Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz Margo ! Czegoś tu nie rozumiem ! Dlaczego ta kocia akcja sterylizacji jest akurat w marcu ? Nie lepiej jest załatwić problem wcześniej a nie w momencie jak jest już okres godowy ?

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Margo05']Przyznaję bez bicia, że o darmowej strylce nie słyszałam, ale szukać możliwości można.[/quote]

bezplatne sterylki jak najbardziej. trzeba zglosic sie do WOŚ w gminie i oni daja talony na bezpłatne zabiegi. Jest na to przeznaczona jakas kwota ktora niestety juz sierpniu ( to zalezy od gminy) sie wyczerpie. Zglaszac do gmin mozna od stycznia. Wiem ze jak sie bedzie bardzo prosic to i teraz mozna cos wysepic ale juz bez przetrzymania w klinicie tylko sam zabieg.

Posted

na paca jest wet, który bierze udział w akcji sterylkowej - tylko, ze to nie jest gratis, ale taniej. 100 zł chyba... tu faktycznie tzreba by sie dowiedziec dokładnie, u źródeł, jak to wygląda.... może pokombinowac z psim aniołem - jeśli pani ewa ma możliwość ewidencjonowania - zależy pewnie, jaka ewidencję psi anioł ma na myśli.. w końcu to dzikie koty...

Posted

[quote name='sleepingbyday']na paca jest wet, który bierze udział w akcji sterylkowej - tylko, ze to nie jest gratis, ale taniej. 100 zł chyba... tu faktycznie tzreba by sie dowiedziec dokładnie, u źródeł, jak to wygląda.... może pokombinowac z psim aniołem - jeśli pani ewa ma możliwość ewidencjonowania - zależy pewnie, jaka ewidencję psi anioł ma na myśli.. w końcu to dzikie koty...[/quote]

Przed chwilą dzwoniła do mnie zapłakana pani Ewa.. Jutro, z powodu nieuregulowanych płatności odetną jej prąd!Kobieta jest w naprawdę ciężkim położeniu I na dodatek w kiepskiej formie psychicznej! To wszystko ją przerosło.Nie ma na leki, nie ma na prąd, nie ma na karmę I żwirek...Kto może wspomóc ją jakimś grosikiem? Please...Ja wpłaciłam jej 100,- zł. Tylko tyle mogę. Kto jeszcze pomoże?

Posted

[quote name='Abrakadabra']Przed chwilą dzwoniła do mnie zapłakana pani Ewa.. Jutro, z powodu nieuregulowanych płatności odetną jej prąd!Kobieta jest w naprawdę ciężkim położeniu I na dodatek w kiepskiej formie psychicznej! To wszystko ją przerosło.Nie ma na leki, nie ma na prąd, nie ma na karmę I żwirek...Kto może wspomóc ją jakimś grosikiem? Please...Ja wpłaciłam jej 100,- zł. Tylko tyle mogę. Kto jeszcze pomoże?[/quote]
mogę jej zawieźć karmę i żwirek, tylko podajcie mi jeden właściwy adres

Posted

[quote name='EVA2406']Dług za prąd wynosi 350 zł.
Pani Ania B. zadeklarowała pomoc 100 zł i worek karmy.
Prawdopodobnie Zmysł odbierze to od niej i dostarczy P. Ewie.[/quote]
jestem umówiony dzisiaj póóóźnym wieczorem

Posted

Ja kombinuję jak koń pod górę ze wstawieniem zdjeć na bazarek :oops: Jak miałam uolad miau, to był luzik, teraz sie pogubiłam :roll: I jak sie teraz pisze pw, do cholery?!

Posted

[quote name='malagos']Ja kombinuję jak koń pod górę ze wstawieniem zdjeć na bazarek :oops: Jak miałam uolad miau, to był luzik, teraz sie pogubiłam :roll: I jak sie teraz pisze pw, do cholery?![/quote]

Kliknij w nazwę użytkownika nad awatarkiem. Pokaże się lista. Wybierz: "wyślij prywatną wiadomość".I już.

Posted

Dzieki, tak proste, ze aż... :oops:
Tu bazarek na potrzeby pani Ewy
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11048428#post11048428[/URL]

zaraz wystawiam drugi
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11048649#post11048649[/URL]
podbijcie czasem, proszę, bo jutro i pojutrze będe na szkoleniu w Radomiu :placz:

Posted

[quote name='Olena84']Abra czy adres Pani Ewy do konta to jest jej prywatny adres?[/quote]

Adres do konta to adres zameldowania.... Kurcze, nie przyszło mi do głowy, żeby Ci podać ten drugi :oops:
Pani Ewa mieszka na Korsaka. Wysłałam do Zmysła adres na PW. Trafił ja widzę :multi:.