katik Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ŻORŻET ARABELL IDEAL ZENA Staff-Ka - Zw MŁ, BOB, BOG II BELLA VALOROSO Nux Vomica Quote
PANGEA Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jogurt napisał(a):Gratulacje dla wszystkich ;) Mój Jogurtowy exc.I, CWC i res.CACIB na zasadach CACIBa:loveu: Madziu GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW :multi::multi: Jogurt poszalal ;) Moje wlochate pieski tez sie blota nie przestraszyly :evil_lol: i w sobote na Klubowej Gonczych zostalismy Najlepsza Hodowla Klubowej wystawy oraz Najlepsza Para Hodowlana ( do suki hodowlanej zapomnialam wyjsc :evil_lol: w domu przeczytalam, ze powinnam byla to zrobic :evil_lol:) A potem Pret-a-Porter Pangea - doskI,CWC, Zwyc Klubu i Zwyc Rasy jego siostra Pompadour Pangea - doskI, CWC, Zwyc Klubu swoja klase wygrala tez Opium Pangea a w niedziele Pretek - doskI, CWC, NDPwR, CACIB, BOB Machiavelli Pangea- doskI, CWC, res CACIB Opium Pangea - doskI, CWC, NDSwR, CACIB corka Opim res CACIB a Pompadour PAngea - doskI, CWC Quote
Bettylion Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 A z IX gr nikt nie ma fotek ? Shitzaki :lol: Quote
Diuna B. Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mam trochę fotek z niedzieli; shelti,labki ,goldeny, wilczaki, PON-y,briardy ,collie i parę beagielków.Jakby ktoś chciał,to mogę wysłać na maila,bo wstawiać zdjęć niestety nie potrafię:oops: Quote
EwikB Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 macsow1 napisał(a):Gdyby ktoś miał zdjęcia z BIS JUNIOR z soboty to bardzo proszę moja lhasaczka MAGIC OF ELEGANCE Azurowa Amhara BEST IN SHOW JUNIOR :):) Dla takich chwil warto wystawiać :loveu: Maciek ogromne gratulacje .Wyglądacie ślicznie ;) i z ringu Quote
nefesza Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja tez gratuluje! Tylko zazroscic i cieszyc sie z Wami! Quote
weszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Diuna B. napisał(a):Mam trochę fotek z niedzieli; shelti,labki ,goldeny, wilczaki, PON-y,briardy ,collie i parę beagielków.Jakby ktoś chciał,to mogę wysłać na maila,bo wstawiać zdjęć niestety nie potrafię:oops: Możesz do mnie wysłać to wieczorkiem wstawię - [email protected] Quote
*Samba* Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Shetanka czy mogę fotki bokserów wstawić na Bokser forum?pozdrawiam! Quote
Shetanka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 *Samba* napisał(a):Shetanka czy mogę fotki bokserów wstawić na Bokser forum?pozdrawiam! Jasne ;););) Quote
Diuna B. Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='weszka']Możesz do mnie wysłać to wieczorkiem wstawię - [email protected] Niestety,dzisiaj przy komputerze jestem tylko na chwilkę,ale jutro całe popołudnie mogę wysyłać.A konkretnie ,jakie rasy Ci przesłać? Trochę tego jest.... Quote
Basia&Safi Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 aaa klony :evil_lol: sklonowali mi psa :evil_lol: Quote
Frytela Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 U mnie wyniki takie...: Kokos bdb Chilli CWC i r.CACIB - jej pierwszy występ w prawie dorosłej klasie :) Dwa wystawiane przezemnie beagle niestety tylko BDB. W sobote na klubowej beagli wystawiany przeze mnie FERRARI ENZO Simpatica PS doskonały, lokata III :) Quote
Recommended Posts