kaa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Bardzo dziękuję za wyjaśnienie, bo się trochę pogubiłam:oops:. I serdecznie dziękuję za te ogłoszenia.:Rose: Quote
sonikowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ja też myślę, że początek wakacji to trochę martwy sezon na adopcję, wiele osób wyjeżdża i nie chce kłopotu. Ale w sierpniu powinno być chyba lepiej. Sama wzięłam swojego kundlasa 1 sierpnia, w godzinę W ;-) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Romeo - biedaku Ty jeszcze bez domku ? Kto Cię wreszcie wypatrzy i pokocha ? Quote
Doda_ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jaki piękny Romeo !! Wyrózniłam mu alegratkę na tydzień :) Quote
Pianka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Romcio w gazecie:razz: Czekamy na odzew:mad: Quote
maarit Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 sonikowa napisał(a):Czy ktokolwiek zadzwonil?:shake: Pewnie nie bo by cioteczki napisały:-( Quote
iwona213 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 napisałam dzisiaj maila do Nowin Gliwickich z prośbą o wyjaśnienie dlaczego od 2 miesięcy nie ukazują się moje ogłoszenia. A Pani odpisała że nie dostaje ode mnie ogłoszeń, aż sie zagotowałam ponieważ 2 ogłoszenie stały w kolejce Romeo i Mała, więc sądziłam że jak będzie miejsce to polecą po kolei. Ja miałam format dysku w nie mam tych ogłoszeń które wysyłałam, Kasiu czy masz może gdzieś to ogłoszenie Romcia, chce wysłac go w pierwszej kolejności. Quote
iwona213 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 wyslalam romcia ponownie do nowin, moze teraz w srode sie ukaze, jak nie to pewnie za tydzien. Quote
iwona213 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 dziś dostałam informacje że Romcio 29.07 będzie w Nowinach Gliwickich Quote
sonikowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 iwona213 napisał(a):dziś dostałam informacje że Romcio 29.07 będzie w Nowinach Gliwickich Wspaniale!!! To już jutro! Quote
iwona213 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Romcio wkoncu dziś w Nowinach, dajcie znać czy ktoś dzwonił Quote
sonikowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Romuchna kochana, musi ci sie w końcu udać! No bo komu jak nie tobie, taki z ciebie super pies ... Quote
kikou Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ale on slodziutenki na tych zdieciach... :loveu: jak to mozliwe ze 9 lat nikogo nie zlapal za serce:shake: Quote
kaa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 iwona213 napisał(a):Romcio wkoncu dziś w Nowinach, dajcie znać czy ktoś dzwonił Bardzo przepraszam że nie dawałam znaku życia właśnie mnie poskładali na tyle że wróciłam (przynajmiej na razie ) nawet do pracy :multi:. A więc jeśli chodzi o telefony to miałam jeden, ale powiem szczerze że raczej jestem na nie. Dzwoniła bardzo starsza Pani z Gliwic, ona jest adopcją Romka zainteresowana, ale że jest bardzo leciwa pytała mnie co będzie jeśli ona pożyje krócej niż Romeo , nie umiałam jej na to odpowiedzieć, zapytałam tylko czy nie ma kogoś z rodziny lub znajomych kogoś kto przejął by nad nim opiekę powiedziała że nie. Zapytałam czy miała kiedyś psa, powiedziała mi że tak miała dużo psów, ostatni doberman zginął lub zaginął w POWSTANIU WARSZAWSKIM :crazyeye:. Powiem szczerze ze nie jestem pewna czy ta Pani ma tak dużo lat czy jej się już fakty mieszają. Miałam też Smsa z pytaniem w którym schronisku jest Romeo, odpisałam i cisza. Jak tylko znajdę chwilę poodnawiam mu ogłoszenia i kilka wyróżnię , nie mam pomysłu co jeszcze wymyśleć. :roll: Z mojego psa nie było wogóle odzewu. Quote
kaa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 pierwsza część ogłoszeń . Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenia - Adopcje - Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! Ogłoszenie nr 1716 - Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zap�acze! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Ogłoszenia Najpewniej.pl - Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! - Wielorasowe Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze!, Katowice - Śląsk, Społeczność, zwierzaki, śląsk Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! - Ruda Śląska - Zwierzęta Ogłoszenia Kupię Sprzedam Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! / Mieszaniec / Ruda Śląska - ogłoszenia na psy.elk.pl Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zap�acze!. Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Ruda �l�ska Quote
kaa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 druga część ogłoszeń Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! Nikt Go Nie Kocha, Nikt Po Nim Nie Zapłacze! - szczegóły ogłoszenia Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! w portalu 24polska.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj adopcja - adopcje - psy - Romeo - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Mały 12 letni Romeo,porzucony jak zbę / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! : Kaa : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
kaa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 I trzecia i ostatnia część ogłoszeń Giełda zwierząt - Jamniki miniaturowe, krótkowłose, czarne, po Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! :: (S003808) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.! Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! Ruda Śląska - Adin.pl Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies łaciaty Ruda Śląska Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! / Psy > Pozostałe - Ruda Śląska Anonse, Ogłoszenia, Darmowe Anonse, Praca, Ogłoszenia zwierzęta Oddam za darmo w dobre ręce - ogłoszenia - wszystko, czego szukasz gratis lub za ćwierć ceny Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! ojej.pl ruda śląska / nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! Quote
kaa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No przynajmiej wiem że ktoś te ogłoszenia ogląda :diabloti: 10211056 13:49:16 przepraszam czy tu chodzi o tego chłpca.?? kaa 13:51:22 o jakiego chłopca? 10211056 14:39:33 tego z ogłoszenia (ze zdjęcia) nikt go nie kocha , nikt po nim nie zapłacze kaa 14:42:12 nie chodzi o rzadnego chłopca tylko o psa, trzeba czytać ze zrozumieniem 10211056 14:43:09 wiem zartuje:P Quote
Recommended Posts