Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Darianna']Dostałam Panie Tomaszu 45 minut temu, czyli wtedy, jak Pan pisał :D

Jak pisze, że wystawa opłacona to wziąć mimo to dowód wpłaty?

Dziękuję za maila i zaczynam w takim razie obczajać skrzynkę pocztową ;)[/quote]

Dostanie Pani potwierdzenie "normalna" poczta z numerem startowym. Jezeli jest napisane, ze wystawa oplacona - to znaczy, ze mamy odnotowana wplate i dowodu wplaty nie trzeba brac ze soba :)

/tomek

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='TomekK']Z tego, co wiem, sprawa jest juz wyjasniona mailowo i papierowe potwierdzenie bedzie wraz z numerami startowymi i psa i suki ;)

Pozdrawiam serdecznie i czekamy w Krakowie,

/tomek[/quote]

dokladnie

brawa dla oddzialu za szybka reakcje :klacz: :klacz:

juz sie nie moge doczekac wystawy i powystawowego grilowania :eviltong:
oby tylko pogoda dopisala !

Posted

[quote name='TomekK']Mysmy (a w zasadzie ZG) dostali liste szczegolowa ras na ktore ma uprawnienia i na niej ASTCD nie bylo :(

No nic - jedyne, co moge zaproponowac to - korzystajac z uprzejmosci Pana Lim'a - zorganizowanie spotkania z nim i opis ustny Pani psa. Jezeli to Pani odpowiada - prosze o kontakt ze mna w trakcie wystawy - przez sekretariat.

/tomek kochan[/quote]

Bardzo dziękuję za pomoc w tej sprawie. Myślę, że rozwiązanie problemu zaproponowane przez Pana jest jak najbardziej ok. Teraz pozostaje mi poczekać na odpowiedź Pana Lim'a ad uprawnień na ASTCD. Na Australię na 100% ma. Może nie podaje jej na liście bo w Australii tych psów jest po kilka nawet na ważnych wystawach. Pan Borkowski je oceniał w Australii to może to potwierdzić :wink:

Krakowskie wystawy wspominam miło i naprawdę wolę pojechać nawet po ustny opis niż odpuścić.

Serdecznie pozdrawiam :)

Posted

[quote name='weszka']A ja będe się zmagać sama ze sobą - jedna olbrzymka pieprz i sól :( Szkoda.
Mailowe potwierdzenie przed chwilą otrzymałam - taka forma to ciekawa nowość w tym roku. W sumie można by zrezygnować z papierowej formy i jeszcze dołączać nr startowy do samodzielnego wydruku. Oszczędność kosztów gwarantowana.[/quote]
Oszczędność kosztów? Dla kogo ? Bo nie dla tych co mieliby to drukować w domach.

Posted

no wlasnie jaka oszczednosc?!

ja to bym sobie musiala w tym wypadku kupic drukarke albo regularnie chodzic do punktów ksero gdzie by mi to drukowali

mam nadzieje ze to nigdy nie nastąpi ;)

Posted

mam pytanie .... jakie ringi są w Krakowie ??? wystawiam labka i zauważyłam , że on nie lubi zbytnio małych ... nie byłam jeszcze na Wystawie w Krakowie , ale może ktoś się orientuje jak z tym jest ?? z góry dziękuję za odp :p

Posted

[quote name='asia1983adis']mam pytanie .... jakie ringi są w Krakowie ??? wystawiam labka i zauważyłam , że on nie lubi zbytnio małych ... nie byłam jeszcze na Wystawie w Krakowie , ale może ktoś się orientuje jak z tym jest ?? z góry dziękuję za odp :p[/quote]

Na zewnątrz ringi są na pewno duże.... i bardzo słoneczne.

Na hali - nie wiem.

Posted

[quote name='Aga&Morka']Ratunku co zrobić-po pierwsze zgłosiłam sunię do szczeniąt a jest wpisana w młodzież,po drugie zaplacilam a w potwierdzeniu prosza o wplate
???????[/quote]

a wiekowo napewno sie jeszcze lapie do klasy szczeniat ?

wyslij potwierdzenie meilem do oddzialu jak najszybciej, lub po prostu na wystawie idz z potwierdzeniem wplaty do sekretariatu i odbierz numerek

Posted

Tak dopiero 19 lipca zacznie 9 miesiecy:placz:
sprawa z kontem wyjasniona poszlo na zle konto bo znajoma wysylala i sie machnęła,ale dalej nie wiem co zrobic z klasa???

Posted

[quote name='Aziza']Na zewnątrz ringi są na pewno duże.... i bardzo słoneczne.

Na hali - nie wiem.[/quote]

Na hali są takie średnie, ale tam są te małe rasy, laby pewnie na dworze.

Posted

[quote name='Aga&Morka']Dziękuję bardzo za podpowiedz,tak też zrobię
pozdrawiamy gorąco
Aga&Morka[/quote]

Jak rozumiem sprawa sie wyjasnila - na krakowskiej wystawie byla i jest w klasie szczeniat.

/tomek

Posted

[quote name='TomekK']Jak rozumiem sprawa sie wyjasnila - na krakowskiej wystawie byla i jest w klasie szczeniat.

/tomek[/quote]
Oczywiście,wszystko ok i przepraszam za całe zamieszanie:oops:

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']Tomek...Ty to masz cierpiliwość a i tak zaraz te same osoby ( a może inne ) będą miały milion pytań i pretensji...[/quote]
Wypraszam sobie-nie mam i nie miałam pretensji do nikogo i też nie kryłam się z tym wcale,że będę drugi raz w życiu na wystawie!!!I po prostu problem wyniknął z powodu mojego niedopatrzenia.Nie warto oceniać wszystkich jedną miarą,cóż jest takie powiedzenie,że"Każdy sądzi według siebie"!!!
Panie Tomku jeszcze raz przepraszam za bałagan:oops:

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']A będzie może podana godzina i ring na którym będą eliminacje do MP?[/quote]
Ring już widziałam podany na stronce na mapce z rozkładem ringów, zerknij Zuza, sobota ring 15, niedziela 14. :)

Posted

[quote name='McDzik']Ring już widziałam podany na stronce na mapce z rozkładem ringów, zerknij Zuza, sobota ring 15, niedziela 14. :)[/quote]
Sorki zapomniała o tych ringach, a nawet wcześniej je patrzyłam tylko nie 15 i 14, a 25 i 24 ;)

Posted

O, już plan ringów!

Chcę pochwalić O/Kraków - plan sędziowania, plany ringów, lista wystawców i reszta pojawiły się na stronie bardzo szybko, cieszy mnie również duża odległość ringu owczarków niemieckich od goldenów:p