Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roflt::roflt:....świetne to określenie...Selin o mało mi to się nie udusiła...zrobiłem jej resuscytację.

Umiem też się wysławiać co?:diabloti:

Zdrowiej Kumplu-nie daj się rozwolnieniom i innym takim śmierdzącym sprawom.Nabieraj sił,bo wiem,że kłopoty żołądkowe wymęczyć potrafią.

Jedzonko mam tu super ale ciągle jeszcze jem-na zapas-smakuje mi wszystko ale jeszcze żeberka są widoczne i Selin mówi,że jestem szkieletor.

Wikunia to świetna Dziewczynka jest -to Ona mi imię nadała....będą oficjalne Chrzciny jak mnie czegoś tam pozbawią...wiesz może o czym oni myślą??? JAkieś dolne półkule mózgowe.Co to? Ja za młody jestem jeszcze-nie znam całego ludzkiego słownictwa.

Gniewko pewnie sam ze swymi człowiekami przyjedzie...polatamy.Nie wiem czy pozwolę Mu na kopanie-to mója posesja.Twójpomysł na konkurs-kto dłużej sika-godny uwagi :evil_lol:

Wiesz dobrze mi tu...kochają mnie....śpię sobie wszędzie gdzie tylko mam ochotę,wskakuję moim na kolana i się tak mocno...mocno wtulam....mruczę wtedy moje jamnicze kołysanki...i zapominam o zimnym boksie,głodzie....

Pozdrów proszę Yun,Michała...Fercię....dobrze,że Jesteś,Jesteście.

Posted

:megagrin::megagrin::megagrin: nie mogę,co te łobuziaki tu wypisują,:eviltong: cholerka sama musiałam się reanimować, zamiast się położyć przypomniało się glutkom, że na spacer wieczorowo-nocną porą jeszcze trzeba wyjść. To lecę, koniecznie muszę się dotlenić po tym czytaniu:eviltong::p

Posted

Oj ja się też chyba będę musiała dotlenić:crazyeye:. Chłopaki używają takiego słownictwa, że niewiele brakuje, żeby się udusić i po....ać ze śmiechu:eviltong::eviltong::eviltong:.
Dobrej nocki dzielny Harutku:sleep2:! I uważaj, co wkładasz do buziaka:nono:, nio...

• 2 weeks later...
Posted

No i co tu taka cisza-człowieki mówią chyba...cisza jak makiem zasiał...co to znaczy nie wiem dokałdnie ale coś chyba o sypaniu-nie jestem kurą,nie muszą mi żadnych ziaren sypać-jem kulcaka,ryż...no nawet marchewkę strawię.Niech mi nikt..naprawdę Nikt nie IMPUTUJE nic!Nie zjem żadnego ziarna a tym bardziej jakowegoś maku:mad:

Harry co tam chłopie u Ciebie?Jak zdrówko i jak Twe Dziewczyny??? O Michała nie pytam,bo pewnie spoko-to swój Facio-Jamnik jest no nie?

Wiesz przybył do mnie Gniewko-jeszcze młodszy szczyl niż ja...chciał kopać-nie pozwoliłem...potem wieczorkiem jak se pilnowałem ludziów przy ognisku=były pychotka kiełbasiorki-położył się w największej z dziur moich-własnonożnie wykopanych,w pocie czoła,wśród marudzeń Krzycha i westchnień typu-o jej,święci pańscy itp.mojej Selin.O co im biega?Żal im ziemi-jak jej tak dużo?Napracują się?Przecież to ja za koparkę im służę i to za darmo.:cool3:. Gniewko latał za piłką-na początku dziwiłem się jak można za jakąs tam kulą tyle się nabiegać.Ruszyłem do ataku i....super sprawa-popychać można nosem,łapkami,poszczekać a ona się nie odszczekuje-mówię Ci-super sprawa.

Moi nadal są dla mnie spoko-kochają a ja Im pokazuję jak mi tu dobrze,pcham się na kolana,całuski rozdaję,wtulam mocno w nich.Selin mówi,że jestem takim typem jamnika,że można mnie drzwiami wyrzucić -ja oknem wrócę.Czaisz coś z tego???

Pozdro dla Ciebie i całej psio-ludzkiej Rodzinki...czekam na odpowiedź.

Łapa!!!!

