Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko w porzo. Lecą foty :

jestem Rambo, mam 10 lat i jestem jamniczkiem brata yun :)

Ferka w plenerze (w cieniu)

W celach pokojowych najpierw po uchu :lol:

Posted

Chciałam pójść na skróty i wgrałam foty z dysku bezpośrednio w google i myślała, że rozmiar będzie kulturalny jak że w udostępnij. Doopa, muszę tearz każdej focie zmieniać rozmiar, trochę wgrywanie potrwa.

I Rambo

Byłam bardzo mile zaskoczona, Harutek zachowywał się grzecznie, nie warkolili na siebie, schodzili sobie z drogi, ale niestety kopał i kopał, niestety z wykopalisk fot nie mam bo wyrywał piękne kwiaty i musiałam przemówić do niego , żeby zaniechał, przenosząc na łopatce ropuchę, której próbował dobrać się do d.....

Odpoczynek :)

Posted

Rambo z mety mnie pokochał, cały czas koło mnie, aż mój brat z bratową nie mogli wyjść z podziwu, jak również wiedząc, że Harutek bywa inny, zachwyceni byli jego zachowaniem. Bratowa machnęła ręką na wykopane kwiaty. Archeolog wzruszył ziemię w gaiku brzozowym, okopał wierzbę mandżurską ,ale w sumie nic nie zniszczył specjalnego. Przez większość dnia psiaki urzędowały pod tarasem dokopując się do wilgotnego piasku i leżąc w cieniu tarasowych desek :)

Rambuś na krześle koło yun

Harutek lustruje działkę z tarasu :)

Lord Koks stąd wszystko widzem ...:diabloti:

JamnioSFINKS
:evil_lol:

Posted

Z serii tarasowej :) Księżniczka na kocu:eviltong:

Fotki raczej monotonne, w końcu to był hot i lejzi łikend :diabloti:

Harutek miał początkowo problem ze schodami, ale po rozruchu w wykopkach archeo nabrał wprawy:evil_lol:

Rambo też tarasowo leżący :)

Posted

Przestępca wrócił na miejsce zbrodni ale próbuje udawać wystraszone niewiniątko :)

A teraz niespodzianka, niepozorny Camp mieszczący w sobie 3 pokoje, salon , kibelek, łazienkę i kuchnię z barkiem
tadam...

Z gotowymi wnętrzami za dosłownie niewielkie piniendzory

salon

Kuchnia z barkiem

Posted

oczywiście to mój brat uwielbający gotować :)

Sypialnia

2 pokoje z pojedyńczymi łózkami

i WC osobno ( nie zrobiłam fotki) al piękne w kształcie muszli i z taką sam umywaleczką.Naprawdę fajne i funkcjonalne.Brat ma wodę z 300 m (oligocen) ale prawdziwy, woda miękka i dowiedziałam się, że system rur hydraulicznych wykonanych jest z miedzi.

Posted

Ja tyż kcem takowy CAMP-wow jak pięknie urządzony...

Rambo podoba mi się-no i lukrowany jest-to co kocham najbardziej....:loveu:

To Czarodzieje mieli cudny weekendowy wypad....

Posted

I chociaż ułamek tego co można znaleźć na wątku Selin :
Najstarszy cioteczny wnusio- Janusz (wołają Jasio :p ) 7 lat

Młodszy wnusio Piotruś 3 latka :)

Obaj mądralińscy (ale tak sympatycznie) , komputer, tablet to dla nich betka, ten młodszy uczy się od starszego i ma nieprawdopodobne wiadomości. Ale też normalnie rozrabiają, biją się (jak to chłopy :diabloti:). W grach, które mam w komórce (Samsung Galaxy SIII - komputer mini) to mnie jeszcze pouczyli, bo nie korzystałam z wielu opcji. Normalnie dzieciaki mnie uczyły :evil_lol: kino. Powtórzę za moja mamą - ja w tym wieku to byłam kompletnie niekumata (dosłownie wyraziła się - debilek).
Spędziłam naprawdę dwa wspaniałe dni :).

Posted

Nooo wakacje ful wypas! prawie jak hotel pięciogwiazdkowy!!!
A towarzystwo psio - rodzinne cudownie zrelaksowane. :loveu:
I mój ulubieniec Harutek - te oczyska!!!:lol:

Posted

Fajny camp!!! Normalnie mieszkac można,styl troszkę staroświecki,ale i tak super w porównaniu z wnętrzem,które ja mam na wakacjach na wsi. Wygodne to-to na pewno.

Yun,a brat wie,żeś go w negliżu dała?

dzieciary sympatyczne z buzi :) No,yun,jak będziesz miała wnuka nieciotecznego,to pewnie rozwiniesz wątek dziecięcy ,że ho-ho-ho!:)

Posted

brazowa1 napisał(a):
Fajny camp!!! Normalnie mieszkac można,styl troszkę staroświecki,ale i tak super w porównaniu z wnętrzem,które ja mam na wakacjach na wsi. Wygodne to-to na pewno.

Yun,a brat wie,żeś go w negliżu dała?

dzieciary sympatyczne z buzi :) No,yun,jak będziesz miała wnuka nieciotecznego,to pewnie rozwiniesz wątek dziecięcy ,że ho-ho-ho!:)

Wnętrze było gotowe, bo to camp angielski, stąd ten styl. Jak byłam u koleżanki w Londynie pare lat temu to właśnie cały czas taki styl. Oni są stylowo mało reformowalni. Zauważ jak nieraz pokazywali domy gwiazd na MTV to widziałam tam taki fajans, że w kibelku nie umieściłabym nawet niektórych rzeczy, takie kiczowate. A na działeczkę w sam raz. Camp jest całoroczny, jest ogrzewanie elektryczne w sufitach. itp.
Brat wie, że umieściłam foty na forum , część też na fejsie na tablicy bratanka :). On jest bezobciachowy, jemu to nie przeszkadza.
Co do wnuka nieciotecznego to marne widoki, chyba, że się zakocha na umór i "wpadnie". Podobno w 2014 ma nastąpić wielka miłość. Czekam. Ale najpierw pod presją z mojej strony wyprowadził się i żyje na własny rachunek. Wiesz jak mamusia zrobi, poda to on już nie ma czasu sprzątnąć czy cokolwiek innego zrobić.Psycholożka koleżanka dawno mi już truła żeby to w końcu zrobić i co? Chłop zmienił się, grzeczny, mamusiu a jakże, zaprasza na obiad, tak powinno być. Podobno sypnęły grzyby to jedzie na działkę ojca i obiecał, że nazbiera mi grzybów (wie, że uwielbiam, a z chodzeniem u mnie gorzej). Inny gościu. To był kop, który był mu potrzebny. Z wnukami to nie wiem czy cierpliwości starczy, bo przecież do bachoreczka nie powiem, że mu kudły rude powyrywam jak będzie uciekał ( Ferka mi ciągle spiernicza, a jaka przy tym cwaniara), a do Ferki mogę. Harutka chwalę, bo im starszy tym bardziej potulny, pilnuje się i ciągle chce przytulania, głasków, ale czasem dziada zaliczy :diabloti: