Zbójini Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 a płot masz dobry?;) proszę Państwa wizyta przedadopcyjna w opolskiem sie szykuje!!!:multi: Quote
bombowy Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 płotów nie posiadam:lol: ale jaktrzeba bedzie to i płot sie znajdzie:loveu: Quote
bombowy Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 to mój nr. gg 4865467:siara:bo w profilu za skarby nie wiem gdzie wstawić Quote
ElzaMilicz Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Bombowy, a co ze sprawą waszego pieska ? Znacie nr rej. samochodu, który zabił wam szczenię ? Jak to się stało, że pies znalazł się poza ogrodzeniem ? W sprawie Niuni należy do mnie dzwonić, ja nie mam czasu na gg. Quote
bombowy Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 nr, rejestracyjnego nie zdążyłem zapisac...był zamazany brudem:angryy: goniłem gnojka jakies 20 km ale miał lepszy samochód:mad: jak wziąłem tego malucha do domu to obiecałem sobie ze psiak bedzie ze mieszkał w domu, a nie w budzie,owszem miał kojec zrobiony ale zostawiałem go tam tylko wtedy gdy w domu nikogo nie było, tamtego dnia bawił sie z psem sąsiadki, tez szczeniakiem. bawiły sie na polnej drodze tuż obok mnie...obydwa psiaki oberwały tylko że mój nie żyje:placz: //Elza numer sobie zapisałem i na pewno zadzwonie;)// Quote
bombowy Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 mam nadzieję że sie ślicznotka doczeka:loveu:// i ja przy okazji // Quote
andzia69 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ja tak na chwilkę - myslałam, ze Niunia juz w domku:razz: Quote
bombowy Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 mam cichą nadzieje że wszystko pójdzie dobrze i niedługo będzie:lol: Quote
Bambino Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 bombowy napisał(a):mam cichą nadzieje że wszystko pójdzie dobrze i niedługo będzie:lol: To trzymamy kciuki za Ciebie bombowy i kluseczkę Niunię. :loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 co tu tak cicho????:cool3: Elza - widziałaś tą sunię w Wieluniu? normalnie nie wiem czy to nie jakieś siostry są... czy Leos juz u ciebie ???? Quote
ElzaMilicz Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Tak, to Moly. :) Niunia nie może zamieszkać u Bombowego. Leoś-Lord ? Mieszka sobie pod Miliczem. Benia, jego kumpela już ustawiona w szyku. :diabloti: Inna Leośka już u Alvaro. Od wczoraj jest u mnie to cudo: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosiek-moze-jednak-simba-126015/ Bombowy, mam dla Ciebie kilka dobrych rad. Zadzwoń. Skorzystasz, we własnym interesie, albo nie- Twój wybór. Quote
Agata69 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Niunia to gdzie powinna iść: do domu czy do kojca? Quote
ElzaMilicz Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Bezwzględnie do domu ! Ona ma berneński charakter. Quote
ElzaMilicz Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 I łazi po wszystkim co jest pionowe. :crazyeye: Dziś tego doświadczyłam. :shake: Niunia na cito potrzebuje domku, jeśli go nie znajdzie w przyszłym tygodniu będę zmuszona odwieźć ją do Wielunia. Jest jeszcze opcja hotelu w Opolu ( 10 zł za dobę ), ale na to mnie nie stać. Bombowy nie potrzebuje niczyich rad, sam dla siebie jest alfą i omegą. Quote
Zbójini Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='ElzaMilicz']I łazi po wszystkim co jest pionowe. :crazyeye: Dziś tego doświadczyłam. :shake: no to kaukaz jakem Zbójini:diabloti: A może bombowemu zaproponować innego pieska? np tego Benka co ma kaukaski charakter. Do kojca jak znalazł i tylko do kojca zdaje się. o tego: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-nie-trafi-do-schroniska-zbieramy-na-kastracje-hotelik-pilne-122038/index14.html Quote
ElzaMilicz Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 bombowy napisał(a)::loveu:śliczna bestia:loveu: jestem oczarowany, chciałbym ją wziąść do siebie na wieś na stałe dać jej dom....miałaby gdzie hasać:lol: Śmiechu warte... Teraz jest oczarowany jakimś psem z Palucha. Nie ma na dużego psa warunków ani w domu, ani na dworze... Ale na pewno zrobi wszystko, by postawić na swoim, bez względu na cenę, bo tę zapłaci kolejny pies ! Quote
ElzaMilicz Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Zbójini'] http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-nie-trafi-do-schroniska-zbieramy-na-kastracje-hotelik-pilne-122038/index14.html O tym benku wiem już od dawna, ciągle kombinuję. Zbójini, Ty masz niezwykłe poczucie humoru. :lol:- ten pies zjadłby bombowego w pięć sekund. Quote
Justynak Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ela a może by spróbować zadzwonić do ludzi z tego ogłoszenia? Informacja enigmatyczna i nie budzi zbyt dużego zaufania, ale może a nóż to dom dla Niuni? :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-z-ogrodem-dla-duzej-suni-124726/#post11227189 Quote
Zbójini Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='ElzaMilicz']O tym benku wiem już od dawna, ciągle kombinuję. Zbójini, Ty masz niezwykłe poczucie humoru. :lol:- ten pies zjadłby bombowego w pięć sekund. ej no daj chłopu szanse:diabloti: Quote
Rybka_39 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Niunia alegratka Wyrożniłby ktoś? Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT) Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Im większe wyróżnienie tym bardziej widoczna. Quote
Recommended Posts