Posted

Siemka Fokus, nie pisałem nic bo yun nawet kompa nie odpalała, Ferka całą poprzednią noc ćwiczyła reflux żołądka i hydrokolonoterapię. Trochę byłem wściekły bo pewnie coś kotom na spacerze podjadła i cała noc przerąbana.:diabloti: Yun latała z wodą i scierami, pieczołowicie zbierając raz z góry raz z dołu. Ja też się nie wyspałem, wstawałem zobaczyć co się wyrabia.:angryy: Rano poszły do weta. Zaordynowano Ferce kroplówkę i dostała zastrzyków az cztery. Byłem okrutnie zmęczony ponieważ w poniedziałek byliśmy z Michałem w lesie na Bemowie i było fajne ognisko. Też jedliśmy kiełbachę z ogniska i fantastiś się nakopałem, że nie miałem siły wracać. I tam Fery złapała kleszcza na klacie i yun myślała, że te atrakcje gastryczne to bebeszjoza. No ale po dwóch dniach to chyba niemożliwe i wetka wykluczyła ponieważ Fer nie miała podwyższonej temp. W piątek idzie na kontrolę i resztę atrakcji kłujących. Zdążyłem wejść na Wasz wątek i widziałem fajne foty jak rozgrywaliście mecza. Fajnego masz braciszka Gniewka i takie fajne męskie towarzycho. Dziś jak yun zajrzała do pokoju Michała po powrocie z pracy to warknąłem na nią, a co nam menom przeszkadza w męskim gronie, bo był jeszcze wujo Mati. Ale poleciałem potem do niej w kuchni przywitać się, żeby coś wyżebrać.:evil_lol: A wracając do odwiedzin rodziny, to chyba fajnie, że taka duża i braciszków tyle nowych. Dobrze, że mnie posłuchałeś i jesteś grzeczny, bo ja niestety warkole jak mi nie pasi, a niech tam. Wiem, że mnie nie wywali bo słyszałem jak mnie żałowała i współczuła za to co wycierpiałem, ale ja i tak na zimne będę warkolił. To mi wlazło w krew.:eviltong: Twoja Selin i Krzysio też bardzo kochają Was i trochę zazdroszczę, że nie mam takiego fajnego ogrodu, no ale mam wycieczki.:lol: Dziury niekiepskie kopiesz pewnie Krzyś oczopląsu dostaje i ciśnienie mu wali równo.:diabloti: Trochę zbastuj , najlepiej kopać na zewnątrz na łące jakiejś. Będę kończył bo ta chorowita przyszła się przytulać do yun to i ja skorzystam. Sztama? Łapencja.

Posted

A wiecie chłopaki co ja odwaliłem? Dorota ostatnio bardzo mi sie przygląda, pitoli cos o jakiejśś aurze. Patrzyłem w lustro i nic się nie świeci, nie wiem o co jej biega. Ale daje mi dwa razy teraz dziennie pastylkę. Zawija toto w pasztecik, a ja sobie składam nieraz w swojej garsonierze.

No i słuchajcie jak Ona wraca z roboty to ja i dziewczyny odstawiamy taniec Świętego Wita, śpiewajac przy tym hardrockowe kawałki. A przedwczoraj Dorota wchodzi a my cicho, najbardziej ja, ale wcześnie kazałem dziewczynom pyski w kubeł. Dorota zdenerwowna wpadla do pokoju i mnie obejrzała, dziewczyny nadal cicho i.... wtedy Dorota zobaczyła na środku prezent jaki zrobiłem. A ja przyczepiłem sobie minę anioła - jak ona pytała kto zwalił koopę to poszedłem robić za uszczelkę w drzwiach. No prawie mnie nie było. A najlepsza była ta czarna z balejażem... (ona jest niszczyciel, wiec jak zostajemy sami to Dortoa ją zamyka w kenelu) sluchajcie ona Dorotę przeprazała za koopę, ale sobie baby wychowałem co?

Rambo

.

Posted

No Rambo-jak widzę niezły z Ciebie cwaniaczek...no tak Rodzynek.....u mnie Ci facetów pod dostatkiem i tych na dwóch i czterech łąkach.Mam konkurencję do miski,kolan Selin,łóżka...nawet do tego Małego Facia co pachnie mleczkiem też....obwąchałem Go ostatnio po nóziach....fajne to ludzkie dziecko-taki szczeniaczek milusi.:diabloti::loveu:

Najfajniejszy to jednak z naszej paczki jest Gniewko-urządzaliśmy nocną bieganinę wokoło-bo u moich drzwi łączą dwa pokoje no i wielki korytarz i można w kółko latać....a tak przy okazji to co Ci ludzie tak przywiązują wagę do godzin spania-jak ja chce spać-Śpię! Chcę latać-Latam se.Życie ma się tylko jedno...ja sam wiem co dla mnie najlepsze no nie?

