Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nio, i nas tu "chwilę" nie było... Ale wszystkiemu "winna" Ciocia Yunonka:cool3:....
Nic nie pisze, nie wkleja żadnych fotek:shake:...
"Prosi" się o wizytę po/a, podobnie jak Ciocia Isadorka:evil_lol::diabloti:....
Selin! Bierzemy nasze brygady i robimy najazd na stolicę - już my Im pokażemy...:mad::mad::mad:...

Posted

Witam śliczną i słodko śpiącą księżniczkę jamniczą :loveu::loveu::loveu: na wątku Haluta i Felki.
Oni też cieszą się, że mogą gościć u siebie najmłodszą dogomankę :eviltong::evil_lol: wielbicielkę jamników:lol:.
Słodka.....

Posted

[quote name='bianka0']Najmłodszy wielbiciel jamników, to teraz chyba Tomcio.
Wikulinka to stara baba przy nim jest. :cool3:

Faktycznie, przyznaję rację , Tomcio najmłodszy ale zaraz stara baba:-P:megagrin: , to ja już w takim razie antyk ?:diabloti::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='yunona']Faktycznie, przyznaję rację , Tomcio najmłodszy ale zaraz stara baba:-P:megagrin: , to ja już w takim razie antyk ?:diabloti::roflt::roflt::roflt:

E ta, Yun:cool3:... My tu w większości jesteśmy w tym najlepszym wieku:eviltong::evil_lol::diabloti:....

Posted

[quote name='yunona']Faktycznie, przyznaję rację , Tomcio najmłodszy ale zaraz stara baba:-P:megagrin: , to ja już w takim razie antyk ?:diabloti::roflt::roflt::roflt:

Nie, to przenośnia.
W słynnym cytacie z pewnego filmu, brzmiało to mniej delikatnie.
O nas tak nikt nie powie, bo będzie się bał, że nas obrazi mówiąc prawdę.:diabloti:

Posted

A ja tak bez słów i obrazkowo, Ty wiesz że Ci dobrze życzę a poniżej prezenty dla Ciebie...

No i jak impra to trochę stosownej, na taka okazję, muzy...

[video=youtube;VeWHiCKti5E]http://www.youtube.com/watch?v=VeWHiCKti5E[/video]

Posted

Isadoro również serdecznie dziekuję za życznia i prezenty no i rozczuliłaś mnie złotą rybką... oby chociaż jedno z tych życzeń spełniło się :lol::multi: zdrowe kolana:lol::lol::lol:

Posted

Celina12 napisał(a):
To ja dla siebie ten talerz z owocami zaklepuję :eviltong:...no i smaka mam na sękacza...o mniam..chce -tera-zara kawalątek.

Selin wszystko co zechcesz... dziękuję za wzruszające życzenia i podziękuj dzieciaczkom, pięknej Wikuni, słodkiemu rożkowi waniliowemu Tomisiowi.:loveu::loveu::loveu: