Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MałGośka czy Niunia miała swój wątek na wieluńskim forum, bo nie mogłam znaleźć? :shake:
A jeżeli nie, to czy możesz coś więcej o nie napisać tzn. jak znalazła się w schronisku? :razz:

Posted

Małgosia wsadziła ją w newsy i nie przeniosła do topiku domów tymczasowych. ;)

Ludzie zaczynają dzwonić. Dziś sprawdzam dom pod Trzebnicą.

Jest jeszcze jeden w Kłodzku, tylko tam nikogo nie znam. :shake:

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Ludzie zaczynają dzwonić. Dziś sprawdzam dom pod Trzebnicą. Jest jeszcze jeden w Kłodzku, tylko tam nikogo nie znam. :shake:

O! Pod Trzebnicą! :lol: A gdzie dokładnie?
W przyszły weekend jadę w okolice Kłodzka (Gierałtów/Bielice), więc może mogła bym Ci jakoś pomóc...

Posted

Sprawdzenie domku w Kłodzku potrzebne na już. Jest pół hektara do "oblatania", bez kojca. Salvo może sprawdzić w ten piątek.

Jeśli nie wydam tam Niuni to może jakiś inny kaukaz będzie miał szansę...
Tam nie ma innych psów, posesja oddalona od zabudowań.

Zawonia. :)

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Justyna, jeśli Niunia pójdzie do domu to możesz podmienić ogłoszenia i wstawić tę astunię ?

http://www.dogomania.pl/forum/f85/ksiezycowy-pyl-lady-rosnie-nadal-szuka-domu-118821/
Jasne ;)
Takie młode śliczności i nie mogą znaleźć domu? :roll:

A ty zajrzała byś do tych dwóch bid? http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-psy-zabija-na-dniach-w-schronisku-przeznaczone-do-eutanzaji-ratunku-cala-polska-122651/

Posted

[quote name='Justynak']Czyli z tej Zawoni nici?

Z Łapcią rozmawiałam już w południe- odmówiła.
Nieaktywnych prosić nie będę.

Dzieci dziś pokrzyżowały mi plany, umówiłam się z panem na jutro, późnym popołudniem.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Małgosia wsadziła ją w newsy i nie przeniosła do topiku domów tymczasowych. ;)
A nieprawda :eviltong:
Z bliżej mi nieznanego powodu fora.pl postanowiły bawić się z nami w ciuciubabkę i choć przenoszę jakiś topik - nie widać go w nowym dziale, znikają posty, itp. Przed chwilą sprawdziłam - wygląda na to, że zaktualizowało się w końcu, i Niuńka jest w nowym dziale, założonym specjalnie dla Elzy :razz:

[quote name='Justynak']MałGośka czy Niunia miała swój wątek na wieluńskim forum, bo nie mogłam znaleźć? :shake:
A jeżeli nie, to czy możesz coś więcej o nie napisać tzn. jak znalazła się w schronisku? :razz:
Dogo nie pozwala podlinkować na konkurencyjne fora, więc umieściłam poniżej dwie spacje w pierwszej części linku:

http://www. wielun. fora.pl/psy-w-domach-tymczasowych,23/niunka-w-typie-kaukaza-na-tymczasie-pod-okiem-elzy,878.html

Czyli trzeba powyższy link skopiować i wkleić w okno przeglądarki, usuwając 2 spacje - i traficie do Niuńki wieluńskiej :)

Posted

W końcu cos sie znajdzie. Nie oddawaj jej byle gdzie.
Przeżyłam kilkudniową depresję i spadek formy. Mimo 3 adopcji w tym tygodniu (w tym 2 moich "własnoręcznych") ilość bied do adopcji mnie załamuje.
Ale juz wychodze na prostą (pomijając chorobę Beja).
Rozglądam się za domami i dla twoich tymczasów.

Posted

Skąd miał tel. do Ciebie ?
Owszem odezwał się do mnie inny gość, ale jeszcze przed 14-tą.
Chciał Niunię i mieszka blisko mnie. :)
Ale Niunia jedzie do Klodzka, ustalamy transport. ;)

Czyli mamy domek dla następnej kudłatki. Jak masz oko na jakąś to dawaj. :)

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Skąd miał tel. do Ciebie ?
Owszem odezwał się do mnie inny gość, ale jeszcze przed 14-tą.
Chciał Niunię i mieszka blisko mnie. :)
Ale Niunia jedzie do Klodzka, ustalamy transport. ;)

Czyli mamy domek dla następnej kudłatki. Jak masz oko na jakąś to dawaj. :)

bardzo sie cieszę, ze sunia ma juz domek!:multi::multi::multi:
Elza - w razie co to mamy taką puchatkę:

Leosia - sunia w typie leonbergera, ma ok. 3 miesiące, będzie duża. Jest piękna. Została znaleziona na ulicy pod Kielcami. Póki co ma dom tymczasowy, ale tylko na kilka dni! Później nie ma co z nią zrobić.
Pilnie szuka domu!

Kontakt:tel. 0600 509 242, [email protected]