Lemoniada Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jaki on podobny do mojego Mocusia:placz: Niezupełnie, ale dostrzegam więcej podobieństw niż róznic... Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 maciaszek napisał(a):Słusznie mówisz. Kto mógłby się tego podjąć ??? Kto jest jeszcze na dogo z Katowic, komu ufasz, wiesz, że ma głowę na karku i mógłby przejąć pałeczkę kontaktową? Quote
maciaszek Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 majqa napisał(a):Kto jest jeszcze na dogo z Katowic, komu ufasz, wiesz, że ma głowę na karku i mógłby przejąć pałeczkę kontaktową?Ha! Właśnie dopiero co mieliśmy dyskusję na wątku katowickiego schronu, że nie ma osób chętnych do pomocy... :shake: Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 maciaszek napisał(a):Ha! Właśnie dopiero co mieliśmy dyskusję na wątku katowickiego schronu, że nie ma osób chętnych do pomocy... :shake: To troszkę dla mnie zaskakujące, bo chodzi o pomoc psu, któremu grozi, oczywista sprawa, co. :-( Poza tym, na dobrą sprawę chodzi tylko o przetarcie szlaku między chętnym na psa, a właścicielem, żeby uniknąć zadymy, wyjaśnić w pełni sprawę. Tekst tekstem, nie odbiega od prawdy, jaką przedstawiłaś ale niejedno serce może poruszyć, nie ukrywajmy i zagotować. Tego ostatniego należy uniknąć. Quote
maciaszek Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Na razie odzewu zero :(... Cisza, beznadziejna cisza. Wyświetleń mało :(. Quote
maciaszek Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Podnoszę biedaka. Proszę o pomoc w ogłoszeniach... Quote
majqa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Może zmodyfikować tytuł na prośbę o pomoc w ogłoszeniach? Quote
maciaszek Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Gdyby ktoś zechciał pomóc w ogłoszeniach to mam prośbę. Jeśli ogłoszenie będzie w wersji rozbudowanej (takiej jak na allegro czy alegratce), to podajcie tam namiary na mnie (takie jak na allegro). Ale jeśli ogłoszenie będzie skrócone i będą w nim tylko informacje na temat psa, bez tekstu majgi, to podajcie namiary na właściciela (numer telefonu jest w pierwszym poście). Quote
Jenny19 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Mix owczarka niemieckiego czeka na �mier�!Pom�! / Psy > Owczarki Niemieckie - Katowice Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Mix owczarka niemieckiego czeka na �mier�!Pom�! - Interpress Og�oszenia ogłoszenia drobne > ojej.pl Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Forum Zwierz�ta Zobacz temat - Mix owczarka niemieckiego czeka na �mier�!Pom�! forum dyskusyjne o zwierz�tach Mix owczarka niemieckiego czeka na �mier�!Pom�! Psy i koty do adopcji - Adopcje.org - adopcja kot�w i ps�w z ca�ej Polski http://animalia.pl/ogloszenia Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Og�oszenia bezp�atne,og�oszenia turystyka -domy,grunty,dzia�ki,dzialki,motoryzacyjne,darmowe,pilne,pracy,kupna i sprzeda�y Mix owczarka niemieckiego czeka na śmierć!Pomóż! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice Forum o psach i kotach Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Mix owczarka niemieckiego czeka na �mier� Pom� Mix owczarka niemieckiego czeka na �mier�!Pom�! : Og�oszenie w Dwukropek.pl Ogłoszenia Sprzedam - Mix owczarka niemieckiego czeka na śmierć!Pomóż! Mix owczarka niemieckiego czeka na �mier�!Pom�!, Katowice - �l�sk, Spo�eczno��, zwierzaki, Katowice Tylko tyle mogę dla niego zrobić:-( Quote
wapiszon Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Jenny 19 i tak dużo robisz. Przeczytałam to co napisałaś. Płaczę jak bóbr:placz::placz::placz: Niestety , tylko tyle........... Quote
israel Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dopiero teraz się dowiedziałem - myślę ale będzie bardzo trudno :-( Trzymaj się Bari! Quote
maciaszek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Jenny19, WIELKI dzięki :loveu:. Quote
majqa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Wspaniała robota Jenny!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
majqa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 maciaszek napisał(a):Wielka cisza trwa :(. Niechże ją przełamie jakiś jeden, treściwy telefon. Quote
maciaszek Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Jest jeden obserwujący na allegro, poza tym nic. Ale i ten obserwujący milczy. No chyba, że to ktoś z Was.. Quote
majqa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Nie, nie robiłabym takiego numeru. Mam nadzieję, że to ktoś istotnie zainteresowany psem. :-( Quote
maciaszek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 majqa napisał(a):Mam nadzieję, że to ktoś istotnie zainteresowany psem. :-(Też mam taką nadzieję, ale na razie WCIĄŻ cisza... Quote
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nie pojmuję, czemu jest tak mało wejść na ten wątek. To jak zmowa nieszczęść. :-( Quote
kama_i_ja Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Trudno tutaj coś zaradzić, a głupio tak pisać żeby tylko pisać. Mnie nie przychodzi do głowy nic konstruktywnego. Trzymam kciuki, żeby ten obserwujący był naprawdę zainteresowany. A Allegro jest w końcu wyróżnione? Quote
maciaszek Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 kama_i_ja napisał(a):A Allegro jest w końcu wyróżnione?Nie jest, bo kasy ni ma :(. Quote
sati Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 maciaszek napisał(a):Nie jest, bo kasy ni ma :(. ja przesle, zróbcie wyróżnione Quote
maciaszek Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 sati napisał(a):ja przesle, zróbcie wyróżnioneDziękuję, bardzo dziękuję :loveu: :loveu:. Już wysyłam PW. Quote
Recommended Posts