sonikowa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Alez mruży oczka, ślicznota :-) Pasowałby do mojego Sonika, dwa łaciatki... Quote
Doda_ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 sonikowa, to może weźmiesz Romea???:loveu::evil_lol: hopaj po domek!!!! Quote
sonikowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Doda_ napisał(a):sonikowa, to może weźmiesz Romea???:loveu::evil_lol: ja bym je wszystkie wzięła :cool3: Niestety, rzeczywistosc jest taka, że Sonik raczej nie toleruje samców, a ja mam już dwa psy/samce w domu i bywa wesoło :razz: Teraz zostały wykastrowane, ale i tak trzeci pies - nie mam na to szans... Wierzę jednak, że domek dla Romcia juz blisko. Przepiękny jest. Quote
Maszaberla Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 sonikowa napisał(a):Alez mruży oczka, ślicznota :-) Pasowałby do mojego Sonika, dwa łaciatki... aaaa to juz wiem skad Twoj nick :eviltong: Quote
Doda_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Maszaberla napisał(a):aaaa to juz wiem skad Twoj nick :eviltong: ja tez juz wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Romeo, hop po domek! Quote
kaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Romeo niestety nie pojedzie do telewizji,:-( , będzie miał ogłoszenie w Moim Psie, i mam nadzieję że w Nowinach Gliwickich też będzie. Napiszę jakiś krótki tekst do mojego psa i wrzucę tu. Quote
iwona213 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Kaa w Nowinach Gliwickich będzie napewno, tylko jak już pisałam na wątku Małej, dostałam dzisiaj informacje że jutro też ogłoszenie nie wyjdzie (prawdopodobnie znów Honda wykupiła ostatnią stronę). Mam awaryjnego psiaka u siebie i muszę go puścić w pierwszej kolejności (mam nóż na gardle, jak mąż się zgodził, to teraz Suka zaczyna interesować się moimi suniami) więc nie wiem jak to będzie wyglądało z tym moim Dt, a do schroniska nie chce jej oddawać. W takim razie w najbliższym wolnym terminie puszczę moją Kire a potem Romcia albo Małą (w zależności kiedy Romcio wyjdzie w moim psie, zeby się ogłoszenia nie zdublowały). Szkoda tylko że już 3 terminy z rzędu mi wypadły. Quote
Pianka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 No to dajemy Romka do Mojego Psa. Mały,grzeczny,spokojny 12letni Romeo,czeka na kochającego człowieka. Otwórz serce,dla jego małego serduszka,gdy go pokochasz, zyskasz przyjaciela, a on cały świat tel. 505-843-542 [email protected] czyli linijek 9=90 zł 90 zł (tekst) +55 zł (zdjecie) =145 zł to teraz jeszcze trzeba wybrać zdjęcie:razz: Quote
kaa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Tak dumałam dziś nad tym które zdjęcie wybrać, może to z moim Jakubem? Tylko tam słabo sylwetkę widać :roll: , albo któreś z tych co Magda ostatnio robiła. Wysłałam Romka do wyborczej będzie w przyszły piątek. Quote
Pianka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 zdjęcia z dziecmi są dobre, ale za słabe, za mało psa, a za dużo dzieci. Te moje ostatnie z mrużącymi oczkami tez są dobre, ale nie widac na nich całego psa. wybierzmy coś pomiędzy tymi 1. 2. 3. 4. Quote
iwona213 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 z numerem 2 poleciał do gazety gliwickiej, ukaże się 20 maja ;) Quote
kaa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Oooogggrrooommne dzięki :loveu:, ja też myślę że to numer 2 by mogło być , podoba mi się też to nr.4 Quote
Pianka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 no to co? 2 wysyłamy? ok. to pisze tam do nich, jak potwierdza, że się zgadza to wysyłam kase. Wkleje tu dowód. no i ogłoszenie będzie dopiero na lipiec. Quote
maarit Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Romciu szkoda że nie pojedziesz z Burym... liczę jednak że i Tobie się uda.... Quote
Pianka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Zapłacone to czekamy na lipcowy numer gazety Quote
Gosiapk Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dlaczego to ogłoszenie takie drogie jest? To 'Mój Pies"? Quote
kaa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Kochany Romciu jutro Twój wielki dzień, mam nadzieję że Ci się poszczęści,:loveu::roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 kaa napisał(a):Ech, biedaku Ty jak zwykle samotny i opuszczony,:-(:-(:-( Taki śliczny ,grzeczny i kochany psiak , a dalej czeka na domek... Romeo trzymam kciuki za domek dla Ciebie :thumbs::thumbs: Quote
sonikowa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ja zaglądam, ale już nie wiem co pisac.. Z ogłoszenia w Nowinach nikt nie dzwonił? Quote
kaa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 sonikowa napisał(a):Ja zaglądam, ale już nie wiem co pisac.. Z ogłoszenia w Nowinach nikt nie dzwonił? No właśnie , ja coś chyba pomieszałam bo w tamtym tygodniu nie było Romka w Nowinach, :oops::oops: , wiem że będzie na pewno, ale już się pogubiłam w którym tygodniu, czasem ostatnią stronę gazety wykupują np. koncerny samochodowe i wogóle nie ma ogłoszeń psów :shake: . Mam nadzieję że Iwonka napisze jak będzie się miało ukazać to ogłoszenie. Quote
iwona213 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 w zeszłą środe romcio był w gazecie gliwickiej, dziś w nowinach znów wykupiona strona, wiec ogloszenia brak. W najbliższym czasie będzie mała (żeby ludziska zpomnieli ze romcio byl w gliwickiej, poniewaz nie powtarzam psiaków, tutaj tylko wyjątek) no i poleci do Nowin. Daty juz sobie odpusciłam ponieważ nigdy nie wiem czy strona bedzie wykupiona czy bedzie miejsce na moje ogloszenie. Tak czy siak napewno romcio będzie w nowinach, jednak powiem szczerze że pierwszy raz nie było ani jednego telefonu w sprawie psa, zblizają sie wakacje wiec mysle ze bedzie cięzko z adopcjami... Quote
Recommended Posts