Bambino Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Agata69 napisał(a):Błąd, Psota wyadoptowana:multi::multi:! Zobaczcie watek, jest zdjecie z nowego domu! Dzieci dały mi czasowy zakaz brania tymczasów, dopuki si,e nie ogarnę. Ale juz mnie korci... Obym popełniała więcej takich błędów :multi::multi:. Ty jesteś czarownica - dzieci przekabacisz :eviltong: Quote
andzia69 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Nie mnie :shake: Agatko, a wszystkim obecnym na tym wątku. :p [SIZE=3]Wielkie podziękowania ! Elza - jak to nie tobie:razz: przecież to ty znalazłas jej domek:p i tak w ogóle to może trzeba tytuł zmienic coby nie straszyła w tym dziale:diabloti: Quote
ElzaMilicz Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='andzia69']Elza - jak to nie tobie:razz: przecież to ty znalazłas jej domek:p i tak w ogóle to może trzeba tytuł zmienic coby nie straszyła w tym dziale:diabloti: A niech sobie jeszcze troszkę posiedzi tutaj. :diabloti: Moja następna troska: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-mini-bernenka-dotka-potrzebuje-pomocy-128482/ :shake: Quote
ElzaMilicz Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Może trzeba trochę popracować ? Eeee..., może jednak nie. To, co kaukazy lubą robić najbardziej. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ale ma teraz dobrze! Ja na jej miejscu juz bym nie uciekała przez płot...;) Pzdr. Quote
Recommended Posts