Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihihihi,przyszłam posprawdzać,czy zagłosowane. 5 razy klik przez FB, potem 5 razy klik "metoda tradycyjną" i tak do końca września "codziennie". A potem będzie wielkie świętowanie jak schroniskowy dwupak pokaże nam sie we wiatach autobusowych. Czyz można sobie wyobrazic piękniejszą reklamę schronsikowych kundli? inne organizacje wydaja dzieisątki tysięcy na zbiórkę swojego 1% i reklamy (fakt,wraca w dużo większej sumie),a my zareklamujemy nasze psy ,ale zapłacimy inna gotówką
- czułym na psią krzywdę sercem.

Posted

[quote name='yunona']Ze statystyk to od nas na hasło od Ciebie systematycznie głosuje codziennie na maksa chyba 8 osób , to nieźle :)[/QUOTE]
Yunono,a skąd Ty to wiesz? zaimponowałaś mi:)

Posted

Ja też ,klikałam na maksa!... i też próbowaliśmy ... z głupa strzelić:oops: (któraś cioteczka nas podpuściła a z czystej przyzwoitości nie powiem która to:roll:) i klikać dalej:razz:... niestety wyświetla .... jakoś tak... z twojego konta, została już wysłana maksymalna ilość głosów!.... tak więc do jutra, musimy się wstrzymać ;)
Jasia klikacz

Posted

[quote name='anica']Ja też ,klikałam na maksa!... i też próbowaliśmy ... z głupa strzelić:oops: (któraś cioteczka nas podpuściła a z czystej przyzwoitości nie powiem która to:roll:) i klikać dalej:razz:... niestety wyświetla .... jakoś tak... z twojego konta, została już wysłana maksymalna ilość głosów!.... tak więc do jutra, musimy się wstrzymać ;)
Jasia klikacz[/QUOTE]
Jasieńko kochana, niestety tylko raz dziennie , mnie się udało cudem, bo głosowałam ok. 2 w nocy i drugi raz przed wyjściem do pracy ok. 13 i o dziwo poszło. Ale teraz próbowałam trzeci raz i ani przez fejsa ani na inne konto mailowe nie dało już rady. Można wysłać dodatkowo za 2 zł z groszami sms i głos taki liczy się X5.

Posted (edited)

[quote name='brazowa1']Yunono,a skąd Ty to wiesz? zaimponowałaś mi:)

Bo mi powiedziały: Selin , jej córa Ania, Dorota, Anica, Gusiaczek, yun, jaanka, i jeszcze ktoś ode mnie z pracy. Jesteśmy wszystkie porządne to na pewno głosują. Na koniec to jeszcze zostawiam smsy. Na razie klikamy. :)

Z ostatniej chwili- niebezpiecznie zbliża się do naszych sympatycznych psiaczków niejaki Bandzior (IV miejsce), tak że szanowne panie i panowie nie zapomnijcie codziennie pomęczyć się te 3 minuty :lol::evil_lol:.

Kochane wiem, że do akcji wkroczyła również Jamnicza Rodzina, Kiś Selinowy, który z tej powiedzmy okazji ma założone konto na FB:diabloti:.
Brązowa , ale namieszałaś..... :evil_lol: i dobrze , bo ostatnio jakoś nudno było ...:eviltong::megagrin::megagrin::megagrin::grins:

Edited by yunona
Posted

hahhaha,normalnie strach z Wami zaczynać:)

jaaaa, Yun, myslałam, że Ty jakoś myk-myk, program do sprawdzania głosów masz i statystyki w ten sposób tworzysz .

Czyli wychodzi na to,że połowa z tych 600 dzisiejszych głosów jest od jamników!

Ma ktoś jakiegoś psa ,którego można poszczuć na Bandziora?

Posted (edited)

Bo teraz te głosy to sie stała "jamnicza sprawa" :)

Edit...ide się powiesić. Zobaczyłam,że jakims cudem,zupełnie"na dziko" mogę oddac dodatkowe głosy metoda tradycyjna i zaczełam je oddawać! Tylko,że nie (i tu mnie ubijcie!) zauwazyłam, że jestem własnie na fotce tego ohydnego Bandziora z wadliwą szczęką. I 3 głosy oddałam na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by brazowa1
Posted

[quote name='brazowa1']Bo teraz te głosy to sie stała "jamnicza sprawa" :)

Edit...ide się powiesić. Zobaczyłam,że jakims cudem,zupełnie"na dziko" mogę oddac dodatkowe głosy metoda tradycyjna i zaczełam je oddawać! Tylko,że nie (i tu mnie ubijcie!) zauwazyłam, że jestem własnie na fotce tego ohydnego Bandziora z wadliwą szczęką. I 3 głosy oddałam na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Brązi robisz krecią robotę :mad::diabloti: tego po wyżlicy nie spodziewałam się :evil_lol:, no trzeba uważać :p