Justynak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Czyli rozumiem, że kociaki maja już dom? Czy to tylko DT? :roll: A mogę się dowiedzieć czegoś więcej o suni? W jakim jest wieku, jak jest duża, czy przejścia odbiły się jakoś negatywnie na jej charakterze (np. czy nadała by się do domu z małymi dziećmi 9 i 4 lata), czy potrafi sama zostawać w domu i czy jest wysterylizowana? Quote
zuziaM Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Justynak napisał(a):Czyli rozumiem, że kociaki maja już dom? Czy to tylko DT? :roll: To dom jak najbardziej staly. Quote
Seaside Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 i Justynka jest :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Justynak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 zuziaM napisał(a):To dom jak najbardziej staly.:multi:Gosia jesteś WIELKA!!! :loveu: Quote
Negri Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 niestety mogę pomóc tylko w ogł lub szukaniu domu dla rotki w niemczech Quote
kikou Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jejku... cudownie, ze znalazlyscie schronienie dla tych biedactw... Dziewczyny prosze o pomoc! (bo Jestescie jakby z regionu...) W schronisku we Wroclawiu sa dwa starsze psy, ktore chca uspic na dniach, maja juz wpisane w karcie, ze ida lulu......:shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122651&page=2 Quote
xmartix Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 super, dziękujemy ! :multi::multi::multi: przekazalam juz Demi nr tel do Zuzi Quote
Justynak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To ja na razie choć podniosę suńkę :roll: Quote
pixie Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='kikou']jejku... cudownie, ze znalazlyscie schronienie dla tych biedactw... Dziewczyny prosze o pomoc! (bo Jestescie jakby z regionu...) W schronisku we Wroclawiu sa dwa starsze psy, ktore chca uspic na dniach, maja juz wpisane w karcie, ze ida lulu......:shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122651&page=2 Seaside Zuzia Justyna..jak za dawnych dobrych czasow:multi: Cudowne jestescie:loveu: Negri :loveu: ogloszenia w Niemczech, Fundacja renomowana? jesli tak, trzeba probowac, jak sadze wszedzie Niech kazdy jedno ogniwo tego lancuszka pomocy uzupelni a Pan bedzie odchodzic w pokoju... Co zas do psiakow ktorym grozi śmierć ...napisalam w watku do ktorego link wyzej...jest hotelik w Uciechowie, cena przystepniejsza niz gdziekolwiek no i warunki czysciutko cieplo i kolorowo, opieka spacery etc ..przy schronisku Justyna Robert o rotek...podalam namiary do rotek moze tam da rade umiescic te bidaki! juz sie grosiki zbieraja na pomoc dla nich Quote
demi Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Padam już dzisiaj na dziób... od rana dopiero do domu wróciłam:shake: koszmar! Zuzia_M - KOCHAM CIĘ:loveu: ty nawet nie wiesz co ja w głowie miałam przez ostatnie dni. Dziś ledwie 3 godziny się przespałam, bo zastanawiałam sie jak powiem temu człowiekowi, ze koty bedą bezpieczne i że nie ma się co martwić, jak to kompletna była by nie prawda:-( ale... DZIĘKUJE- jutro jak sie umawiałyśmy, dam znać! Ide spać bo umre... moje zapalenie płuc nie daje mi żyć, nie wspomne o moich dzieciakach czterołapkowych :lol: Quote
xmartix Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Asia nawet mnie nie denerwuj z tym zapaleniem płuc DZIEWCZYNO!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::shake::shake: DO ŁÓŻKA! Quote
xmartix Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 co do rottki, mysłicie żeby już ogłaszać na podstawie tych zdjęć? czy czekamy jeszcze, Demi będziesz w czwartek to porób zdjęcia i zorientuj się mniej więcej jaka jest co by napisać w ogłoszeniach, no i jak ma na imię;) Quote
magda z. Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja od poniedziałku rano byłam we w-wiu i bez neta, wczoraj wróciłam z goraczką i dopeiro teraz weszłam do sieci. Podajcie adres, brata zmolestuję, bo akurat jest w b-cu to mnie zawiezie, akumulatory właśnie sie ładują bo bazarki musze zrobić. Chyba dam radę, bo mój stan raczej ze zmęczenia wynika i niedozywienia, już od dzisiaj zaczęłam coś z tym robić, po południu będe w formie;) Mój brat ma jechać do czestochowy na dniach, ale nie wiem kiedy dokładnie, może bym mu psinę wsadziła i na bielanach ktoś by odebrał, ale gwarancji z tym nie daję, bo on nie wie jeszcze sam co i jak z tym wyjazdem Quote
zuziaM Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 magda z. napisał(a): Mój brat ma jechać do czestochowy na dniach, ale nie wiem kiedy dokładnie, może bym mu psinę wsadziła i na bielanach ktoś by odebrał, Magdziu, pan mial juz byc w szpitalu ale ze wzgledu na zwierzaki czeka w domu ...... w czwartek ostateczny termin odebrania psiny i kotkow. To nie moze dluzej czekac. Demi przyjedzie w czwartek po psine. Ja bede po kotki tez w czwartk, ale zaraz po poludniu. Jak masz jak dostac sie do Ocic, to bysmy sie spotkaly. Ja bede odbijala do Ocic zaraz za Nowogrodzcem. Quote
magda z. Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 To tych zdjęć juz nie trzeba? To jakbym dała rade to byśmy się spotkały tam, może byś mi od razu żółwiola przywiozła? bo ja nie wiem jak to ze mną będzie, jak brat wyemigruje to nie mam za bardzo jak się do Ciebie dostać, a teraz usilnie przypominam sonie francuski, bo musze jeszcze egzamin zdać Quote
demi Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 xmartix napisał(a):Asia nawet mnie nie denerwuj z tym zapaleniem płuc DZIEWCZYNO!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::shake::shake: DO ŁÓŻKA! taa a robic to nie ma komu:roll: Zuzia_M po prostu nawet nie wiesz ile mi radochy narobiłaś, jaka ja szczęśliwa jestem, jejku:loveu: a Pan jak mu powiedziałam, ze kotki będą razem ... eh:loveu: Nawet nie wiesz jak Ci dziekuje!!!! Dt dla rottki umówiony na godziny nocne, wiec wszystko idzie w dobrą stronę;) Pan 20 czyli w poniedziałek idzie juz do szpitala... Ale mi go szkoda:-( Quote
Poker Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 może dobrze by było potem informować pana o losach jego zwierzaków. Quote
xmartix Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='ruru']Taki smutny banner dla Pana..: ojej ale banerek :-( ruszający serca:-(:-( Quote
Seaside Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 pozdrówcie i wyściskajcie dzisiaj Pana od nas wszystkich!!!!! MAm nadzieję, że to jednak nie koniec :( Quote
Justynak Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Seaside napisał(a):pozdrówcie i wyściskajcie dzisiaj Pana od nas wszystkich!!!!! I powiedzcie, że zrobimy wszystko co w naszej mocy żeby jego zwierzakom nie stała sie żadna krzywda!!! Quote
demi Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 boje sie wieczora jak nic :-( tak mi szkoda tego człowieka... Będę na pewno pisać mu smsy, że u jego animalsików wszystko ok. W poniedziałek już na pewno idzie do szpitala... Koszmar:placz: Quote
Seaside Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Będzie wszystko dobrze!! Trzymamy kciuki za powodzenie akcji i za Pana!! Quote
Recommended Posts