Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super fotka :) jamniki lubią alkohol :diabloti:, Tinka wypijała gościom drinki, uwielbiałą piwo, a i winkiem nie pogardziła, Harutek zdecydowanie piwko razem z Ferką :evil_lol:, to pijaki .... ;)

Posted (edited)

Dzisiejszy obiadek (musiałam się podzielić, jestem czuła na żebracze oczka). To nie są frytki tylko fasolka szparagowa :)

Konsumpcja:diabloti:

Edited by yunona
Posted (edited)

Jaśnie wielmożny pan strzelił focha ( głaskałam Ferkę i chwaliłam, bo ona nie lubi focenia)

Dosadny foch !!! :diabloti:

Edited by yunona
Posted

Już nieeeeee....;)

To na pół roku wystarczy :multi:. Już pewnie Wam niedobrze od oglądania :evil_lol: i troszkę czasu musimy poświęcić innym jamnisiom:p

Posted

Na tej właśnie fotce Harutek zrobił oczka takie jakimi mnie urzekł będąc jeszcze w schronisku-:loveu:

Harry pozuje...no niemożliwe-celebryta z Niego się robi.....smacznego Czarodzieje ale sobie dogadzacie aż się głodna zrobiłam ja

Posted

Byliśmy znowu na działeczce, psiaki się wybiegały ,wyleżakowały :evil_lol: , ale jak wróciliśmy do domu - myk każde na swoją kanapę i już od 2 godzin śpią jak zabite :diabloti: . Oczywiście było super :lol:, a przede wszystkim odpoczęłam :p

Posted

.....uwielbiam takie powroty do domciu :) po udanym odpoczynku i jeszcze...najważniejsze!!!... że odpoczęłaś:loveu:... ja już się nauczyłam ,że .... Żeby pomóc innym ,najpierw muszę pomóc sobie ;)

Posted

anica napisał(a):
.....uwielbiam takie powroty do domciu :) po udanym odpoczynku i jeszcze...najważniejsze!!!... że odpoczęłaś:loveu:... ja już się nauczyłam ,że .... Żeby pomóc innym ,najpierw muszę pomóc sobie ;)

Zgadza się. Naprawdę odpoczęłam, wszelkim sprzętem audio wizualnym łącznie z komórką zajęły się cioteczne wnuczęta. I drugiego dnia kiedy cały sprzęt padł (wszystko rozładowane - po całonocnym ładowaniu :), dostałam instrukcje jak należy ściągać aplikacje. Grę z kotem Tomem dopiero dzięki nim poznałam w całości, nie używałam wszystkich opcji :eviltong::evil_lol:.

deer_1987 napisał(a):
czyli Twoje baterie naladowane jak odpoczelas :evil_lol:

Baterie naładowane ale lenistwa nie mogę się pozbyć :mad::diabloti: