magda z. Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ja wrzucam na fotosik, potem otwieram zdjęcie w nowym oknie i je kopiuję za pomocą prawego przycisku myszy i tutaj potem wklejam, wszelkie inne sposoby do mnei nie przemówiły;) Quote
Figa_77 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ŚNIEŻNE ZABAWY :P OSTATNIE CHWILE Dzieki za instrukje do wklejania zdjec :P Quote
demi Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Figa_77 napisał(a): ŚNIEŻNE ZABAWY :P OSTATNIE CHWILE Dzieki za instrukje do wklejania zdjec :P gdzie te zdjecia:razz: dziś bede do ciebie dzwonić ws kolejnego tymczasu;):lol: Quote
Figa_77 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 kurcze wstawiłam nie wiem czemu nie chca sie czytac :/ A Sonia juz w nowym domku. warunki super, bardzo fajnie....... naprawde baba trafiła :evil_lol: Quote
demi Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 kiedy zobaczymy zdjecia małej? bo jak narazie ani umowy, ani zdj na oczęta swe nie widziałam:cool3: Quote
Recommended Posts