Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doda_ napisał(a):
sonikowa, to może weźmiesz Romea???:loveu::evil_lol:

ja bym je wszystkie wzięła :cool3: Niestety, rzeczywistosc jest taka, że Sonik raczej nie toleruje samców, a ja mam już dwa psy/samce w domu i bywa wesoło :razz: Teraz zostały wykastrowane, ale i tak trzeci pies - nie mam na to szans...
Wierzę jednak, że domek dla Romcia juz blisko. Przepiękny jest.

Posted

Romeo niestety nie pojedzie do telewizji,:-( , będzie miał ogłoszenie w Moim Psie, i mam nadzieję że w Nowinach Gliwickich też będzie. Napiszę jakiś krótki tekst do mojego psa i wrzucę tu.

Posted

Kaa w Nowinach Gliwickich będzie napewno, tylko jak już pisałam na wątku Małej, dostałam dzisiaj informacje że jutro też ogłoszenie nie wyjdzie (prawdopodobnie znów Honda wykupiła ostatnią stronę). Mam awaryjnego psiaka u siebie i muszę go puścić w pierwszej kolejności (mam nóż na gardle, jak mąż się zgodził, to teraz Suka zaczyna interesować się moimi suniami) więc nie wiem jak to będzie wyglądało z tym moim Dt, a do schroniska nie chce jej oddawać. W takim razie w najbliższym wolnym terminie puszczę moją Kire a potem Romcia albo Małą (w zależności kiedy Romcio wyjdzie w moim psie, zeby się ogłoszenia nie zdublowały). Szkoda tylko że już 3 terminy z rzędu mi wypadły.

Posted

No to dajemy Romka do Mojego Psa.

Mały,grzeczny,spokojny
12letni Romeo,czeka na
kochającego człowieka.
Otwórz serce,dla jego
małego serduszka,gdy
go pokochasz, zyskasz
przyjaciela, a on cały
świat tel. 505-843-542
[email protected]

czyli linijek 9=90 zł

90 zł (tekst) +55 zł (zdjecie) =145 zł

to teraz jeszcze trzeba wybrać zdjęcie:razz:

Posted

Tak dumałam dziś nad tym które zdjęcie wybrać, może to z moim Jakubem? Tylko tam słabo sylwetkę widać :roll: , albo któreś z tych co Magda ostatnio robiła. Wysłałam Romka do wyborczej będzie w przyszły piątek.

Posted

zdjęcia z dziecmi są dobre, ale za słabe, za mało psa, a za dużo dzieci.
Te moje ostatnie z mrużącymi oczkami tez są dobre, ale nie widac na nich całego psa.

wybierzmy coś pomiędzy tymi
1.

2.

3.

4.

Posted

no to co? 2 wysyłamy?

ok. to pisze tam do nich, jak potwierdza, że się zgadza to wysyłam kase. Wkleje tu dowód.
no i ogłoszenie będzie dopiero na lipiec.

Posted

sonikowa napisał(a):
Ja zaglądam, ale już nie wiem co pisac.. Z ogłoszenia w Nowinach nikt nie dzwonił?

No właśnie , ja coś chyba pomieszałam bo w tamtym tygodniu nie było Romka w Nowinach, :oops::oops: , wiem że będzie na pewno, ale już się pogubiłam w którym tygodniu, czasem ostatnią stronę gazety wykupują np. koncerny samochodowe i wogóle nie ma ogłoszeń psów :shake: . Mam nadzieję że Iwonka napisze jak będzie się miało ukazać to ogłoszenie.

Posted

w zeszłą środe romcio był w gazecie gliwickiej, dziś w nowinach znów wykupiona strona, wiec ogloszenia brak. W najbliższym czasie będzie mała (żeby ludziska zpomnieli ze romcio byl w gliwickiej, poniewaz nie powtarzam psiaków, tutaj tylko wyjątek) no i poleci do Nowin. Daty juz sobie odpusciłam ponieważ nigdy nie wiem czy strona bedzie wykupiona czy bedzie miejsce na moje ogloszenie. Tak czy siak napewno romcio będzie w nowinach, jednak powiem szczerze że pierwszy raz nie było ani jednego telefonu w sprawie psa, zblizają sie wakacje wiec mysle ze bedzie cięzko z adopcjami...