czyli wychodzi na to,że połowa z tych 600 dzisiejszych głosów jest od jamników! Ma ktoś jakiegoś psa ,którego można poszczuć na Bandziora? Quote
JamniczaRodzina. Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Nio jamniki górą my też klikamy :lol: Quote
Isadora7 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Nio jamniki górą my też klikamy :lol:[/QUOTE] A jak do skutku, jutro wraca kolega z pracy dostanie też polecenie hehehehehe Quote
anica Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 ... zagłosowane! na maksa, oczywiście;) Quote
brazowa1 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 (edited) Bo teraz te głosy to sie stała "jamnicza sprawa" :) Edit...ide się powiesić. Zobaczyłam,że jakims cudem,zupełnie"na dziko" mogę oddac dodatkowe głosy metoda tradycyjna i zaczełam je oddawać! Tylko,że nie (i tu mnie ubijcie!) zauwazyłam, że jestem własnie na fotce tego ohydnego Bandziora z wadliwą szczęką. I 3 głosy oddałam na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited September 25, 2013 by brazowa1 Quote
yunona Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='brazowa1']Bo teraz te głosy to sie stała "jamnicza sprawa" :) Edit...ide się powiesić. Zobaczyłam,że jakims cudem,zupełnie"na dziko" mogę oddac dodatkowe głosy metoda tradycyjna i zaczełam je oddawać! Tylko,że nie (i tu mnie ubijcie!) zauwazyłam, że jestem własnie na fotce tego ohydnego Bandziora z wadliwą szczęką. I 3 głosy oddałam na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Brązi robisz krecią robotę :mad::diabloti: tego po wyżlicy nie spodziewałam się :evil_lol:, no trzeba uważać :p Quote
brazowa1 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Widzisz Yun,bo to wyżeł. Jamnik by czegos takiego w życiu nie zrobił! zrehabilitowałam się, bo kolega w pracy posłał 30 głosów :) Quote
anica Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 ... już po głosowaniu!.... na maksa, oczywiście;) Quote
Recommended Posts