Franka12345 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 moja sunia od 2 lat ma fobie na wetów. najpierw siępanicznie bała a teraz gryzie i jest agresywna .Niewdzięczna z niej pacjentka:evil_lol:własnie nad tym pracujemy a co nam wyjdzie czas pokaże. Quote
kajkoowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A Sopel się boi odkurzacza:evil_lol: A śpiewająca-tanczący misek jest diabelstwem pierwszej klasy:evil_lol: Śpiewa,giba się na wszystkie strony, i radzę wam Forumowicze, trzymajcie się od niego z daleka :lol: O i balony XD Quote
C&B Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Obydwa moje psiaki boją się odkurzacza i suszarki :evil_lol:[/quote] To tak jak moja:lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A moja suka jest odważna i niczego się nie boi! :evil_lol::evil_lol: Quote
Mani2000 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 mój też od szczeniaka boi sie odkurzacza ledwo go wyciągam go nie ma Ma też fobie na przedmiotach które się ruszają strasznie szczeka telefon wibruje ale to nie takie złe zawsze mamy jakiś budzik:D Quote
Szyna13222 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Mój ma bzika na punkcie obcych (ciągle ujada a jakby był spuszczony ze smyczy na pewno chętnie by pogonił ;)) no i na auta,rowery itp. Quote
Paulina516 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Mój piesek nigdy do wody z własnej woli nie wejdzie ;/ Quote
Izura Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ja mam psa ciętego na muchy, ćmy, komary i inne latające owady. Nie przepuści, musi złapać, Nawet jeśli przez to ma wylądować w nocy na mojej części łóżka. Quote
borysova Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ma stracha przed szmatą ;/ A pozytywną fobię na punkcie lizania uszu, zarówno u psów jak i u ludzi (nawet u kota :o) Quote
Martuchny Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Fajnych fobii waszych psów się naczytalam :-D Moja Lady ma schizę jak chcę jej podciąć futerko na łapciach i czasanie łap. Scrat się boi nagłych ruchów i huków. Ale to w sumie nowy pies,musi dojść do siebie w nowym domu :) Poza tym oba psy mają schizę na punkcie leżenia na fotelach i gonienia się dookoła stołu. Quote
Recommended Posts