Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote] Wie ktos ile kosztuje wstep na wystawe jako widz?? [/quote]O ile dobrze pamiętam to ok. 10 zł.

Ale co roku są droższe(w 2001 roku były chyba po 4 zł)więc lepiej przygotować się na nieco wiecęj.

Noclegi

[url=http://www.shostel.krakow.pl/]Strona krakowskiego hostelu. Tanio i naprawdę komfortowo! S-Hostel - Twoje miejsce w Krakowie![/url]

[url=http://optima.e-meteor.pl/]Hotel Optima adres Kraków | Hotel Optima w Krakowie[/url]

[url=http://www.lemonhostel.pl/]Noclegi Kraków - pokoje - hostele - LemonHostel.pl[/url]

Niestety bliżej miejsca wystawy nic nie znam.Tuż koło AWF jest Hotel "Justyna"ale ceny mają dość spore i nie wiem czy przyjmują z psami.

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mona']O ile dobrze pamiętam to ok. 10 zł.

Ale co roku są droższe(w 2001 roku były chyba po 4 zł)więc lepiej przygotować się na nieco wiecęj.
[/quote]
skandal z tymi cenami w krakowie.
jest to chyba najdrozsza wystawa jezeli chodzi o bilety wstepu i parking.
w zeszlym roku parking kosztowal 30zl!!! (oczywiscie mozna bylo stac do wolii :evil_lol:). podejrzewam, ze jezeli ktos chcial stac nie na parkingu a ulicach dojazdowych to na wystawie musial sie zjawic bladym switem (a nie jak my kolo 9).

Posted

[quote name='Mona']O ile dobrze pamiętam to ok. 10 zł.

Noclegi

[URL="http://www.shostel.krakow.pl/"]Strona krakowskiego hostelu. Tanio i naprawdę komfortowo! S-Hostel - Twoje miejsce w Krakowie![/URL]

[URL="http://optima.e-meteor.pl/"]Hotel Optima adres Kraków | Hotel Optima w Krakowie[/URL]

[URL="http://www.lemonhostel.pl/"]Noclegi Kraków - pokoje - hostele - LemonHostel.pl[/URL]

Niestety bliżej miejsca wystawy nic nie znam.Tuż koło AWF jest Hotel "Justyna"ale ceny mają dość spore i nie wiem czy przyjmują z psami.[/quote]
Bardzo dziękuję;)

Posted

[quote name='madika']skandal z tymi cenami w krakowie.
jest to chyba najdrozsza wystawa jezeli chodzi o bilety wstepu i parking.
w zeszlym roku parking kosztowal 30zl!!! (oczywiscie mozna bylo stac do wolii :evil_lol:). podejrzewam, ze jezeli ktos chcial stac nie na parkingu a ulicach dojazdowych to na wystawie musial sie zjawic bladym switem (a nie jak my kolo 9).[/quote]
No i jeszcze do tego Warszawka -dwa super miast "przyjane " dla turystów. W W-wie też parking 30 zł. !!! kosztował.
A mógłby ktoś wytłumaczyć mi jak dojechać na wystawę.Pojadę A4 z Katowic .

Posted

Na stronie wystawy w informacjach /na samym dole/ w pkt,4 pisza ,ze wystawca zgodnie z regulaminem wystawy ma byc do oficjalnego zakonczenia na terenie wystawy.Tzn.ze jezeli moja rasa bedzie oceniana o godz 10 to trzeba kimac do konca??????????

Posted

[quote name='konikowa']Witam!
Ponieważ ja jestem zupełnie "łysa" co do informacji o wystawach, mam pytanie jak to będzie z numerkami.
Zgłosiłam moją sunię przez formularz internetowy i przyszło mi już potwierdzenie, ale w jaki sposób otrzymam ten numerek co się przykleja?
Czy prześlą go pocztą czy mam go odebrać na wystawie?

A, i jak to będzie z podziałem ringów i rozpiską godzin?
Gdzie można to znaleźć?[/quote]

pisze strona czy dwie wczesniej.
jezeli zglaszalas przez formularz internetowy to potwierdzenie, swoj numer katalogowy, ring, ect. dostaniesz mailem :mad: czyli numerki drukowane beda do odbioru w sekretariacie (strasznie glupi pomysl. przy tak wysokich oplatach, ktore od nas zciagaja, mogliby nie oszczedzac na znaczkach :angryy:)

plan sedziowania powinien byc na stronie oddzialu. zawsze jest. jednak nie liczylabym na niego wczesniej niz w polowie czerwca, szczegolnie ze zglaszac mozna jeszcze do jutra.

@ malenstwo - nie musisz zostawac do konca. nikt Cie nie bedzie gonil, ani zabranial wyjsc z wystawy. niemniej jezeli sie zakwalifikujesz do konkurencji finalowych to warto zostac (zreszta pewnie puchary za boba beda na ringu finalowym do odbioru dopiero).

Posted

Juz Ci wszystko tlumacze:lol:
Wiec tak zazwyczaj jest tak,ze numerek dochodzi poczta wraz z bonem ta katalog,ale jak bedzie tu to nie wiem.czasami jest tak ze musisz samemu odebrac.
Rozpisak sedziów jak i godziny sedziowania,beda podane na stronie wiec musisz sledzic strone oddzialu krakowksiego.
Mnie np.jeszcze nic nie doszlo :eviltong:
EDIT:Post skoczyl

Posted

Witam!
Ponieważ ja jestem zupełnie "łysa" co do informacji o wystawach, mam pytanie jak to będzie z numerkami.
Zgłosiłam moją sunię przez formularz internetowy i przyszło mi już potwierdzenie, ale w jaki sposób otrzymam ten numerek co się przykleja?
Czy prześlą go pocztą czy mam go odebrać na wystawie?

A, i jak to będzie z podziałem ringów i rozpiską godzin?
Gdzie można to znaleźć?

Posted

Troche mnie to zdziwilo bo troche czytam o wystawach i szczerz powiedziawszy pierwszy raz trafilam na taki tekst.Pewnie,ze od razu nie odlece,bo na pewno bedzie co ogladac i pstrykac fotki.

Posted

z tymi potwierdzeniami na meila to parodia jakas :angryy:

nie po to zglaszam w I terminie i nie po to place od razu by stac w kolejce po numerek :angryy:

mam nadzieje ze dostane wszystko pocztą polską - jak zawsze

Posted

A ja mam nadzieję, że wszystko będzie normalnie - niech sekretariat ma trochę miłosierdzia! Nie wszyscy będą na wystawie o 8... Akurat ja owszem, ale poprzednio kiedy wystawialam suke przyszłam na 10 - gdyby trzeba było jeszcze odbierać numerki w sekretariacie zapewne stałabym tam parę godzin....

Posted

No nie znow mam sama odbierac:mad:a nie wiecie czy sekretariat tez bedzie czynny do 10.30?Bo jak tak to ja juz chyba bede tam nocowac bo w zyciu nie dotre w tej kolejce po swoj numerek:diabloti:

Posted

no ja wlasnie tez zamierzam nocowac w krakowie.

a mozecie mi powiedziec czemu ma sluzyc to ze numerki beda odbierane w sekretariacie a nie tak jak kiedys wysylane poczta??

Posted

[quote name='Cordia']
a mozecie mi powiedziec czemu ma sluzyc to ze numerki beda odbierane w sekretariacie a nie tak jak kiedys wysylane poczta??[/quote]
oddzial oszczedzi na znaczkach?:razz: