Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]SZUKAM TRANSPORTU Z WARSZAWY DO KRAKOWA DLA SUKI GOŃCZY POLSKI.[/B]
Suka jest ze schroniska, od miesiąca w hotelu a w Krakowie odbierą jej rodzina stała.

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale jaja! Potwierdzenie Arniego się odnalazło... u znajomej w Lesznie jako "nieopłacone" :crazyeye: A to wszystko dlatego, że mój drugi pies na moje nazwisko przebywa u niej i na wystawę opłaciła jednym przelewem - swoje dwie suki i mojego bambaryłe... dostała list z informacją, że te trzy psy opłacone, a spanielek nie :lol: Jakoś trzeba będzie to wyjaśnić :lol:

Posted

Do "pociągowców" :roll:my podjedziemy planowo około 8.10 góra 8.20 więc może zmówmy się żeby już razem psia ekipa pojechała,przy okazji poznamy się:loveu: tramwaj nr4 mi pasuje i widzę,że wy też tym planujecie nim jechać więc było by super,ja nie znam krakowa:evil_lol:(można by wymienić się numerami telefonu żeby się zoriętować gdzie kto jest;) pozdrawiam!zestreowana pańća i 30kg psiego ciałka:multi:czekam na odzew dogomaniaków;)

Posted

[B]Droga to Krakowa z Przemyśla i Rzeszowa może być nieprzejezdna przez Ropczyce i Dębicę. Zalecany jest objazd przez Mielec i tak kieruje policja. Lepiej nie ryzykować bo można stać w korkach o ile nie będzie długich objazdów.[/B] Niestety pogoda nie sprzyja usuwaniu skutków powodzi :(

Posted

Droga jest przejezdna,chyba ze znow doleje.Wlasnie niedawno dojechalam do Krakowa.

Jedyny mankament to pogoda,po drodze burza i caly czas pada:(:(

Posted

Teraz w Krakowie znów leje i przeszła burza. A cały dzień było ciepło i sucho. Oby jutro też przynajmniej do popołudnia wytrzymało.
Powodzenia dla wszystkich!

Posted

[quote name='jolkablaszczyk']to jak mnie zobaczysz gdzies między PKP a przystankiem tramwajowym z wilczastą suką AM to śmiało podejdź :)
A skąd jedziesz bo może w pociagu juz sie namierzymy ?[/QUOTE]

My jednak autkiem ze znajomymi :oops:

Posted

To był pierwszy Kraków od 4 lat, kiedy LAŁO :mdleje:
Mam ubłocone po pachy: spodnie, buty, skarpetki, psa, nawet opryskaną bluzkę, torby.
Wystawa to jedno wielkie błoto, samoloty nie latały, były straszne mgły.

My przywiozłyśmy CWC (+Ch.Pl.) i CACIB i NDSwR. Jestem przeszczęśliwa, bo w ogóle tego nie oczekiwałam.

Jutro Brno - tam to podobno powodzie.

Posted

[quote name='panienkabubu']To był pierwszy Kraków od 4 lat, kiedy LAŁO :mdleje:
Mam ubłocone po pachy: spodnie, buty, skarpetki, psa, nawet opryskaną bluzkę, torby.
Wystawa to jedno wielkie błoto, samoloty nie latały, były straszne mgły.

My przywiozłyśmy CWC (+Ch.Pl.) i CACIB i NDSwR. Jestem przeszczęśliwa, bo w ogóle tego nie oczekiwałam.

Jutro Brno - tam to podobno powodzie.[/quote]

GRATULACJE I powodzenia w Brnie !!!
Wystawa w deszczu to koszmar dla naszych futrzaków, wystawialam kilka psów i caly czas ciapalo, przemoklam do podszewki:( nie wspomne o kałużach w ktorch sie topilismy:( a teraz wyszlo słońce - złośliwość losu.
Ale wyniki chyba nie jagorsze:)
IR LUCKY LUKE - CWC, CACIB, NDPwR
Lofty DESPERADO - CWC i rozpoczęty CH PL
Lofty DAKOTA podobnie jak brat CWC i rozpoczęty CH PL dzieciory niecale dwa tygodnie temu skonczyły 15 miesięcy :lol:

Posted

ten deszcz :angryy: ale zrobilismy hodowlanke i championat :lol: nie spodziewalam sie tego bo sluchy chodzily ze sedzina niezla kosa :D

bloto, miekko balam sie ze poslizne sie na ringu ale bylo okej :)

Posted

Ja na hali więc deszcz mnie nie dotyczył. Hala jednym słowem super. Przestronna i duzo miejsca .Nikt nikomu nad głową nie stał . Podłoga wspaniałą -nic nie stukała -ale ja z Shih Tzu-to lekkie. Parking tylko 20 zł. Wystawa bardzo dobrze zorganizowana. Duża piątka z + bo pogoda to już nie od organizatorow zależna. Startowałem w młodzieży z 9 miesięczną sunią i w dużej konkurencji lokata II ocena doskonała. Byłem mile zdziwiony srebrem bo większoć suk prawie jeszcze raz starsze od mojej.
[IMG]http://i41.tinypic.com/2cdwodz.jpg[/IMG]

Posted

Gratulacje dla wszystkich :)
Moje wyniki z olbrzymką pieprz i sól Silver Senator DIRKEE - BOB, CACIB :)
Wszystkim polecam kalosze - dzięki temu obeszłam wystawę suchą nogą i w czystych spodniach.
Kto jutro będzie samochodem polecam zaparkować naprzeciw AWF przy Politechnice Krakowskiej - parking 5 zł za cały dzień a bliziutko tylko przejść przez ulicę.
Szkoda że pechowa pogoda, no cóż to w końcu XIII wystawa ;)