Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I znów nowy dzień, i znów nowa szansa..tylko czy Ty Pieseczku w ogóle jeszcze jestes??Miałeś o ile pamiętam krotki i ograniczony czas...:-(Hopaj do góry na wszelki wypadek...ciągle mam nadzieję..

Posted

Maciaszek, jeśli w jakimś momencie znajdziesz chwilkę, upewnij się, czy piesio jest u właścicieli i jak wygląda sytuacja. Może, co daj Boże, sami znaleźli rozwiązanie.

Posted

majqa napisał(a):
Maciaszek, jeśli w jakimś momencie znajdziesz chwilkę, upewnij się, czy piesio jest u właścicieli i jak wygląda sytuacja. Może, co daj Boże, sami znaleźli rozwiązanie.
Ok, już piszę :).

Posted

Oh, Ty Nocny Marku! :loveu: A śpiuniać to nie łaska? :lol:
Trzeba odczekać jeszcze te parę godzin. Mnie się już takie cuda wywijały, a sprawdzałam to na 2 kom. jednocześnie, że sms wychodził, raport był, na drugiej kom. kicha, wiadomości brak. Mocno by to było tu naciągane tłumaczenie ale wolę chwilowo żyć złudzeniem, że tak, czy owak Bari jest w domu, nowym lub dotychczasowym.

Posted

majqa napisał(a):
Oh, Ty Nocny Marku! :loveu: A śpiuniać to nie łaska? :lol:
Powiedziała ta, która sama noce zarywa :eviltong:.
Mam tak od zawsze, od dziecka i chyba już tak zostanie. Nijak nie mogę się przestawić na wcześniejsze zasypianie...

Posted

Nie chcę nawet myśleć....bo kiedy odchodzi chory bardzo i cierpiący Psiunio...z trudem, ale potrafię sobie wytłumaczyć...na bezsensowną śmierć nie mogę patrzyć ani o takiej sluchać...oby jednak ta cisza była błogosławiona nie przekleta...czekam wiec z nadzieją....:roll:

Posted

UWAGA! Mam dobre wiadomości :multi: :multi: :multi:.
Pan odpisał i napisał, że "z uwagi na praktyczny brak możliwości znalezienia domu dla Barika zrezygnujmy z poszukiwań. Pies zostaje. I myślę będzie jedyne i najlepsze rozwiązanie. Za trud i pomoc bardzo dziękuję".
Z przyjemnością idę zmienić tytuł i wycofać ogłoszenia :multi:. Tych, którzy robili ogłoszenia proszę o to samo.
Uffff....

Posted

Zapomniałabym o ważnej rzeczy :roll:: BARDZO dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli :loveu: :loveu: :loveu: - ogłoszeniami, tekstem do ogłoszeń, zaglądaniem na wątek, podsuwaniem pomysłów. Nie chcę wymieniać nickami, bo boję się, że o kimś zapomnę :oops:. Wielkie dzięki :loveu:.

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:uuuuffffffffffff...nie mam słów...mam jeszcze tylko małe pytanko do Was..nie chce się oczywiście wtrącać...moze tylko jakos pomóc Panu i podpowiedzieć o tym leczeniu prostaty??Moze nie wiedzą, że to można jakos opanować, a wiadomo, że przy małym dziecku mogą się denerwować, jeśli będzie posikiwał...jak myślicie cioteczki???Czy zostawiamy Pana i Barusia w spokoju????