Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaa, oczywiscie, nie zapomniałam o nim :cool3:
tata będzie w domu wieczorkiem, to zrobię psiakowi alegratke ;)
wczoraj nie zrobilam bo nie mialam komorke taty, a byl w pracy.
[to z jego komorki wyrozniam alegratki :evil_lol: w moich komorkach kasy juz dawno sie skonczyly:evil_lol:]

i hop po domek!

Posted

Kaa, psiak ma już alegratke wyróźnioną o 10 pkt:

[HTML]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1881656_nikt_go_nie_kocha_nikt_po_nim_nie.html[/HTML]

proszę,sprawdź czy wszystko jest OK [sprawdź też mejl i numer tel kom:evil_lol:]
gdyby był jakiś błąd to daj znać i poprawię.

Posted

Dodzia ogromne dzięki :loveu: , wszystko jest ok. nawet numer telefonu:evil_lol: .

A ja tak po cichu się pochwalę że poprosiłam kogoś i udało się, dać ogłoszenie Romcia do ,,Nowin Gliwickich", muszę przygotować jakiś super tekst ale krótki. :razz:

Posted

[quote=kaa;12026470................

A ja tak po cichu się pochwalę że poprosiłam kogoś i udało się, dać ogłoszenie Romcia do ,,Nowin Gliwickich", muszę przygotować jakiś super tekst ale krótki. :razz:

Super !
No to Romeo się szykuje.....:thumbs::cool2::happy1::bigok:

Posted

Romkowi do ogłoszenia napisałam taki tekst:

Romeo to 12 letni mały psiak, skazany przez swoich właścicieli na 9 lat schroniska. Bardzo potrzebuje domu w jesieni życia i człowieka,dla którego był by tym jedynym i najważniejszym. Romeo jest łagodnym psem,odrobinę nieufnym przy pierwszym kontakcie. Najlepszy był by dla niego dom z ogrodem z możliwością przebywania w mieszkaniu.Jest psem czystym,znającym zasady przebywania w domu.Problemem jego jest okresowa alergia(zmiany skórne), która wymaga od czasu do czasu leczenia,nie jest ono jednak kosztowne i stałe.Jeśli możesz daj mu szansę i otwórz swe serce dla jego małego serduszka,Ty zyskasz przyjaciela a on cały świat.

Może być?:roll: