Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eruane napisał(a):
Diana czeka na dom i tracę już nadzieje. Nikt nie dzwoni, nikt o nią nie pyta. Czy w ogóle jest dla niej szansa?:-(

A któż zadzwoni jeśli nie ma dobrych zdjęć ?
Wyprowadzałyście ją na spotkanie z inną ON-ką, prawda ?
Trzeba było cyknąć fotki.

Jeśli na wątku są inne niż te z początku, to przepraszam.
Wczoraj oglądałam jej allegro- tam ich nie było. :shake:

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Osoba, która nosi jedzenie Dianie nie ma dostępu do dobrego aparatu. Zdjęcia ze spotkania psów dostałam, ale są robione komórką i są tak kiepskiej jakości, że nic na nich nie widać. :shake: Jeśli ktoś na Śląsku może pomóc zrobić suni piękne foty, to będę wdzięczna. Na odległość niewiele da się zrobić.

Posted

Eruane napisał(a):
Osoba, która nosi jedzenie Dianie nie ma dostępu do dobrego aparatu. Zdjęcia ze spotkania psów dostałam, ale są robione komórką i są tak kiepskiej jakości, że nic na nich nie widać. :shake: Jeśli ktoś na Śląsku może pomóc zrobić suni piękne foty, to będę wdzięczna. Na odległość niewiele da się zrobić.

prosze napisz mi na pw gdzie to jest na tym śląsku ...

jesli tylko Ci ludzie sie zgodzą na foty to znajdę kogos

Posted

Starałam się wysłać Ci wiadomość, ale masz chyba przepełnioną skrzynkę. Podaję nr gg do pani opiekującej się dorywczo Dianą: 4046109. Na pierwszej stronie w poście Majqi jest jej numer telefonu. Bardzo Ci dziękuję za pomoc.

Posted

Diana nadal czeka, nic się nie ruszyło do przodu. Szczenięta mają problem ze znalezieniem domu, więc nie dziwię się, że Diana też. Ale ona ma też mniej czasu. :-(

Posted

Biedna Diana:-(
Eruane a nie wiesz czy oferta tego pana, który deklarował się wsiąść Dianę w lutym-marcu jest jeszcze aktualna?
To wydawało się tak długo...:shake:

Posted

anett napisał(a):
Biedna Diana:-(
Eruane a nie wiesz czy oferta tego pana, który deklarował się wsiąść Dianę w lutym-marcu jest jeszcze aktualna?
To wydawało się tak długo...:shake:

Dokładnie... Może jest jakaś iskierka nadziei... :roll:

Posted

Pozwolę sobie przypomnieć konto jeżeli ktoś zechciałby wesprzeć Diankę grosikiem na jedzenie

Fundacja Przyjaciele dla Zwierząt

Bank Millennium S.A.
Konto: 29 1160 2202 0000 0001 2125 5423
z dopiskiem "na leczenie i opiekę dla Diany"

Posted

Biedna Dianko... Widzisz, Tobie domu dać nie mogłam, a za to inną biedę znalazłam... I teraz już sprawdziłam w praktyce jakby to było gdybyś to Ty do nas przyszła mieszkać... Miłka okazała się wielką zazdrośnicą i dominantką... nawet w stosunku do młodziaka. Z drugą dorosłą suką to by dopiero było piekiełko...

Kto zainteresowany zapraszam na wątek Karbona, któremu muszę szukać domu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bedzin-slask-mlody-przesympatyczny-wilczurek-szukamy-wlasciciela-130532/

Posted

Folen czy Dianka ma aktualnie allegro? przeleję pieniążki na wyróżnienie

Dziewczyny udało się coś załatwić z tymi zdjęciami?

Rozwieszę kilka plakatów Diany:shake:

Posted

Mam teraz sprawdzony dom dla ON-ka, ale szczeniaka...
Próbuję namówić tych ludzina Diankę... Ale Oni tak bardzo chcą szczeniaczka... :roll:
A Diana miała jakąś chorobę skóry - prawda?? Czy Ona jest już wyleczona??

Posted

[quote name='Folen']Nie mogłam wejść na dogo i odpisać :mad:
Allegro Diance wznawiam, jest niewyróżnione obecnie, oczywiście mogę to zmienić...[/quote]

Zmień Folen proszę;) dzięki bardzo, wysyłam PM