Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yunona oczywiście zdjęcia w oryginale mogę przesłać lub zgrać na płytkę. Mnie się bardzo podoba to pierwsze, plakatowa fota i nie wiem czy nie wykorzystam o ile Ferka się zgodzi :):):)

Posted

yunona wybacz...pierwsze co napisałam ale potem syzbko skasowałam było: "Harutku, a Ciebie nie zabrała? Niedobra. Dziabnij!" ...a potem stwierdziłam, że nie będę zapeszać... no i zapeszyłam... przepraszam:d

Posted

Betbet napisał(a):
yunona wybacz...pierwsze co napisałam ale potem syzbko skasowałam było: "Harutku, a Ciebie nie zabrała? Niedobra. Dziabnij!" ...a potem stwierdziłam, że nie będę zapeszać... no i zapeszyłam... przepraszam:d

umarłam ze śmiechu

Posted

Betbet napisał(a):

:megagrin::megagrin::megagrin: I widzisz sama, że życzenia spełniają się:eviltong: i należy (nawet jak to są żarty) uważać czego się życzy. :evil_lol: Ja natomiast codziennie życzę sobie porządnej gotówy a tu cisza... Widać nie wszystkie spełniają się. :diabloti:
Może jak masz taki dar to może codziennie rano wychodząc do pracy, powtarzaj jak mantrę finansowe życzenie dla mnie (musi szczere) a jak się spełni to na bank (he he i znowu wyraz finansowy) balujemy. :multi:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Yunona oczywiście zdjęcia w oryginale mogę przesłać lub zgrać na płytkę. Mnie się bardzo podoba to pierwsze, plakatowa fota i nie wiem czy nie wykorzystam o ile Ferka się zgodzi :):):)

Ferka obejrzała zdjęcia i jest zachwycona.:multi::loveu: Wyszczekała, że będzie szczęśliwa, że może "gwiazdorować" - masz wolną rękę :lol: w końcu jesteś ich autorką!

Posted

yunona ja sama sobie tej mantry jakoś nie mogę odprawić skutecznie, a życzę osbie tak cholernie szczerze kasiory! Bo po raz 158 się przeprowadzam.. czuję się jak Żyd Wieczny Tułacz...

Posted

Na zdjątkach z pieskami widziałam uroczą atrakcyjną osóbkę no może jakiś od serca wielbiciel jest? Najlepiej z kasiorą i pięknym mieszkaniem a przede wszystkim złotym sercem, tego Ci życzę szczerze!!!!!

Posted

Jestem antywielbicielowa. Powiedziałam mojej Mamie że padnę trypem prędzej niż wyjdę za faceta z kasą nie mając swojego lokum czy coś. Facet dzisiaj jest, jutro go nie ma, a ja nie chcę zostać potem na ulicy z dzieckiem czy psem.

I dzięki za tą urocza:P Tak to jeszcze nie słyszałam o sobie hehehe;) Ja chcę Harutkaaaa na jakimś takim spacerze i na Isadorowych fotach, o!

Posted

Będzie i Halut. Właśnie zasuwam już na kompie o takich możliwościach, że wreszcie zacznę sypiać przynajmniej po 6 godzin jak przyzwoity człowiek. Sobota jadę do mamy (Dzień Matki) a w niedzielę będę ćwiczyć wstawianie zdjęć.

Posted

Betbet ostatnio jak byłam u yunony Harutek strzelił focha i na mnie warczał... aparatu już nie śmiałam wyjmować :):):):) ale postram się zrobić kolejne podejście.

Posted

A ja za to przytulam się do Michała:eviltong:

Posiedzę na balkonie ale nie spuszczę go z oka

Ty Karmela uważaj, ja też cię obserwuję

Obłożony na jamniczo

Znowu nie da odpocząć, paszła bo dziabnę.....

Posted

Każdy sobie... ucho skrobie

Wargę se przygryzłam;)

Łapką muszę przytrzymać:evil_lol:

Odpocząć czas....

Zaczynam się wkurzać....długo jeszcze?

Posted

Spanko z języczkiem..:lol:

Prawie mnie nie widać

Pofiglujemy?

A pokażesz mnie w internecie?:eviltong:

Specjalny uśmiech dla tych co mnie tak kochają :multi: