Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też myślę, że początek wakacji to trochę martwy sezon na adopcję, wiele osób wyjeżdża i nie chce kłopotu. Ale w sierpniu powinno być chyba lepiej. Sama wzięłam swojego kundlasa 1 sierpnia, w godzinę W ;-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

napisałam dzisiaj maila do Nowin Gliwickich z prośbą o wyjaśnienie dlaczego od 2 miesięcy nie ukazują się moje ogłoszenia. A Pani odpisała że nie dostaje ode mnie ogłoszeń, aż sie zagotowałam ponieważ 2 ogłoszenie stały w kolejce Romeo i Mała, więc sądziłam że jak będzie miejsce to polecą po kolei. Ja miałam format dysku w nie mam tych ogłoszeń które wysyłałam, Kasiu czy masz może gdzieś to ogłoszenie Romcia, chce wysłac go w pierwszej kolejności.

• 2 weeks later...
Posted

iwona213 napisał(a):
Romcio wkoncu dziś w Nowinach, dajcie znać czy ktoś dzwonił

Bardzo przepraszam że nie dawałam znaku życia właśnie mnie poskładali na tyle że wróciłam (przynajmiej na razie ) nawet do pracy :multi:.
A więc jeśli chodzi o telefony to miałam jeden, ale powiem szczerze że raczej jestem na nie. Dzwoniła bardzo starsza Pani z Gliwic, ona jest adopcją Romka zainteresowana, ale że jest bardzo leciwa pytała mnie co będzie jeśli ona pożyje krócej niż Romeo , nie umiałam jej na to odpowiedzieć, zapytałam tylko czy nie ma kogoś z rodziny lub znajomych kogoś kto przejął by nad nim opiekę powiedziała że nie.
Zapytałam czy miała kiedyś psa, powiedziała mi że tak miała dużo psów, ostatni doberman zginął lub zaginął w POWSTANIU WARSZAWSKIM :crazyeye:.
Powiem szczerze ze nie jestem pewna czy ta Pani ma tak dużo lat czy jej się już fakty mieszają.

Miałam też Smsa z pytaniem w którym schronisku jest Romeo, odpisałam i cisza. Jak tylko znajdę chwilę poodnawiam mu ogłoszenia i kilka wyróżnię , nie mam pomysłu co jeszcze wymyśleć. :roll:
Z mojego psa nie było wogóle odzewu.

Posted

No przynajmiej wiem że ktoś te ogłoszenia ogląda :diabloti:

10211056 13:49:16
przepraszam czy tu chodzi o tego chłpca.??
kaa 13:51:22
o jakiego chłopca?
10211056 14:39:33
tego z ogłoszenia (ze zdjęcia) nikt go nie kocha , nikt po nim nie zapłacze
kaa 14:42:12
nie chodzi o rzadnego chłopca tylko o psa, trzeba czytać ze zrozumieniem
10211056 14:43:09
wiem zartuje:P