Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Romcia mamy 64,50 zł, ktore zostaly po Kubie.

Skończyło się wyróżnione, wiec wystawiam nowe, zostanie 52 zł, jak ktos się chce dorzucic do ogłoszeń to zapraszam. Jak uzbieramy odpowiednia kwote to damy go do ogłoszenia w Moim Psie.

Posted

[quote name='Pianka'] zostanie 52 zł, jak ktos się chce dorzucic do ogłoszeń to zapraszam. Jak uzbieramy odpowiednia kwote to damy go do ogłoszenia w Moim Psie.

Czyli zbieram kasę na ogłoszenie? Potrzeba 120 zł, z tego co pamiętam, czyli potrzeba 68.

Posted

zbieramy, zbieramy, Romek juz długo twie, zresztą nie tylko on, takich psów jest dość troche. Gdyby te co maja watek znalazły domy, można by się brać za zbieranie kasy na następne.

Koszt? To zależy ile linijek się zapisze.
Jedna linijka (22 znaki razem ze spacjami, przecinakmi, kropkami itp.) kosztuje 10 zł.
+ 55 zł koszt zdjęcia.

Posted

To ja poprosze na priva nr konta i dorzucam sie do ogloszenia 30zl.
Im szybciej Romcio zostanie ogloszony tym wieksze ma szanse na domek, ale nie taki jaki kiedys mial:-(

Posted

Zrobimy wszystko żeby do takiego już nie trafił;) , pod koniec kwietnia ukaże się to jego ogłoszenie w nowinach gliwickich , tekst napisałam mu kilka postów wcześniej , ale jest za malo ,,chwytający za serce" ma ktoś pomysł na jakiś może? tylko musi być tej samej długości co ten mój ( 5 linijek w wordzie czcionką 12)

Posted

sonikowa napisał(a):
Co u Romeo? Biega po zielonej trawce?

Tak biega, szkoda że nie mogliście zobaczyć co on wyprawiał jak wypuściliśmy go ze szpitalnego wybiegu. Znalazł gdzieś ogromniasty kamień, zaniusł go sobie pod budę, kilka razy go gubił bo ledwo go mógł unieść:evil_lol: , przewrócił się do góry łapami i drapał sobie nim grzbiet wyglądało to przekomicznie:lol:.

Posted

Kochany, Romcio będzie w gazecie już w ten lub kolejny czwartek, z wrażenia już nie wiem w który:evil_lol: . Jak się ukaże to zeskanuje i wstawię.;)

Posted

bardzo mi przykro ale dziś nie wyszedł Jaś, Romeo ma być następny. Prawdopodobnie ja nawaliłam ponieważ ogłoszenie Jasia wysłałam w piątek zapominając że poniedziałek świeta i numer zamykany był w piątek nie w poniedziałek. Mam nadzije że taki był powód braku ogłoszenia. Dam znać kiedy dokładnie będzie Romeo, ale jak Jaś wyjdzie za tydzień to Romeo za dwa tygodnie. Nowiny Gliwickie wychodzą w środe nie w czwartek ;)

Posted

iwona213 napisał(a):
bardzo mi przykro ale dziś nie wyszedł Jaś, Romeo ma być następny. Prawdopodobnie ja nawaliłam ponieważ ogłoszenie Jasia wysłałam w piątek zapominając że poniedziałek świeta i numer zamykany był w piątek nie w poniedziałek. Mam nadzije że taki był powód braku ogłoszenia. Dam znać kiedy dokładnie będzie Romeo, ale jak Jaś wyjdzie za tydzień to Romeo za dwa tygodnie. Nowiny Gliwickie wychodzą w środe nie w czwartek ;)

Dzięki za sprostowanie co do dnia:oops:, to już i tak całkiem niedługo, czekam z niecierpliwością.;)