gonia66 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Cisza u Ciebie Baruś:razz:...dobranoc "Maluchu"... Quote
maciaszek Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Ano cisza. Z ogłoszeń wciąż brak odzewu, jakiegokolwiek. Quote
gonia66 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 I znów nowy dzień, i znów nowa szansa..tylko czy Ty Pieseczku w ogóle jeszcze jestes??Miałeś o ile pamiętam krotki i ograniczony czas...:-(Hopaj do góry na wszelki wypadek...ciągle mam nadzieję.. Quote
majqa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Maciaszek, jeśli w jakimś momencie znajdziesz chwilkę, upewnij się, czy piesio jest u właścicieli i jak wygląda sytuacja. Może, co daj Boże, sami znaleźli rozwiązanie. Quote
maciaszek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 majqa napisał(a):Maciaszek, jeśli w jakimś momencie znajdziesz chwilkę, upewnij się, czy piesio jest u właścicieli i jak wygląda sytuacja. Może, co daj Boże, sami znaleźli rozwiązanie.Ok, już piszę :). Quote
maciaszek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Sms poszedł, odpowiedzi na razie nie ma. Quote
majqa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mam nadzieję, że to jakiś banalny powód, że Pan nie odpisał. Quote
maciaszek Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Też mam taką nadzieję, chociaż powiem szczerze, że niepokoi mnie ten trwający wciąż brak odpowiedzi :(. Jak jutro się nie odezwie to znowu go "zaatakuję". Quote
majqa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Oh, Ty Nocny Marku! :loveu: A śpiuniać to nie łaska? :lol: Trzeba odczekać jeszcze te parę godzin. Mnie się już takie cuda wywijały, a sprawdzałam to na 2 kom. jednocześnie, że sms wychodził, raport był, na drugiej kom. kicha, wiadomości brak. Mocno by to było tu naciągane tłumaczenie ale wolę chwilowo żyć złudzeniem, że tak, czy owak Bari jest w domu, nowym lub dotychczasowym. Quote
maciaszek Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 majqa napisał(a):Oh, Ty Nocny Marku! :loveu: A śpiuniać to nie łaska? :lol:Powiedziała ta, która sama noce zarywa :eviltong:. Mam tak od zawsze, od dziecka i chyba już tak zostanie. Nijak nie mogę się przestawić na wcześniejsze zasypianie... Quote
gonia66 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Nie chcę nawet myśleć....bo kiedy odchodzi chory bardzo i cierpiący Psiunio...z trudem, ale potrafię sobie wytłumaczyć...na bezsensowną śmierć nie mogę patrzyć ani o takiej sluchać...oby jednak ta cisza była błogosławiona nie przekleta...czekam wiec z nadzieją....:roll: Quote
maciaszek Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Wysłałam do pana drugiego smsa... Quote
maciaszek Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 UWAGA! Mam dobre wiadomości :multi: :multi: :multi:. Pan odpisał i napisał, że "z uwagi na praktyczny brak możliwości znalezienia domu dla Barika zrezygnujmy z poszukiwań. Pies zostaje. I myślę będzie jedyne i najlepsze rozwiązanie. Za trud i pomoc bardzo dziękuję". Z przyjemnością idę zmienić tytuł i wycofać ogłoszenia :multi:. Tych, którzy robili ogłoszenia proszę o to samo. Uffff.... Quote
maciaszek Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Zapomniałabym o ważnej rzeczy :roll:: BARDZO dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli :loveu: :loveu: :loveu: - ogłoszeniami, tekstem do ogłoszeń, zaglądaniem na wątek, podsuwaniem pomysłów. Nie chcę wymieniać nickami, bo boję się, że o kimś zapomnę :oops:. Wielkie dzięki :loveu:. Quote
majqa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 O Mój Boże...Nie oczekiwałam takiego zakończenia ale serducho raduje mi się jak diabli!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
gonia66 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:uuuuffffffffffff...nie mam słów...mam jeszcze tylko małe pytanko do Was..nie chce się oczywiście wtrącać...moze tylko jakos pomóc Panu i podpowiedzieć o tym leczeniu prostaty??Moze nie wiedzą, że to można jakos opanować, a wiadomo, że przy małym dziecku mogą się denerwować, jeśli będzie posikiwał...jak myślicie cioteczki???Czy zostawiamy Pana i Barusia w spokoju???? Quote
majqa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Tam, gdzie to było wykonalne, ogłoszenia są pozdejmowane. Powodzenia Bari!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts