taxelina Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [url]http://images42.fotosik.pl/28/102d98cc5ee8dc49.jpg[/url] typowa mina jamnikowa.. Quote
Przemodk Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Uff...więc jesteśmy po nieprzespanej nocy i podróży Esbjerg-Szczecin-Esbjerg, zrobilismy małe 1400 km... Jak zobaczyłem Filipa w Szczecinie to myślałem, że to nie ten pies, w niczym nie przypominał tego tłuściutkiego, roześmianego i pewnego siebie jamniora...te kilka miesięcy w schronisku spowodowały, że Filipek ma talię sznurka do bielizny...hehe, ale my juz go odchowamy :eviltong: No, więc przyjechaliśmy, Filip trafił natychmiast pod prysznic na trójkrotne szorowanie :evil_lol: , podjadł sobie kolacyjkę po całodniowej peregrynacji...i czuje sie już jak u siebie w domu:crazyeye:, wskakuje na kanape, łasi sie, chce sie bawić, az nie do wiary ile nagle życia wstąpiło w tego psiaka :loveu: Filipek jest po prostu słodziutki i kochany !!! i gdybyśmy musieli to pojechalibyśmy po niego raz jeszcze. Fotki niebawem ! Quote
mimiś Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 nareszcie jakas dobra wiadomość w tym dziale.. Filipku, powodzenia! Quote
kasia14 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 BArdzo się ciesze, że bezpiecznie dotarliście do domu. Mizianko dla Filipka ode mnie i pozdrowienia dla całej rodzinki! Czekamy na fotki szczęściarza:loveu: Quote
modliszka84 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 noo nareszcie :lol: Filipek bardzo szybko sie przywiązuje i zadomawia ;) Na pewno był bardzo głodny bo wczoraj jadł tylko śniadanie i troszke suchej karmy u mnie - żeby nie było rewolucji żołądkowych podczas jazdy. Cieszę się, że psiak już u Was :loveu: wreszcie maluch odpocznie, wyśpi się i dobrze poje. Quote
ocelot Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Uff. dziękujemy i pozdrawiamy:loveu: Filipek jako prawdziwy jamnior przecież wie do czego kanapa służy;) Quote
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Takie chwile umacniają mnie w tym co robię. :loveu: Quote
danka1234 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Cudnie czyta się takie wieści :multi::multi::multi::multi: i foteczki są obiecane:bigcool: Quote
Przemodk Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Filip właściwie powinien nazywać się szatan, w tym psie jest tyle energii, że trudno za nim nadążyć... Jako że mieszkamy nad morzem Północnym i do plaży z domu mamy kilkaset metrów wzieliśmy Filipa na długi spacer, nie muszę nadmieniać, że pies był wniebowziety, szalał po plaży jak dziki, biegał za mewami, normalnie szatan...:diabloti: Niestety zdążył się również wytarzać w czymś co jemu pachniało, a nam śmierdziało brr...stara rybą...:pissed:, a to oznaczało ponowne szorowanie :razz: Teraz obrażony na cały świat śpi pod kołderką. Chciałem zrobic kilka fotek na plaży ale niestety Filip był w ciągłym i nieustannym ruchu, poza tym wiało całkiem przyzwoicie jak to w Danii, więc nie było za bardzo jak. Ale postaram się zrobic mu kilka fotek w domku. Tymczasem pozdrawiam wszystkich którzy śledzili losy Filipa. Quote
Madzik77 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Dziekujemy z domek i za wiesci Jestescie WIELCY!! Quote
danka1234 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Same dobre wieści,super:multi::multi:Filipkowi będzie sie dobrze żyło.:loveu: Quote
*zaba* Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Hmmm... nie czas na jakies nowe wiadomosci?? O zdjeciach nie mowiac??!! Quote
Erazm Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Filip tak absorbuje, ze do kompa nie dopuszcza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
modliszka84 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 koniec dobrych wiadomości. pan Przemek chce oddać Filipa! no cóz, zapowiadało się super, a kończy sie jak zwykle... :shake: Filip obecnie przebywa u jakis znajomych we Wrocławiu i może tam zostać do konca przyszłego tygodnia! Ja w obecnej sytuacji nie jestem w stanie zaangażować się w szukanie Filipowi domu. Poza tym od kilku miesięcy nie mogę się doprosić zdjęc Filipa. Pan Przemek natomiast oświadczył dziś że wyjeżdża na kilka miesięcy do Kanady i nie ma co zrobic z Filipiem a "do schroniska nie chce go oddawać" :cool1: Quote
jotpeg Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 :angryy::angryy::angryy: mam nadzieje, ze maly zyje (gdzie te zdjecia, co to za problem obecnie :angryy:) powklejalam tu i owdzie na pomoc :placz: modliszko moze napisz tez do Bianki0, ona chyba z Wr. Quote
Koperek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Tylko nie w te mrozy do schronu!!! Matko Święta!:-(:-(:-( A i bez zdjęć to nawet nie ma co ogłoszeń zaczynać! Dziewczyny foty potrzebne na cito!:roll: Quote
kasia14 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 :shake: nie da się więcej czasu uzyskać? Nie damy rady znaleźć domu w tak krótkim czasie!! I to jeszcze bez zdjęć...:shake: Quote
danka1234 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 To jako to wszystko wyszło.Filipek wyjechał za granice a tu raptem jest we Wrocławiu u jakis znajomych ijeszcze ma czas tylko do końca tygodnia. Quote
*zaba* Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A te z pierwszej strony nie moga byc? No na bezrybiu i rak ryba... Dziwne to wszystko... Quote
Recommended Posts