Dana i Muszkieterowie Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Odwiedzam Cię Romeo , co tu tak pusto :shake: Rzeczywiście to zdjęcie tych dwóch psich bied jest wzruszające , dwa biedaki smutne małe...:-( Quote
kaa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Tak zasponsorowałam mu wyróżnione , ale jak bym mogła prosić ale-gratkę to bardzo bym była wdzięczna :loveu: Quote
Doda_ Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dobrze ale dziś nie dam rady :oops: Mogę zrobic jutro lub w poniedziałek tylko proszę przypomnij mi gdybym zapomnniała Quote
sonikowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 A jak sie Romeo czuje? Wyszedł już ze szpitalika? Quote
kaa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jest na szpitalnym wybiegu, jeszcze ma pryskane zmiany areozolem , ale myślę że już w za dwa dni będzie mógł ganiać .:lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kaa mnie tu przywołała , to odwiedzam. Romeo rzeczywiście potrzebuje wsparcia....:shake: Quote
Doda_ Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kaa, oczywiscie, nie zapomniałam o nim :cool3: tata będzie w domu wieczorkiem, to zrobię psiakowi alegratke ;) wczoraj nie zrobilam bo nie mialam komorke taty, a byl w pracy. [to z jego komorki wyrozniam alegratki :evil_lol: w moich komorkach kasy juz dawno sie skonczyly:evil_lol:] i hop po domek! Quote
kaa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ogromnie dziękujemy razem z Romciem , wielkie buziaki dla Was :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kaa napisał(a):Ogromnie dziękujemy razem z Romciem , wielkie buziaki dla Was :loveu: No , te buziaki to Tobie też się należą , za konsekwencję ;) Romeo szukamy domku :loveu: Quote
Doda_ Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kaa, psiak ma już alegratke wyróźnioną o 10 pkt: [HTML]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1881656_nikt_go_nie_kocha_nikt_po_nim_nie.html[/HTML] proszę,sprawdź czy wszystko jest OK [sprawdź też mejl i numer tel kom:evil_lol:] gdyby był jakiś błąd to daj znać i poprawię. Quote
kaa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dodzia ogromne dzięki :loveu: , wszystko jest ok. nawet numer telefonu:evil_lol: . A ja tak po cichu się pochwalę że poprosiłam kogoś i udało się, dać ogłoszenie Romcia do ,,Nowin Gliwickich", muszę przygotować jakiś super tekst ale krótki. :razz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 dana napisał(a):Kaa mnie tu przywołała , to odwiedzam. Romeo rzeczywiście potrzebuje wsparcia....:shake: Znowu odwiedzam pieska ... Romeo czeka na stały domek ! Ciocie trzeba chyba przywołać w większej ilości do Romea , jak myślisz Kaa ? ;) Quote
kaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Przydało by się ;) ,na pewno Romuś był by wdzięczny. Quote
Doda_ Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Podnoszę :-( Psiak ma 92 wyświetleń na alegratce Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote=kaa;12026470................ A ja tak po cichu się pochwalę że poprosiłam kogoś i udało się, dać ogłoszenie Romcia do ,,Nowin Gliwickich", muszę przygotować jakiś super tekst ale krótki. :razz: Super ! No to Romeo się szykuje.....:thumbs::cool2::happy1::bigok: Quote
Doda_ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Super :loveu: Romeo ma 121 wejść na alegratce... Quote
kaa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Romkowi do ogłoszenia napisałam taki tekst: Romeo to 12 letni mały psiak, skazany przez swoich właścicieli na 9 lat schroniska. Bardzo potrzebuje domu w jesieni życia i człowieka,dla którego był by tym jedynym i najważniejszym. Romeo jest łagodnym psem,odrobinę nieufnym przy pierwszym kontakcie. Najlepszy był by dla niego dom z ogrodem z możliwością przebywania w mieszkaniu.Jest psem czystym,znającym zasady przebywania w domu.Problemem jego jest okresowa alergia(zmiany skórne), która wymaga od czasu do czasu leczenia,nie jest ono jednak kosztowne i stałe.Jeśli możesz daj mu szansę i otwórz swe serce dla jego małego serduszka,Ty zyskasz przyjaciela a on cały świat. Może być?:roll: Quote
kaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Oj, to nie tak prosto z psiakiem w jego wieku i z jego problemami :-( Quote
Doda_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ma 170 wejsc hopaj po domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wygląda na to , że pierwsza dzisiaj do Romea z odwiedzinami trafiłam ...:roll:;) Quote
Recommended Posts