Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

kurna tu sie działa taka tragedia a ja nic o tym nie wiedziałam bo tu nie zaglądałam myśląc że Filip siedzi w Danii :( kurna nienawiedze gdy ludzie wymagaja odpowiedzialności a sami potem dają taki przykład!! i na co się zdają te wszystkie umowy adopcyjne!! niby histori atego psa jakoś łagodnie się zakończyła (mam nadzieję) ale takich przypadków jest wiele!
szlak mnie trafia. Miejmy nadzieję ze ten dom jest prawdziwy i Filip jest tam szczęśliwy.postaram sie czegoś dowiedzieć.

• 3 weeks later...
Posted

no moi drodzy ma wieści, może nie żadne konkrety, ale zawsze już coś:)
nawiązałam kontakt z ex właścicielem, który wziął go ze schronu do danii i napisał mi tak:):
"Filipa zmuszony byłem oddać pod koniec stycznia z kilku nakładających się powodów.
Pies trafił do dobrego domu, wielopokoleniowa rodzina, duży dom z ogrodem pod Wrocławiem. Na pewno ma tam dobrze. Niestety nie mam żadnego nr telefonu, ale jak wrócę do Polski pod koniec kwietnia to na pewno tam podjadę i zobaczę jak mu się żyje, ale jestem pewien, że znakomicie"

a więc czekamy na dalsze wieści za jakiś czas, bo ja na pewno się przypomnę:)