Rambuś-szanuj te swoje Dziewczyny-mówię Ci moja Selin mi mówiła,że Dorota zakochana w Tobie jest po uszy....Ona zresztą kocha każdego jamnika...jejciu ile Ona czasu poświęca dla nich na dogo....o WAS już nie wspomnę....A powiedz no mi-dlaczego to koopsko walnąłeś??? Za długo sam byłeś czy to śmierdzące wołąnie o zainteresowanie się Tobą...lub brzydko pachnąca( oczywiście dla człowieków-nie dla nas) niespodzianka?

Wyściskaj swoje Dziewczyny...łapa dla Ciebie!
Harry-żal mi Twojej Fryci-jeju 4 zastrzyki-toż to przecież ingerencja w nasz jamniczy organizm...i jaka bolesna...o jeju-ja to igły bojam się jak cholerka-nie bądź zazdrosny-Yun Cię kocha i to bardzo.Nie pokazuj ząbków-przecież chyba Yun dentystą nie jest....nie warcz-warczą tylko silniki samochodów.

Ja dziś dostałem swój osobisty kocyk....bo Selin powiedziała,że mi coś zmarznie-coś co mam podobno niedługo stracić? A co ja wąż jestem? Skórę będę tracił???Harry Przyjacielu-RATUJ! Powiedz czego Oni mnie chcą pozbawaić.Rambo może TY wiesz?

Posted

Pirek naprawde ci zabiora klejnoty? Ja mam wiesz mam taką chorobę nie pamiętam nazwy ale to jakoś od padania, bo ja sie wtedy przeracam, cały tzresę i koopale, i sooo leci... ja nie pamietam potem co sie działo. A Dorota to czesto płacze jak mnie tak rzuca. Podobno dlatego mi klejnoty zostawiła Dorota żebym nie musiał miec tego co usypiają przed operacja, jakos tak narkoty... nie narkozy chyba. Wiesz z Ruda to my sie nieraz za czuby weźmiemy ona jak Iwona Guzowska u Dużych walczy. No bo ona zawsze chce to samo ziarenko co ja. Dorota mówi ze pełna miska identycznych a my o to jedno nie wiadomo czemu sie kłocimy. Ale co ona tam wie. Ale jak mnie tak rzuca to Ruda wtedy mnie osłania, a potem lezymy wtuleni w siebie, aż ja sie rozgrzeje. Ta gambeta ganga to wtedy tez sie pcha i chce z nami leżeć.

Posted

No dobra Rambo-ale o jakich Ty klejnotach mówisz-jam z bidula...nie mam żadnych klejnotów,kosztowności...:shake:

To ja mam jakąś narkozę dostać-to następna dziewczyna??? Skąd? Na co mi jak ja mam Dumiś...:cool3:..Selin...dwie Anie...no i słodką Wikusię i Nikolkę....:???::shock:

Widzisz sam jak to dobrze mieć dziewczyny takie jak TY masz....wszystkie Cię kochają Ty Rodzynku...a choroby współczuję Kochany....całuję Cię w nochalek...Twe Kobitki tyż...:loveu:

Fokus

Posted

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: no jezdem w pracy i nie mogę tak rechotać:evil_lol: Jak bede w domu to wpuszczę Haluta to Wam odpisze , co o tych klejnotach wie.:eviltong:

Posted

Hejka Ciocia!

Szczekam tu i szczekam...aż mnie sierśc pobolewa z nerw jaki mam na te klejnoty.Zadaliśta mi ćwieka w mój jamniczy łepek.:mad::cool3::angryy: Klejnoty,narkozy...nie wiem jak do tego podejść-moja chce znów coś przygarnąć nowego do domu???No chyba nie-bo piszeta ,że mnie coś pozbawiają...jak można kogoś czegoś pozbawić jak tego nie ma...nie mam złota ni brylantów...nie mam narkomantyków ani nakrapianej narkozy....:roll:

Ciocia Bianka to się tak zaczytała,że woli nic nie psiać...bo to ONA o jakowyś dolnych męskich półkulach mózgowych pisalnikowała.....ja mam swój rozum i to na GÓRZE!!!!

