Cieplutkaa. Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ojoj... dopiero teraz zajrzałam na watek Filipka ... :-( I są jakieś wieści? Bo z tego co rozumiem to on jest teraz w nowym domu, we Wrocławiu, tak? Ohh... biedny Filipek... :-( Quote
Madzik77 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 co z FIlipem? bo ja w takie piekne rozwiazanie nie wierze Quote
piechcia15 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 kurna tu sie działa taka tragedia a ja nic o tym nie wiedziałam bo tu nie zaglądałam myśląc że Filip siedzi w Danii :( kurna nienawiedze gdy ludzie wymagaja odpowiedzialności a sami potem dają taki przykład!! i na co się zdają te wszystkie umowy adopcyjne!! niby histori atego psa jakoś łagodnie się zakończyła (mam nadzieję) ale takich przypadków jest wiele! szlak mnie trafia. Miejmy nadzieję ze ten dom jest prawdziwy i Filip jest tam szczęśliwy.postaram sie czegoś dowiedzieć. Quote
piechcia15 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 no moi drodzy ma wieści, może nie żadne konkrety, ale zawsze już coś:) nawiązałam kontakt z ex właścicielem, który wziął go ze schronu do danii i napisał mi tak:): "Filipa zmuszony byłem oddać pod koniec stycznia z kilku nakładających się powodów. Pies trafił do dobrego domu, wielopokoleniowa rodzina, duży dom z ogrodem pod Wrocławiem. Na pewno ma tam dobrze. Niestety nie mam żadnego nr telefonu, ale jak wrócę do Polski pod koniec kwietnia to na pewno tam podjadę i zobaczę jak mu się żyje, ale jestem pewien, że znakomicie" a więc czekamy na dalsze wieści za jakiś czas, bo ja na pewno się przypomnę:) Quote
Madzik77 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Powedz mu ze żadamy kontaktu z nowymi właścicielami jaki i zdjeć psa. Quote
Recommended Posts