Saphira Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wiesz Margo ! Czegoś tu nie rozumiem ! Dlaczego ta kocia akcja sterylizacji jest akurat w marcu ? Nie lepiej jest załatwić problem wcześniej a nie w momencie jak jest już okres godowy ? Quote
kasiaprodex Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Margo05']Przyznaję bez bicia, że o darmowej strylce nie słyszałam, ale szukać możliwości można.[/quote] bezplatne sterylki jak najbardziej. trzeba zglosic sie do WOŚ w gminie i oni daja talony na bezpłatne zabiegi. Jest na to przeznaczona jakas kwota ktora niestety juz sierpniu ( to zalezy od gminy) sie wyczerpie. Zglaszac do gmin mozna od stycznia. Wiem ze jak sie bedzie bardzo prosic to i teraz mozna cos wysepic ale juz bez przetrzymania w klinicie tylko sam zabieg. Quote
malagos Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 może pomoże Kostek, ona mieszka na Grochowie.... Quote
Saphira Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jak nie wyjdzie z gminą to zawsze mozna poczekac do marca, aż ARKA ruszy ze swoim programem profilaktycznym. Quote
sleepingbyday Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 na paca jest wet, który bierze udział w akcji sterylkowej - tylko, ze to nie jest gratis, ale taniej. 100 zł chyba... tu faktycznie tzreba by sie dowiedziec dokładnie, u źródeł, jak to wygląda.... może pokombinowac z psim aniołem - jeśli pani ewa ma możliwość ewidencjonowania - zależy pewnie, jaka ewidencję psi anioł ma na myśli.. w końcu to dzikie koty... Quote
Abrakadabra Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='sleepingbyday']na paca jest wet, który bierze udział w akcji sterylkowej - tylko, ze to nie jest gratis, ale taniej. 100 zł chyba... tu faktycznie tzreba by sie dowiedziec dokładnie, u źródeł, jak to wygląda.... może pokombinowac z psim aniołem - jeśli pani ewa ma możliwość ewidencjonowania - zależy pewnie, jaka ewidencję psi anioł ma na myśli.. w końcu to dzikie koty...[/quote] Przed chwilą dzwoniła do mnie zapłakana pani Ewa.. Jutro, z powodu nieuregulowanych płatności odetną jej prąd!Kobieta jest w naprawdę ciężkim położeniu I na dodatek w kiepskiej formie psychicznej! To wszystko ją przerosło.Nie ma na leki, nie ma na prąd, nie ma na karmę I żwirek...Kto może wspomóc ją jakimś grosikiem? Please...Ja wpłaciłam jej 100,- zł. Tylko tyle mogę. Kto jeszcze pomoże? Quote
sleepingbyday Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ja mam kiszkę finansową, ale pomyślę o bazarku jakimś.... Quote
Olena84 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [color="red"][b][size="4"][color="red"][color="darkred"][size="6"]błagamy o wpłaty[/size][/color][/color]!!![/size][/b][/color] Quote
EVA2406 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ja wysłałam zdjęcia fantów na bazarek - Malagos ma wystawić. Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Abrakadabra']Przed chwilą dzwoniła do mnie zapłakana pani Ewa.. Jutro, z powodu nieuregulowanych płatności odetną jej prąd!Kobieta jest w naprawdę ciężkim położeniu I na dodatek w kiepskiej formie psychicznej! To wszystko ją przerosło.Nie ma na leki, nie ma na prąd, nie ma na karmę I żwirek...Kto może wspomóc ją jakimś grosikiem? Please...Ja wpłaciłam jej 100,- zł. Tylko tyle mogę. Kto jeszcze pomoże?[/quote] mogę jej zawieźć karmę i żwirek, tylko podajcie mi jeden właściwy adres Quote
gagata Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jeszcze dziś spróbuję się z nią skontaktować i zobaczymy, co da się zrobić.... Quote
EVA2406 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dług za prąd wynosi 350 zł. Pani Ania B. zadeklarowała pomoc 100 zł i worek karmy. Prawdopodobnie Zmysł odbierze to od niej i dostarczy P. Ewie. Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='EVA2406']Dług za prąd wynosi 350 zł. Pani Ania B. zadeklarowała pomoc 100 zł i worek karmy. Prawdopodobnie Zmysł odbierze to od niej i dostarczy P. Ewie.[/quote] jestem umówiony dzisiaj póóóźnym wieczorem Quote
Olena84 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Zmysł przecież ja Ci wysłałam adres na pw pare dni temu Quote
Saphira Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Czy adres i konto, które mi wysłałaś na pw jest właściwe ? Nic nie pomyliłaś ? Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Olena84']Zmysł przecież ja Ci wysłałam adres na pw pare dni temu[/quote] no właśnie, tylko te ulice się różnią. Quote
malagos Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ja kombinuję jak koń pod górę ze wstawieniem zdjeć na bazarek :oops: Jak miałam uolad miau, to był luzik, teraz sie pogubiłam :roll: I jak sie teraz pisze pw, do cholery?! Quote
Abrakadabra Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='malagos']Ja kombinuję jak koń pod górę ze wstawieniem zdjeć na bazarek :oops: Jak miałam uolad miau, to był luzik, teraz sie pogubiłam :roll: I jak sie teraz pisze pw, do cholery?![/quote] Kliknij w nazwę użytkownika nad awatarkiem. Pokaże się lista. Wybierz: "wyślij prywatną wiadomość".I już. Quote
Saphira Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Możesz też dodać daną osobę do swoich znajomych i wtedy nie musisz szukać avatorka w postach żeby wysłac pw Quote
malagos Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dzieki, tak proste, ze aż... :oops: Tu bazarek na potrzeby pani Ewy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11048428#post11048428[/URL] zaraz wystawiam drugi [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11048649#post11048649[/URL] podbijcie czasem, proszę, bo jutro i pojutrze będe na szkoleniu w Radomiu :placz: Quote
Olena84 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Abra czy adres Pani Ewy do konta to jest jej prywatny adres? Quote
Olena84 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [size="7"]!!! Prosimy o pomoc!!!:-([/size] Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Byłem, chyba na razie pożar zażegnany. ale trzeba na stałe pomagać Quote
Abrakadabra Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Olena84']Abra czy adres Pani Ewy do konta to jest jej prywatny adres?[/quote] Adres do konta to adres zameldowania.... Kurcze, nie przyszło mi do głowy, żeby Ci podać ten drugi :oops: Pani Ewa mieszka na Korsaka. Wysłałam do Zmysła adres na PW. Trafił ja widzę :multi:. Quote
Saphira Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ja też poproszę ten drugi i jakąś komórkę. Quote
Recommended Posts