ElzaMilicz Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Eruane napisał(a):Diana czeka na dom i tracę już nadzieje. Nikt nie dzwoni, nikt o nią nie pyta. Czy w ogóle jest dla niej szansa?:-( A któż zadzwoni jeśli nie ma dobrych zdjęć ? Wyprowadzałyście ją na spotkanie z inną ON-ką, prawda ? Trzeba było cyknąć fotki. Jeśli na wątku są inne niż te z początku, to przepraszam. Wczoraj oglądałam jej allegro- tam ich nie było. :shake: Quote
Eruane Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Osoba, która nosi jedzenie Dianie nie ma dostępu do dobrego aparatu. Zdjęcia ze spotkania psów dostałam, ale są robione komórką i są tak kiepskiej jakości, że nic na nich nie widać. :shake: Jeśli ktoś na Śląsku może pomóc zrobić suni piękne foty, to będę wdzięczna. Na odległość niewiele da się zrobić. Quote
agamika Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Eruane napisał(a):Osoba, która nosi jedzenie Dianie nie ma dostępu do dobrego aparatu. Zdjęcia ze spotkania psów dostałam, ale są robione komórką i są tak kiepskiej jakości, że nic na nich nie widać. :shake: Jeśli ktoś na Śląsku może pomóc zrobić suni piękne foty, to będę wdzięczna. Na odległość niewiele da się zrobić. prosze napisz mi na pw gdzie to jest na tym śląsku ... jesli tylko Ci ludzie sie zgodzą na foty to znajdę kogos Quote
Eruane Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Starałam się wysłać Ci wiadomość, ale masz chyba przepełnioną skrzynkę. Podaję nr gg do pani opiekującej się dorywczo Dianą: 4046109. Na pierwszej stronie w poście Majqi jest jej numer telefonu. Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Quote
Eruane Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Diana nadal czeka, nic się nie ruszyło do przodu. Szczenięta mają problem ze znalezieniem domu, więc nie dziwię się, że Diana też. Ale ona ma też mniej czasu. :-( Quote
anett Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Biedna Diana:-( Eruane a nie wiesz czy oferta tego pana, który deklarował się wsiąść Dianę w lutym-marcu jest jeszcze aktualna? To wydawało się tak długo...:shake: Quote
Klaudus__ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 anett napisał(a):Biedna Diana:-( Eruane a nie wiesz czy oferta tego pana, który deklarował się wsiąść Dianę w lutym-marcu jest jeszcze aktualna? To wydawało się tak długo...:shake: Dokładnie... Może jest jakaś iskierka nadziei... :roll: Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ale u Ciebie cichutko... Ja o tobie pamiętam... Ogłoszenia przedłużam... Quote
Klaudus__ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja wierzę,że ma... Tylko trzeba Jej pomóc... Allegro dalej ma?? Quote
Eruane Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Nie wiem, jakie szanse ma Diana... :shake: Quote
anett Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Pozwolę sobie przypomnieć konto jeżeli ktoś zechciałby wesprzeć Diankę grosikiem na jedzenie Fundacja Przyjaciele dla Zwierząt Bank Millennium S.A. Konto: 29 1160 2202 0000 0001 2125 5423 z dopiskiem "na leczenie i opiekę dla Diany" Quote
anett Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 gdzie Twój prawdziwy domek Dianko....:shake: Quote
Makrela Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Biedna Dianko... Widzisz, Tobie domu dać nie mogłam, a za to inną biedę znalazłam... I teraz już sprawdziłam w praktyce jakby to było gdybyś to Ty do nas przyszła mieszkać... Miłka okazała się wielką zazdrośnicą i dominantką... nawet w stosunku do młodziaka. Z drugą dorosłą suką to by dopiero było piekiełko... Kto zainteresowany zapraszam na wątek Karbona, któremu muszę szukać domu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bedzin-slask-mlody-przesympatyczny-wilczurek-szukamy-wlasciciela-130532/ Quote
kika22 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A Diana nadal czeka....................... Quote
anett Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Folen czy Dianka ma aktualnie allegro? przeleję pieniążki na wyróżnienie Dziewczyny udało się coś załatwić z tymi zdjęciami? Rozwieszę kilka plakatów Diany:shake: Quote
Klaudus__ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Mam teraz sprawdzony dom dla ON-ka, ale szczeniaka... Próbuję namówić tych ludzina Diankę... Ale Oni tak bardzo chcą szczeniaczka... :roll: A Diana miała jakąś chorobę skóry - prawda?? Czy Ona jest już wyleczona?? Quote
Makrela Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Klaudus, z tego co pamiętam ta choroba okazała się być zwykłą alergią na pchły... I objawy minęły po odpchleniu... Quote
Folen Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Nie mogłam wejść na dogo i odpisać :mad: Allegro Diance wznawiam, jest niewyróżnione obecnie, oczywiście mogę to zmienić... Quote
anett Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Folen']Nie mogłam wejść na dogo i odpisać :mad: Allegro Diance wznawiam, jest niewyróżnione obecnie, oczywiście mogę to zmienić...[/quote] Zmień Folen proszę;) dzięki bardzo, wysyłam PM Quote
Recommended Posts