danka1234 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Oj przydałoby się żeby sie ktoś odezwał,nie tylko obserwował. Quote
kasia14 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Filipek jest strasznie wesołym psem. Na spacerach wystarczy zawołać po imieniu, a ładnie przychodzi, uwielbia ruch i bieganie (a podobno był u starszej pani...:roll:) Żywiołowy, chce jak najwięcej zobaczyć i powąchać. Przytulaśny, rozdaje buziaki, wskakuje na kolana, bardzo lubi smakołyki;) Agnieszka ma zdjęcia chłopaka;) Quote
Isadora7 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ooo nowe zdjęcia Filipka :) Jutro dołoże do aukcji, dzisiaj juz padam na ryjek. Quote
danka1234 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Widac jaki wesołek i przytulasek z Fillipa,wniósłby wiele radości do nowego domku. Quote
Isadora7 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 xmartix napisał(a):2 jamniki samce by się pogryzły? 2 dorosłe jamniki samce raczej prawie na pewno nie popatrzą na siebie przychylnie. Ktoś naprawde musi znać jamole aby sobie poradzić. Quote
xmartix Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ok, rozumiem, bo Pani co bierze do siebie na ds Mikiego chce jeszcze 1 jamnika Quote
danka1234 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bezpieczniej by było jamniczkę ale jest tez i jamniczka do adopcji ta 7 letnia Tosia. Quote
xmartix Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ale Tosia ma podobno domek, mogę prosić o linka? Quote
danka1234 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='xmartix']ale Tosia ma podobno domek, mogę prosić o linka? Miałam na mysli tą Tosię ale Filipek jest taki przyjazny to może by się dogadali,jego opiekunki pewnie beda wiedziały wiecej. http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamniczka-miala-byc-zabita-bo-sie-znudzila-ma-juz-dt-121955/index5.html#post11041374 Quote
modliszka84 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Filip jest grzeczny i w boksie jest z innymi psami, ale wiele zależy od tego drugiego psa. Quote
modliszka84 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 A ten drugi jak się zachowuje w stosunku do innych psów? Ja nie chce decydować bo sie na jamnikach nie znam. Quote
xmartix Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ten drugi jest cięzki, więc lepiej jamniczke, ale to ewentualnei później, juz nie ma pośpiechu, dzięki Quote
Bella1 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dzisiaj do wrocławskiego Schroniska trafiła śliczna długowłosa jamniczka ok 10 letnia , bardzo przestraszona jeżeli nie odbierze jej właściciel po 14 dniach też będzie potrzebować pilnie domu Quote
Isadora7 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bella1 napisał(a):Dzisiaj do wrocławskiego Schroniska trafiła śliczna długowłosa jamniczka ok 10 letnia , bardzo przestraszona jeżeli nie odbierze jej właściciel po 14 dniach też będzie potrzebować pilnie domu Już xmartix mówiła na innym wątku czekamy na zdjęcia i będziemy ogłaszać biedulkę. Ech to sie ten korowód nieszczęśników nigdy sie nie skończy. Quote
ocelot Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Serce mi stanęło:shake: Filip jest łudząco podobny do mojego psa Maksa. Quote
danka1234 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No Filipku,w góre,może jeszcze komus wpadniesz w oko ;) Quote
modliszka84 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Zapomnieli wszyscy o Filipku...? Jest rodzina która chce adoptować Filipa :) 2 tygodnie temu odeszła im staruszka jamniczka, którą adoptowali ponad 2 lata temu ze schroniska w Łodzi. Filip jest ponoć bardzo do niej podobny. No i wszystko pięknie, tyle ze ludzie mieszkają w Danii. Jeszcze niedawno mieszkali we Wrocławiu , od jakiegoś czasu już w Danii. Pan mógłby dotrzeć do Polski do Szczecina, ewentualnie do Wrocławia (ale dopiero w połowie listopada). Paszport i chip to nie problem, za tydzień chyba minie 21 dni od daty szczepienia na wściekliznę, więc też ok. Tylko ten transport. Pan jest w stanie oczywiście pokryć koszty transport. Co myślicie? Quote
Isadora7 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 modliszka84 napisał(a):Zapomnieli wszyscy o Filipku...? Jest rodzina która chce adoptować Filipa :) 2 tygodnie temu odeszła im staruszka jamniczka, którą adoptowali ponad 2 lata temu ze schroniska w Łodzi. Filip jest ponoć bardzo do niej podobny. No i wszystko pięknie, tyle ze ludzie mieszkają w Danii. Jeszcze niedawno mieszkali we Wrocławiu , od jakiegoś czasu już w Danii. Pan mógłby dotrzeć do Polski do Szczecina, ewentualnie do Wrocławia (ale dopiero w połowie listopada). Paszport i chip to nie problem, za tydzień chyba minie 21 dni od daty szczepienia na wściekliznę, więc też ok. Tylko ten transport. Pan jest w stanie oczywiście pokryć koszty transport. Co myślicie? Wydaje mi się że trzeba spróbowac ale... nie wiem czy Dania nie ma takich samych przepisów jak Szwecja, wtedy jest to problem paru miesięcy. Quote
Isadora7 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 deer_1987 napisał(a):moge sprawdzic zaraz Super sprawdź i tak miałam puknąć do ciebie w tej sprawie wieczorem. Quote
Recommended Posts