Posted

Tak Celinko i mały Fokusiku, czytam i czytam nowy wątek. Dopiero poznaję powoli nową parkę jamniczków i ich Panią.
Co do dolnych półkul mózgowych, to nie ma czego żałować. Po ich usunięciu górne lepiej działają i przerastają kompensacyjnie. Będzie z korzyścią dla wszystkich.;)
Szkoda tylko, że ta moda jest tylko u piesków.

Posted

:diabloti::diabloti:...szkoda prawda???Dwa lata temu byliśmy na weselu mojej siostrzenicy i spotkałam na nim dawno nie widzianego kuzyna-tez psiarza.Strzeliłam Mu pouczającą gadkę na temat kastracji/sterylek-powiedziałam,że mój Hekuś,Pirat no i Dumiś przeszli to.No i się zaczęło-cały czas obawiali się o Krzysia czy jest w tzw,całokształcie :evil_lol:

Posted

Cze chłopy,tu Sagusia.W sumie tez jamnik tylko na bardzo dlugich łapach.Brazowa na chwile poszła,więc korzystam; swoją droga,jaka ona brązowa,brązowa to jestem JA! śpieszę donieść,że powiedziała "ale baby to zdrowo powaliło",ale codziennie zagląda,czyta i rechocze,hipokrytka jedna. Ten donos to mała zemsta za to,że nie pozwoliła mi zjeść trzydziestego dzisiaj orzecha włoskiego. Leży stos,wszyscy jedza,a mi nie wolno. Tego nie,tego też nie...dobra,to zostawiłam rozgryzione,niech sama sprząta.

Fokus,Ty młody i nie uświadomiony. Ktoś Cię musi życia nauczyć. Stary, oni Cię chcą WYKASTROWAĆ. Lepiej pomyśl,czy nie robiłeś ostatnio niczego brzydkiego,czym podpadłeś.

Posted

[quote name='brazowa1']Cze chłopy,tu Sagusia.W sumie tez jamnik tylko na bardzo dlugich łapach.Brazowa na chwile poszła,więc korzystam; swoją droga,jaka ona brązowa,brązowa to jestem JA! śpieszę donieść,że powiedziała "ale baby to zdrowo powaliło",ale codziennie zagląda,czyta i rechocze,hipokrytka jedna. Ten donos to mała zemsta za to,że nie pozwoliła mi zjeść trzydziestego dzisiaj orzecha włoskiego. Leży stos,wszyscy jedza,a mi nie wolno. Tego nie,tego też nie...dobra,to zostawiłam rozgryzione,niech sama sprząta.

Fokus,Ty młody i nie uświadomiony. Ktoś Cię musi życia nauczyć. Stary, oni Cię chcą WYKASTROWAĆ. Lepiej pomyśl,czy nie robiłeś ostatnio niczego brzydkiego,czym podpadłeś.

Myślisz że on TYM właśnie podpadł i dlatego chca wyciąć?

Ganga

Posted

Witaj Suguś-znam Cię z opowiadań mojej Selin-zawsze mówiła Brązowa to a Brązowa tamto..opowiadała o prezencikach od Brązowej-Woli..opowiadała o Jej zaangażowaniu w ratowanie takich biedaków jak ja....no i wiem,że moja mówiła,że jesteś śliczną jamniczką na wysokich,zgrabnych nóżkach.....że dużo potrafisz-widziałem fotki....no i teraz Selin nie potrafi odnaleźć Twojego wątku.

Ja nic złego nie zrobiłem.....NIC!!! Nie wiem co to kastracja :shake:-to boli??? Coś mówili o jakimś zbijaniu majątku,że niby mam klejnoty-nie mam-mam tylko swoich ludziów i jamniki-Pircia i Dumiś.

Orzeszki to ja tez lubię-w tym roku włoskich nie było ale za to jakie pychota były te laskowe...

Pisz Sagunia-pisz....Brązowa pozwoli...to Super Babka...

Posted

[quote name='Isadora7']Myślisz że on TYM właśnie podpadł i dlatego chca wyciąć?

Ganga[/QUOTE]

Ganga...co to znaczy TYM??? Do korzenia co go wykopałem-co Wy mi tu piszcie??? Chcę zrozumieć...MUSZE!!!!!

Posted

Fokus,rób psi rachunek sumienia,wszystko!
-nachalne obwachiwanie suczek (źle!)
-mylenie chłopaka z dziewczynka (bardzo źle!)
-mylenie nogi z dziewczynką (masakrycznie źle!)
-mylenie dziecka z dziewczynką (źle,źle,źle!)
-węszenie i ślinienie się lub szczękanie zębami (ujdzie,ale nie manifestuj za bardzo)
-ponoszenie nogi w domu

więcej grzechow nie pamietam,ale z tych co wyliczyłam,było cos na rzeczy?

Posted

Cześć Wam tu Halut pisze. Fajnie Rambo, że się odezwałeś , dawno nie miałem wiadomości od ciebie. Nieźle się urządziłeś z tymi twoimi kobitkami.;) Ty masz trzy do bajerowania, ja tylko dwie. Ferka to małe piwko ale yun to cięzki orzech dla mnie. Słucham jej jak radia, ona rządzi. Ale mnie kocha bo zawsze przytuli jak chcę, i coś dobrego da. Ale najlepiej to z Michałem, bo on to facio a my musimy trzymać się razem.:lol:.
Cześć Sagunia, jak tam na wybrzezu? Stęskniłem się trochę za morzem ale tu mi jest lepiej. Jeśli chodzi o te orzechy to co za dużo to niezdrowo, i ja i Fer sami na własnych brzusiach przekonaliśmy się nie mówiąc o tym ile kasiory yun wpakowała w ratowanie Fer. I nie pisz do Fokusa , że ma być wykastrowany, bo to młode chłopie nie bardzo wie co to znaczy. ;) Trzeba kawę na ławę.
Otóż Fokus każdy porządny macho ma dwa dyndały (inaczej klejnoty lub jak podaje współczesna medycyna - dolne męskie półkule mózgowe:eviltong::evil_lol:) koło lejka. I żeby ci się z nadmiaru testosteronu (czyli macho) w głowie nie przewróciło,to ci je ciachną, żebyś się zachowywał jak przykładny jamnik, a przede wszystkim nie spłodził jakichś niepotrzebnych sierotek, kundelków, które potem ludzie wyrzucają lub podrzucają do bidula (no wiesz byłeś tam ostatnio i Selin cię stamtąd wyrwała):shake:. Ten sposób jest najlepszy i najbezpieczniejszy. A sam zabieg jest robiony pod narkozą i nie jest to jakaś nowa baba tylko środek usypiający , żebyś nie czuł bólu. Chłopie ja to przeszedłem ale i tak jestem macho więc się nie martw, będzie ci lżej biegać i nic nie będzie ci się obijać o nogi:evil_lol::diabloti: . Tak samo przy kopaniu dołków nie będziesz sobie już nic zasypywał piachem:eviltong::lol:.
O widzę , że i Ganga do nas zawitała. Sie masz. Fokus już teraz wie dlaczego i że musi się z tym pogodzić.;)

Posted

-nachalne obwachiwanie suczek (źle!)-nie robie tego-w bidulu siedziałem w kaciku i ze strachu drżałem strasznie a domu u Selin-Dumiś nie pachnie sunią

-mylenie chłopaka z dziewczynka (bardzo źle!)-nie zdarzyło się

-mylenie dziewczynki z nogą (masakrycznie źle!)-nigdy! słowo

-mylenie dziewczynki z dzieckiem (źle,źle,źle!)-oj nie-kocham dzieci jak szczeniaki

-węszenie i ąlinienie się lub szczękanie zębami (ujdzie,ale nie manifestuj za bardzo)
-ponoszenie nogi w domu-nie mam takowych odruchów

Selin coś tam mówi,że dla mojego zdrowia to dobre....i coś tam o rozmnażaniu-nie czaję bazy!:shake:

Jaaaaaa!!! Harry-moje dyndadełka świecące mi chcą ciachnąć???Czym?Jak to? Gdzie ja mam niby cos tam spłodzić???Pilnują mnie jak oka w głowie,ogrodzenia szczelne niczym kasa pancerna...jedyny argument,który do mnie dociera to to,że mniej będzie w bidulu... ale na pluszowe maskotki co mają do tego moje,osobiste dyndadełka???